Altres

Concert. WOW! Òpera de cambra

Any:
0000
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 1 h 21 minuts. - Mida: 637 MB

Des del Claustre del Carme del Castell de Peralada Elisenda Pujals, soprano Antoni Comas, tenor Joan Martín Royo, baríton

Grup Instrumental: Alberto Garcia Demestres, director

Alberto Garcia Demestres (1960): WOW. Òpera de cambra “WOW!”, l’obra que us oferim avui, és una òpera. La partitura i el text neixen per encàrrec del Festival Castell de Peralada de la mà d’Alberto García Demestres, que ja té diverses òperes estrenades en el seu catàleg.

“WOW!” està cantada en anglès i estructurada en un acte, amb pròleg i quatre escenes. El llibret es basa en textos de Walt Whitman i Oscar Wilde, també de Shakespeare i Dante. Ens presenta una trobada entre els dos poetes, a casa d’un Whitman ja gran i un Wilde jove i ple de passió. La direcció escènica de Xavier Albertí situa el preciós entorn del Claustre del Carme de Peralada en el món de la poesia. El compositor, Garcia Demestres, dirigeix ell mateix el brillant quartet instrumental que acompanya els tres protagonistes.

Feta amb tres únics personatges (Whitman, Wilde i una dona) “WOW!” no té una acció dramàtica a l’estil de l’òpera tradicional, sinó que és un discurs poètic que transmet pura emoció.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. WOW! Òpera de cambra 0000 2013-12-11 01:19:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.