Altres

Mania

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Música, Musical
Descripció:
TV3 s'omple de música aquest estiu amb el programa "Mania" que, les nits de dilluns, ens oferirà temes clàssics de tots els temps versionats al català. I tot, de la mà de la Nina i diversos cantants que ens oferiran actuacions sorprenents.

"No es tracta d'un concurs, sinó d'un espai d'entreteniment que consta de sis programes, cada un dedicat a un grup, a una època o a un estil musical i on tots els cantants que actuen són professionals que interpreten temes de diferents èpoques versionats al català", ha manifestat Carme Basté i ha afegit que "amb aquesta nova proposta i el programa "Pol&Cia", que s'estrena també el dia 30, les nits de dilluns aposten per l'entreteniment".

Cada una de les sis edicions del nou programa, que adapta un format original de la productora britànica Granada Media amb versions a Alemanya i Austràlia, serà una gran festa de la música al voltant d'un tema concret. Abbamania, Cinemania, Rockmania, Greasemania, 60mania i Discomania seran el pretext per reunir a l'escenari del programa figures com Cris Juanico, Pep Sala, Jaume Sisa, Lichis o Gisela, entre d'altres.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2007 2008-01-24 16:19:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.