Altres

Temps de neu - Foc i neu (TV3 Especial 25 anys)

Any:
2008
Categories:
Documental, Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Esports, Família
Descripció:
La baixada de torxes de Masella

· L'especial "Foc i neu" transmetrà aquesta manifestació esportiva, que vol aconseguir un rècord mundial

· La baixada de dissabte, una tradició anual del programa "Temps de neu", s'emmarca en els actes dels 25 anys de TV3

· La transmissió de TV3 anirà a càrrec de la cantant Beth i de Pere Escobar

TV3 transmet la tradicional baixada de torxes de Masella, que té lloc anualment a les pistes d'aquesta estació d'esquí de la Cerdanya, en un programa especial, "Foc i neu", que oferirà en directe les espectaculars imatges d'aquest descens per la neu, que es converteix en un espectacle de gran bellesa de colors.

La baixada de torxes de Masella és una manifestació esportiva tradicional que organitzen anualment el veterà programa de TVC "Temps de neu" i l'estació d'esquí de Masella. Aquest any vol superar el rècord mundial que actualment té l'estació de Lermoos-Grubigstein, al Tirol austríac, on el 2 de de febrer del 2006 van baixar 1.660 esquiadors. La festa de dissabte serà el segon dels actes previstos per a la celebració dels 25 anys de TV3, i coincideix també amb els 40 de l'obertura de les pistes i de l'estació de Masella.

Per aconseguir el rècord mundial de participació, l'equip del programa "Temps de neu", que s'emet pel 33 cada temporada d'hivern, ha mobilitzat cares conegudes del món de la televisió i els milers d'espectadors i seguidors habituals. Entre les cares famoses que la transmissió de TV3 de dissabte mostrarà fent el rècord hi haurà les de Raquel Sans, Francesc Mauri, Isabel Bosch, Imma Pedemonte, Xavier Valls, "Pichi" Alonso, Xavier Coral, Llucià Ferrer, el doctor Eduard Estivill i les dels directius de la CMMA i de TVC, com Joan Majó i Carme Basté.

Però l'organització ha volgut també premiar la fidelitat dels espectadors de "Temps de neu" i els ha reservat 600 places en la baixada, que han pogut obtenir després de participar en un concurs del web del programa, www.tempsdeneu.cat, i en què se'ls preguntava per què volien participar en la festa. Hi ha hagut més 3.000 peticions, de les quals se n'han premiat 600, per a les persones que han respost de manera més original la pregunta.

Un gran plató a les pistes d'esquí

El tram de muntanya entre la Tossa i el Pla de Masella es convertirà en un gran plató, en què es farà la baixada i on TV3 farà, a través del Departament d'Esports, un gran desplegament tècnic i de professionals. A més a més, i per a les persones que hi hagi a l'estació, els membres del Club Super3 escenificaran l'espectacle "Tots som súpers", abans del començament de la baixada.

La transmissió de TV3 anirà a càrrec de la cantant Beth, gran aficionada a l'esquí, i de Pere Escobar, director del Departament d'Esports de TVC. Les seves narracions es completaran amb les que en faci Toni Real, director del programa "Temps de neu", des de la cota alta de les pistes.

Per a la producció, realització i transmissió de "Foc i neu", de 50 minuts de durada, TV3 mobilitzarà un total de 35 professionals. Per al desplegament tècnic hi haurà, entre altres mitjans, 8 càmeres, 3 de les quals sense fils, i tecnologia de radiofreqüència per poder fer el seguiment de la baixada i una grua de 35 metres per als plans generals de la muntanya il·luminada.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Temps de neu - Foc i neu 2008 2008-01-28 13:23:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.