Documentals

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1652 kbps, 704x400, Qf: 0,235 - 45% Test compressibilitat
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) MP3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (VO anglès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x01- Doenjang
En aquest episodi, la Gizzi Erskine descobrirà quins són els secrets d'un ingredient gairebé omnipresent en la cuina coreana: el doenjang. I ho farà veient com es prepara un dels plats més populars del país i utilitzant-lo ella mateixa per elaborar una deliciosa recepta pròpia de fusió anglocoreana. També dinarà amb un home que s'encarrega de donar a conèixer els sabors de la cultura gastronòmica coreana arreu del món.
ed2k lopere 557 2016-07-31 13:03:50
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x02- Temple
En aquest episodi, la Gizzi Erskine té la missió d'esbrinar si la passió dels coreans pel menjar saludable pot donar lloc a plats que no només siguin bons per a la salut sinó que també sigui un plaer assaborir-los. Anirà a veure un monjo que li explicarà quina és la visió de la filosofia budista sobre el menjar. També descobrirà els secrets d'una sopa de pollastre molt saborosa i que sembla que té propietats curatives. I elaborarà, a més, un plat nutritiu i deliciós pensat per ella mateixa.
ed2k lopere 481 2016-07-31 13:03:57
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x03- Peix
En aquesta ocasió, la Gizzi Erskine es capbussarà en la gran varietat de productes del mar que es pesquen a la costa coreana i la passió dels coreans per la cuina marinera. Aprendrà a fer una sopa de peix que és tot un clàssic: el mae-un tang. Després sortirà a pescar un ingredient que farà servir per a la seva creació de fusió anglocoreana. I, finalment, descobrirà la variant coreana del sashimi.
ed2k lopere 515 2016-07-31 13:04:45
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x04- Menjar de carrer
En aquest episodi, la Gizzi Erskine viurà l'experiència única de la cuina de carrer coreana i tastarà la variada oferta en menjar ràpid que desplega la trepidant ciutat de Seül. A més, es llançarà a fer el seu propi plat de menjar ràpid en un entorn urbà del tot insòlit i descobrirà que la cervesa es pot acompanyar d'uns aperitius increïbles per passar una nit perfecta a la ciutat.
ed2k lopere 522 2016-07-31 13:05:23
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x05- Carn de vedella
En aquest episodi, la protagonista és la carn de vedella. Gizzi Erskine viatjarà fins a una de les regions ramaderes principals de Corea, on visitarà una granja que produeix una de les millors carns de vedella del món. També farà un tomb pel mercat de carn més gran del país i un dels millors xefs coreans li revelarà els secrets d'un plat de vedella molt popular, el bulgogi. S'apuntarà també a l'estil Gangnam de Seül i tastarà el plat de vedella crua de moda, el yukhoe. I, a més, prepararà la seva versió d'un guisat de cua de bou amb toc coreà.
ed2k lopere 528 2016-07-31 13:05:53
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x06- Fusió
En aquest episodi el tema és la cuina fusió, la mescla de sabors occidentals amb la cuina coreana. Gizzi Erskine aprendrà a cuinar un dels plats de cuina fusió més originals de Corea que consta d'ingredients sorprenents. Tastarà també una mescla picant de fusió mexicanocoreana i presenciarà una actuació musical que també és una fusió d'estils: l'indie coreà. I finalment, prepararà una nova recepta pròpia de cuina fusió.
ed2k lopere 486 2016-07-31 13:06:30
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x07- Kimchi
En aquest episodi Gizzi Erskine descobrirà els secrets del kimchi, la creació culinària més emblemàtica de Corea. A més, s'inspirarà en altres aspectes de la cultura tradicional del país per donar a aquest plat nacional un aire de menjar ràpid occidental. I, finalment, farà un àpat molt autèntic, acompanyada d'un home que s'ha trobat redescobrint les seves arrels coreanes.
ed2k lopere 514 2016-08-07 22:39:45
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x08- Fideus
A Corea hi ha fideus per tot arreu, i en aquest episodi Gizzi Erskine tastarà des de receptes clàssiques fins a les últimes novetats en menjar ràpid. A més, farà la seva aportació culinària amb el menjar precuinat preferit del país en una competició amistosa amb un xef del país i descobrirà uns quants secrets de les millors cuineres de fideus de Seül.
ed2k lopere 448 2016-08-07 22:39:57
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x09- Arròs
En aquest episodi, Gizzi Erskine s'endinsarà en l'univers de l'ingredient més important de la cuina coreana: l'arròs. I tastarà una cervesa que es fa a partir d'aquest cereal en una cerveseria tradicional. A més, cuinarà el seu plat d'arròs d'inspiració coreana i acabarà fent un curs intensiu nocturn molt especial en què experimentarà la cultura del beure d'aquest país.
ed2k lopere 523 2016-08-07 22:40:10
Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x10- Gochujang
Aquest episodi gira a l'entorn d'un dels ingredients preferits dels coreans: el gochujang, la pasta fermentada de bitxo. Gizze Erskine visitarà una planta d'elaboració tradicional de gochujang per veure com es fa. Un dels cuiners de moda de Seül li ensenyarà a preparar una recepta de carn de porc saltada amb gochujang. També aprofitarà per fer un tomb per un dels mercats de menjar de carrer més concorreguts de Seül, i finalment cuinarà un guisat de pollastre picant típicament coreà, però amb un toc europeu.
ed2k lopere 467 2016-08-07 22:40:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.