Elinks

Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1343 kbps, 704x400, Qf: 0,191 - 45% Test compressibilitat
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) MP3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (VO francès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -01- El curri a L'Índia
El curri que mengem a Europa, té res a veure amb el que es menja a l'Índia? Per comprovar-ho, en aquest episodi la Sarah viatja a Kerala, el jardí de les espècies. Primera lliçó: del que nosaltres anomenem curri, a l'Índia se'n diu "masala", barreja d'espècies. Segona lliçó: les espècies, les hem de moldre al moment. A partir d'ara, la Sarah ja pot començar a explorar la cuina d'aquest fascinant país.

ed2k lopere 777 2016-02-27 22:51:07
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -02- Les espècies de L'Índia
En aquest episodi la Sarah visita l'estat del Rajasthan, al nord de l'índia, per conèixer millor el bitxo, un condiment predilecte dels indis. La família Yadar comparteix amb ella un deliciós masala de verdura, elaborat amb productes de collita pròpia. En una explotació agrícola propera, els Shravan cultiven una altra espècia molt apreciada pels indis, la mostassa. Finalment, la Sarah acaba el viatge degustant un junglee maas al palau d'un maharajà.
ed2k lopere 781 2016-02-27 22:51:55
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -03- Cuina vegetariana de L'Índia
En aquest episodi, la Sarah viatja a l'estat indi de Gujarat per descobrir la famosa cuina vegetariana d'aquesta zona de l'Índia. Visitarà una granja agrícola on conreen cigrons verds i aprendrà a cuinar un plat basat en aquests llegums. En acabat, visitarà una explotació ramadera de zebús i veurà els productes, tant industrials com domèstics, que s'elaboren amb la seva llet. Finalment, un xef d'aquesta regió li mostrarà diverses creacions vegetarianes.
ed2k lopere 767 2016-02-27 22:52:40
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -04- El sushi al Japó
En aquest episodi, la Sarah viatja a Gobo, al sud-est del Japó, per trobar l'autèntic sushi japonès. Sortirà a pescar peix de la zona i tastarà sashimi acabat de llescar dalt de la mateixa barca. Aprendrà els secrets ancestrals del sushi fermentat. Visitarà una plantació de caquis i tastarà un sushi fet amb aquest fruit. Seguirà el procés d'elaboració de la salsa de soja a l'únic obrador artesanal que sobreviu, i, finalment, prepararà amb un xef local un plat de sashimi de luxe.
ed2k lopere 882 2016-02-27 22:53:19
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -05- La carn al Japó
Intrigada per un plat de carn de porc, la Sarah visita el Japó a la recerca de receptes que van més enllà del típic sushi. En aquest capítol, descobrirà les fonts termals de Beppu, els xiitakes de la prefectura d'Oita, la caça amb gossos a l'estil makigari, la truita nipona... I comprovarà que els japonesos no tenen cap mena de problema a barrejar mar i muntanya en un mateix plat.
ed2k lopere 781 2016-02-27 22:53:53
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -06- El tofu a la Xina
Al mercat de Shaoxing, la Sarah Wiener descobreix que el tofu es troba en formes, textures i gustos molt diferents. Després visita els boscos de bambú del districte d'Anji, on descobreix el gust dels brots de bambú frescos. Va a una petita planta de fabricació de tofu, on mol soja manualment i tasta el porc marinat amb tofu fermentat i tofu salat. De tornada a Shaoxing, el xef Zhu li ensenya a fer una recepta de porc amb fulls de tofu i llet condensada.
ed2k lopere 734 2016-02-27 22:54:23
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -07- L'agredolç de la Xina
La Sarah visita el mercat de Chengdu, la capital de la província xinesa de Sichuan, per buscar-hi els ingredients de la cuina agredolça típica dels restaurants xinesos d'Europa. Aquesta recerca la porta fins als afores de la ciutat, on coneix un agricultor biològic que cultiva hortalisses d'una manera "zen" i posteriorment les conserva en salmorra a l'estil tradicional de la regió. Després de descobrir el famós pebre de Sichuan a les muntanyes, als camps de cultiu dels Li, la Sarah torna a Chengdu, al restaurant de la senyora Wang, que li revela els secrets de la refinada cuina de Sichuan.
ed2k lopere 696 2016-03-24 01:01:32
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -08- El marisc al Vietnam
La Sarah se'n va al Vietnam a descobrir què més mengen, els vietnamites, a part de gambes. En aquesta antiga colònia francesa, les espècies i la llet de coco són ingredients indispensables en la majoria de plats. Durant el viatge, a més a més, la Sarah farà amics nous i aprendrà a pescar cries de llagosta, a recol?lectar algues i a cuinar llagostes adultes a l'estil vietnamita.
ed2k lopere 734 2016-03-24 01:02:03
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -09- L'arròs al Vietnam
La Sarah explora el nord del Vietnam cercant diferents tipus d'arròs al delta del riu Roig. Visita un arrossar que es treballa a la manera tradicional, com fa tres mil anys. Participa en l'elaboració de fideus d'arròs i menja una sopa feta amb aquests fideus. A Hanoi tasta un pollastre nan rostit dins d'una llauna de refresc, i veu cuinar un típic arròs amb espècies dins d'una olla de terrissa.
ed2k lopere 671 2016-03-24 01:02:35
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àsia -10- Rotlles de primavera al Vietnam
La Sarah Wiener viatja al delta del Mekong a la recerca de la millor recepta de rotlles de primavera del Vietnam. En aquesta regió, plena de restaurants i mercats flotants, també aprèn a fer sopa d'ipomea agredolça i amanida d'arrel de lotus. Finalment, al restaurant de la xef Suong, fa rotlles de primavera amb fulls de paper d'arròs i un peix que es fregeix i es menja amb escates i tot..
ed2k lopere 715 2016-03-24 01:03:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.