Altres

El making of del disc de La Marató 2010 (Ja el tenim!)

Any:
2010
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Música, Entrevista
Descripció:
DURADA: 38 minuts. - MIDA: 451 Megues (making of)

DURADA: 4 minuts 49 segons. - MIDA: 74 megues (Extra)

Extra: La fantàstica actuació en directe a La Marató de Tv3 de Montserrat Caballé i Montserrat Martí cantant "Seràs en el meu cor!"

Ja ho tenim! Aquesta és la frase que els productors musicals d'"El disc de La Marató" han repetit cada cop que tenien una cançó enllestida. Una frase d'alleujament, per haver-ho aconseguit, però també de satisfacció pel resultat obtingut.

En total són setze històries ben diferents, des del punt de vista de diversos artistes, bona part d'ells catalans. Al "making of" d'"El disc de La Marató" els coneixerem tots plegats i veurem com han donat forma a les cançons, mentre expliquen què senten, què pensen de La Marató i què ha suposat per a ells participar en aquest projecte.

Veurem Montserrat Caballé i Montserrat Martí, Wantun, Nina i Mikel Herzog, Companyia Elèctrica Dharma, Mojinos Escozíos, Beth, Els Amics de les Arts, Port-Bo i Septeto Santiaguero, Neila Benbey, Mel, Macedònia, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, Ecos del Rocío, Martirio i Colina Miralta Sambeat CMS Trio, Els Cremats i Susanna Bey.

Al programa hi haurà temps per sentir totes les cançons, els seus protagonistes i descobrir, de principi a final, com es construeix el disc; des de la reunió on es decideixen els artistes i les cançons fins al moment en què els CDs arriben als quioscos catalans. Ja ho tenim! Tenim l'esperat disc de La Marató i tenim el document on podem conèixer de ben a prop com ha pres forma.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Ja el tenim! El disc de la Marató 2010 (making of) 2010 2010-12-08 01:47:51
DVB Extra M. Caballé i M. Martí - Seràs en el meu cor! 2010 2010-12-21 17:48:27

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.