Altres

El Club - Especial Sant Jordi (TV3)

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Música, Notícies, Entrevista, Humor
Descripció:
Durada: 92 minuts. - Mida: 800 Megues.

ESPECIAL SANT JORDI A 'EL CLUB' Continua la gira de directes d''El Club' amb l'especial de Sant Jordi. Dijous 23 d'abril, el programa que presenta Albert Om es farà en directe des de la plaça de Catalunya de Barcelona.

Serà un programa especial amb humor, llibres, música i molta participació del públic. Entrevistarem els escriptors Gaspar Hernàndez, Josep Maria Espinàs, Sebastià Serrano i Isabel-Clara Simó. Sentirem fragments de llibres amb la veu de l'actriu Mercè Martínez i tindrem l'humor de l'actor Bruno Oro. La música la posaran les actuacions en directe de Marina Rossell i d'un duet especial format per Santi Carulla i Leslie dels Sirex.

Com que Sant Jordi és també el dia dels enamorats, a 'El Club' hem organitzat un punt de l'amor des del qual tothom qui ho vulgui podrà enviar el seu missatge d'amor en directe. Els actors d''El cor de la ciutat' i d''Infidels' ens faran les seves recomanacions literàries i serem en directe a les parades de Sant Jordi per descobrir què posen els escriptors a les dedicatòries. També descobrirem tots els detalls de l'esmorzar institucional de Sant Jordi.

Tot plegat, amb l'equip habitual del programa, amb la Cristina Puig, la Màbel Martí, l'Eloi Vila, la Xantal Llavina i el Jordi Gràcia.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El Club - Especial Sant Jordi 2009 2009-04-29 12:27:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.