Altres

Concert. Albert Guinovart “I love melody”

Any:
0000
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 52 minuts. - MIDA: 412 MB

Des de l'Auditori de Conservatori del Liceu. Barcelona. Albert Guinovart, piano.

Albert Guinovart (1962-): Sonata "C'est l'amour" (1989) .......................................................Valsos poètics (2011) .......................................................Fantasia-Evocació (2010)

Albert Guinovart, pianista i compositor ben conegut pel públic, ens ofereix un recital amb tres obres seves:

La primera, la sonata per a piano "C’est l’amour", és una sonata de forma tradicional, però amb subtítol (“C’est l’amour”, “C’est l’amour?” i “Oui, c’est ça”). Es tracta d'una obra emblemàtica de Guinovart, creada paral?lelament a la composició de la seva obra més coneguda, el musical “Mar i Cel”. Representa una declaració de principis estètics.

Els "Valsos poètics" van ser estrenats al primer Festival de Pasqua de Cervera, dedicat a Enric Granados. Guinovart va compondre aquesta obra inspirant-se en els "Valsos poètics" de Granados.

I la tercera peça, la "Fantasia-Evocació", està dedicada a Chopin amb motiu del seu bicentenari. L’autor va voler homenatjar el gran compositor basant-se en les cel?lules temàtiques de tres obres: la primera "Balada", el "Vuitè vals" i la "Fantasia-Impromptu" (d’aquí ve el nom de la peça). El resultat és una obra exuberant i virtuosista.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. Albert Guinovart “I love melody” 0000 2012-05-10 00:07:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.