Altres

La Festa al Cel 20è aniversari

Any:
2011
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
DURADA: 88 minuts. - MIDA: 1GB.

Patrulla Águila: La patrulla acrobàtica de reactors de l'Exèrcit de l'Aire torna a Barcelona. Els 7 CASA C-101 Aviojet tancaran el festival amb l'espectacularitat i precisió que els caracteritza. Aquests pilots es diferencien de la resta de patrulles en que també fan d'instructors a la Academia General del Aire, a San Javier, Murcia.

Patrulla Paracaidista del Ejército del Aire (PAPEA): La patrulla acrobàtica de paracaigudistes de l'Exèrcit de l'Aire demostrarà per què són considerats dels millors equips de salt a nivell mundial. Salts de precisió, treball en equip, i maniobres que et treuran la respiració. Coneix als i a les paracaigudistes de la PAPEA. Estaran a la platja per contestar preguntes i signar autògrafs una vegada saltin.

Canadair CL-215T Grupo 43: El Grupo 43, amb base a Torrejón, és l'encarregat de donar suport en la lluita contra el foc sempre que es requereixi. El "botijo" realitzarà descàrregues d'aigua i amaratges devant del públic.

Puma SAR Escuadrón 801 : El Puma de l'Escuadrón 801 de Servei Aeri de Rescat basat a Palma de Mallorca realitzarà una simulació de rescat al mar. Aquests helicòpters i les seves tripulacions són els encarregats de vetllar per la seguretat de les embarcacions que naveguen pel Mediterrani.

Patrouille de France: Després del bon sabor de boca amb el que ens van deixar l'any passat, torna la Patrouille de France amb un nou líder. Els ambaixadors de França retornen a la nostra ciutat.

Acrobacia Equipe de Voltige: L'equip d'acrobàcia de l'exèrcit de l'aire francès és una màquina de generar campions del mòn. El malhauradament desaparegut Renaud Ecalle, o el sobradament conegut François Levot treuen tot el suc dels seus Extra 330SC. Tan bon punt sabem si serà François Levot o Pierre Varloteaux us ho farem saber.

Patrouille Suisse: La Patrouille Suisse mantenen al veterà Northrop F-5 Tiger II com a avió d'exhibició. Significativament més sorollosos que altres avions d'entrenament, són favorits en moltes cites internacionals per la seva espectacularitat i l'ús de bengales durant el seu programa. Dirigits per l'Oberstleutnant Daniel Hösli, tornen desprès d'una absència de 8 anys.

F-16 Solo Display Team: No és l'avió, és el pilot... El Comandant Michel "Mitch" Beulen de l'Exèrcit de l'Aire Belga és un dels pilots demostradors més espectaculars a Europa, i ens ho demostrarà amb el seu F-16. No et perdis el que pot fer el "Fighting Falcon".

F-16 Demo Team: L'espectacular demostrador taronja torna a Barcelona per delectar-nos amb un programa que treu el màxim rendiment a l'avió. És tot un luxe poder comparar en viu les evolucions dels dos millors demostradors d'F-16 del món.

Breitling Jet Team: La patrulla civil de reactors més gran del mòn torna a la nostra ciutat després de la seva visita al 2009. Tenen base a França i volen els reactors Aero L-39 Albatros. Tot un espectacle que podrem gaudir gràcies a Breitling.

Svetlana Kapanina: Celebrem 100 anys del primer vol per una dona sobre Barcelona, i qui millor que la considerada per la Federació Aeronàutica Internacional com a millor pilot del segle? La rusa Svetlana Kapanina, sis vegades campiona del mòn entre molts d'altres títols i medalles, demostrarà que el gendre no te res a veure en la qualitat del pilotatge. Volarà un Sukhoi 29 biplaça de 400 cavalls. Cortesia del Volga-Dneper Group.

Victor Chmal: Campió del món d'acrobàcia, 9 medalles FAI, i a més entrenador i jutge internacional de vol acrobàtic i pilot de proves de la casa Sukhoi. Victor Chmal és tota una llegenda dins del món de l'acrobàcia, i ve a Barcelona a deixar ben alt el pabelló de la casa Sukhoi a bord del Su-29. Cortesia del Volga-Dneper Group.

Breitling Wingwalkers: Es pot fer acrobàcia mentres es fa acrobàcia? Els Breitling Wingwalkers ens demostren que si, ja que l'espectacle no consisteix únicament en les evolucions dels dos Boeing Stearman en formació tancada, sino en les acròbates que demostren la seva agilitat, perícia, i sang freda, a sobre de les ales dels avions. No et perdis aquest espectacle increíble.

Airbus 320 Spanair: Spanair continua apostant per la Festa al Cel, i una altra vegada ens oferirà un espectacle que es veu poques vegades, amb un dels seus Airbus 320 evolucionant devant dels espectadors i demostrant el que es pot fer amb un avió de passatgers buit.

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya: La Fundació PAC continua amb la seva tasca de mantenir viva l'aviació històrica a Catalunya. Mentres continua amb els seus esforços per construïr el Museu Aeronàutic de Catalunya, ens mostrarà algunes de les aeronaus que composen la seva col?lecció en vol.

Proyecto Alas: L'Àlvaro Bultó, el Santi Corella, i el Toni Lòpez ens tornaran a demostrar que controlen el seu vestit d'ales fins a límits insospitats. Saltant des d'un helicòpter, obriran el paracaigudes a pocs metres del terra. No t'ho perdis!

Aero Club Barcelona-Sabadell: L'Aero Club Barcelona-Sabadell, principal club d'Espanya i tercer d'Europa, participa a la Festa al Cel amb 6 dels seus avions més moderns: dos Cessna 182T i quatre Cessna 172R, totes amb aviònica d'alta tecnologia (Glass Cockpit)

Airbus 320 Vueling: L'aerolínia de nova generació aporta un dels seus avions més vistosos per fer-nos viure un "moment Vueling". Vine a veure un avió comercial de molt aprop.

Paramotor Barcelona: Volar amb un motor a l'esquena és el que fan els que practiquen l'espectacular disciplina del paramotor. Veurem alguns dels millors parapentistes fer evolucions devant de les platges de Barcelona.

CESDA: El Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació de Reus s'afegeix a la graella de la Festa al Cel amb motiu del seu desè anniversari. Volaran dos dels seus bimotors de darrera generació Diamond DA-42.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La Festa al Cel 20è aniversari 2011 2011-10-03 23:54:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.