Altres

Oratori de guerra. Concert-documental

Any:
2007
Categories:
Documental, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 1 h 16 minuts. - Mida: 887 MB

Música de Dominic Muldowney. Llibret de Michael Symmons Roberts

Orquestra Filharmònica de Brno (directora, Marie Gajdosova)

Cor Voicelab (directora, Mary King)

Maria Friedman - soprano Kevin Kyle - tenor Richard Morris - baríton

Director del film. James Kent

"War Oratorio" és un llarg metratge musical i una declaració artística de la globalització de la guerra al segle XXI. Rodada a l'Afganistan, el Caixmir i Uganda, aquesta innovadora pel?lícula combina el documental contundent amb el poder emocional de la música, per il?luminar les vides de persones reals atrapades en conflictes. En el fons són històries de gent normal, un nen, un soldat i una mare.

Un oratori clàssic encarregat especialment constitueix la columna vertebral de la pel?lícula, amb música de Dominic Muldowney i text del poeta i llibretista Michael Symmons Roberts. Compta amb les actuacions de tres solistes - soprano Maria Friedman, tenor Kevin Kyle i baríton Richard Morris. En la trama de l'oratori hi ha actuacions originals de músics de cadascuna de les tres zones de conflicte.

La música és interpretada per la Filharmònica de Brno, i el cor de quaranta-una veus fou escollit per la professora vocal de renom internacional Mary King com a part del llançament de Voicelab al Centre South Bank de Londres.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Oratori de guerra. Concert-documental 2007 2013-09-07 00:29:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.