Altres

Manon (The Royal Ballet)

Any:
0000
Categories:
Altres
Generes:
Música
Descripció:
Mida: 1,30 Gb

The Royal Ballet Covent Garden Música extreta de obres de Jules Massenet orquestrada i arranjada per a ballet per LEIGHTON LUCAS amb la col·laboració de HILDA Gaunt Coreografia KENNETH MACMILLAN Decorats NICHOLAS Georgiadis Il·luminació JOHN B READ Direcció de vídeo COLIN NEARS Orquestra de la Royal Opera House Director ASHLEY LAWRENCE

Manon JENNIFER Penney Des Grieux Anthony Dowell Lescaut DAVID WALL Monsieur G.M. DEREK RENCHER Amant de Lescaut MONICA MASON Carcelero DAVID DREW Madame GERD LARSEN Cap captaires DAVID Peden

ACTE I - 2 escenes ACTE II - 2 escenes ACTE III - 3 escenes

En un pati d'una posta de París, es troben entre la gent: Des Grieux, un estudiant jove; GM un senyor ric, i Lescaut, un cavaller per fiar-te poc que espera la seva germana Manon, que va a ingressar en un convent. Lescaut s'adona que G.M. es sent atret per Manon. Des Grieux, per part seva al veure-s'enamora d'ella, i Manon el correspon. Decideixen escapar de París. Lescaut i G.M. la busquen en comprovar que ha desaparegut.

A casa de Des Grieux dels dos enamorats expressen la seva felicitat. Lescaut es presenta amb les proposicions de GM i els explica els avantatges d'acceptar-les i els diners del vell cavaller. Ells accedeixen.

Una festa en un hotel de París. Manon arriba amb GM, des Grieux juga a cartes amb GM però li enxampa fent trampes i fuig amb els diners i Manon.

Arriba GM acusant Manon de prostituta, però Lescaurt que la defensa, rep un tret GM i mor. Des Grieux fent-se passar pel marit de Manon són portats en vaixell a una colònia.

El cap dels carcellers intenta seduir Manon amb unes joies però Grieux li apunyala.

Ells fugen pel pantà de Louisiana però Manon no pot més i mor en els braços de Grieux.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Manon 0000 2012-05-24 23:25:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.