Altres

Els mercaders de l’espai (Frederik Pohl i C. M. Kornbluth)

Any:
1953
Categories:
Altres
Generes:
Ciència Ficció
Descripció:
Autor: Frederik Pohl i C. M. Kornbluth - Títol: Els mercaders de l’espai - Any de publicació: 1953 - Idioma original: anglès - Gènere: Novel·la de ciència-ficció.

Primera edició digital en català a càrrec d’ePUBCat -0987- Edició: Raticulina - Data d’edició: 08.10.2014 - Versió: 1.0 - Pàgines: 174.

Frederik Pohl i Cyril M. Kornbluth van començar a escriure a l’inici dels anys quaranta a les revistes nord-americanes de ciència-ficció. El 1952 van publicar en col·laboració, a «Galaxy», Gravy Planet, que ja l’any següent era editat en forma de llibre amb el títol de The Space Merchants. A Els mercaders de l’espai acompanyem Mitchell Courtenay en una aventura iniciàtica des de les altures dels grans executius publicitaris classe estrella fins a la misèria dels engrunes, l’últim nivell en l’escala dels consumidors, en una època en què la superpoblació de la Terra fa que a la nit sigui llogat, per a dormir-hi, cada graó de les escales dels gratacels. Una obra d’acció amb un final sorprenent, i també una dura denúncia de la societat competitiva, amb una opció clarament ecologista. A la relació de les cent novel·les de ciència-ficció més famoses ?un laboriós treball elaborat per la revista italiana «FamZine» el 1981 a partir de nou obres crítiques de referència?, Els mercaders de l’espai hi compartia el primer lloc amb La Fundació d’Asimov i Les cròniques marcianes de Bradbury. Amb aquesta edició, doncs, oferim al lector català l’única de les tres més famoses novel·les de ciència-ficció de què encara no disposava en format digital.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
Els mercaders de l’espai 1953 2014-12-17 00:49:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.