Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Insectes -01- Austràlia
En aquest episodi, el Ben i el Josh visiten la zona central d'Austràlia per conèixer els aliments tradicionals que consumeixen els aborígens. Descobreixen les formigues meleres, que emmagatzemen nèctar a l'abdomen, les larves de witchetty, que s'alimenten d'arrels, i els anomenats cocos aborígens, que són en realitat uns tumors que creixen a les branques dels arbres quan hi penetren uns paràsits. |
ed2k | lizgon | 443 | 2020-03-31 00:19:47 | ||
Insectes -02- Mèxic
En aquest episodi, el Ben, el Josh i l'Andreas visiten Mèxic, un país amb una gran tradició de consum d'insectes que va molt més enllà dels típics cucs de les ampolles de tequila. Des d'erugues de papallona fins a larves de formiga o de vespa, la rica gastronomia mexicana és plena d'insectes deliciosos i nutritius, alguns dels quals són autèntiques exquisideses, molt cotitzades i valorades pels paladars més refinats. |
ed2k | lizgon | 350 | 2020-03-31 00:21:20 | ||
Insectes -03- Kenya
En aquest episodi, el Ben i el Josh visiten Kènia, un país on la tradició de consumir insectes s'està recuperant i es veu com una possible solució als problemes alimentaris del continent africà. Des dels tèrmits fins als grills domèstics, passant per les mosques del llac, els insectes són una proposta culinària nutritiva i amb molt de futur. |
ed2k | lizgon | 342 | 2020-03-31 00:21:55 | ||
Insectes -04- Uganda
En Ben i en Josh es tornen a embarcar en una altra aventura culinària amb insectes. Aquest cop, a Uganda. En diferents llocs del país tasten les larves del morrut de la palmera i els adults dels grills del tabac, les nsenenes i les abelles sense fibló africanes. Al mateix temps, observen els mètodes de captura i recol·lecció, i constaten la importància de conservar la biodiversitat dels ecosistemes per preservar aquests recursos. |
ed2k | lizgon | 350 | 2020-03-31 00:22:28 | ||
Insectes -05- Perú
Aquest cop les aventures culinàries amb insectes del Ben i el Josh els porten al Perú, a la selva amazònica. Allà tastaran les larves del morrut negre, a més de les erugues d'una papallona, els escarabats hèrcules, la mel d'unes abelles sense fibló i els ous d'unes formigues. Acabaran fent un dinar, a la selva, amb broquetes d'aquests insectes combinats, i, per a postres, mel de les abelles sense fibló. |
ed2k | lizgon | 380 | 2020-03-31 00:22:56 | ||
Insectes -06- Japó
Els investigadors gastronòmics de Nordic Food Lab viatgen al Japó per estudiar les vespes gegants asiàtiques i les seves larves, i preparar-ne alguna recepta. Allà descobriran que hi ha tota una cultura dedicada a la cria d'aquests insectes. A Tòquio també es posaran en contacte amb una associació d'aficionats a cuinar amb insectes que els ensenyaran, entre d'altres coses, a fer arròs a l'aroma d'excrements d'erugues del cirerer. |
ed2k | lizgon | 388 | 2020-03-31 00:23:21 | ||
Insectes -07- Italià
Els investigadors gastronòmics de Nordic Food Lab van a l'illa italiana de Sardenya a aprendre com elaboren el famós "casu marzu", un formatge que deixen infectar per una mosca que hi diposita els ous. Més endavant viatjaran fins a l'illa de Livo, a Dinamarca, per preparar diverses receptes amb larves d'escarabat de maig, considerat una plaga, i larves d'abella de les arnes d'un apicultor de la zona. |
ed2k | lizgon | 358 | 2020-03-31 00:23:47 | ||
Insectes -08- Països baixos
En aquest episodi, el Ben i el Josh visiten els Països Baixos coincidint amb la celebració d'una convenció sobre els insectes com a font d'aliment. Allà coneixen de primera mà un exemple de producció industrial, i accedeixen a una cuina de proves d'àpats per a avions on preparen les seves especialitats. Finalment, participen a la convenció i expressen el seu convenciment que els insectes no s'han de veure com una altra manera de produir aliments massivament. |
ed2k | lizgon | 366 | 2020-03-31 00:24:29 |