Elinks

Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1336 kbps, 704x400, Qf: 0,190
Codec audio:
Català MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo - V.O. (francès) mp3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -01- Fish & Chips, what else
Sarah Wiener en camí una altra vegada! Aquest cop, pren la motxilla cap a Anglaterra. Per a ella, és el país de la Reina d'Anglaterra, la pluja ... i el menjar ferralla! Ella mai hauria tingut la idea de posar els peus en un restaurant de l'altre costat del Canal! Però el gran xef londinenc Gary Rhodes li proposa un tracte: es podrà permetre un judici sobre la cuina de la pèrfida Albió quan sàpiga cuinar deu especialitats britàniques

La primera prova l'espera a Whitby, un petit poble a la costa nord-est d'Anglaterra. Al Magpie Cafè, que sempre està ple, el chef Paul Gildroy proposa fish'n'chips, l'especialitat de la casa, que és també el menjar ràpid més britànic! Desafiament fàcil de superar a priori, però abans ha d'anar a pescar el peix al Mar del Nord! A més, els anglesos, molt aferrats a les seves tradicions, tenen molt poc sentit de l'humor quan censuren els seus fish'n'chips!.
ed2k lopere 803 2014-09-30 23:52:42
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -02- Pels verds turons de Gal·les
Aquesta és la terra de les ovelles i de les localitats amb noms impronunciables com Machynlleth, el poble natal del rei del menjar lent, Gareth Jones. És ell qui dóna la segona prova a Sarah Wiener: d'entrada, els "Cheddar Fritters " una espècie de croquetes de formatge, i el plat fort, de pes: un plat llegendari a l'altra banda del Canal, xai la mel en salsa de menta amb mandonguilles d'algues. Sarah Wiener es malfia dels ingredients, alhora que reconeix que la salsa de menta per condimentar el be és un veritable repte.
ed2k lopere 784 2014-09-30 23:52:45
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -03- L'essència d'Escòcia
El tercer joc de la prova culinària porta Sarah Wiener a Escòcia, específicament a l'illa de Skye, davant dels fogons de Michael Smith. Al seu restaurant Tres Xemeneies, ha imaginat per a Sarah un exercici d'equilibri: preparar un Kedgeree, un plat a base de tres tipus de salmó. I unes postres de gerds, mel, crema i whisky, whisky escocès, és clar! El nom de les postres, Cranachan és tan impronunciable com difícil és de cuinar el plat. A l'Illa de Skye, també podem collir torba per a la calefacció i només tens dret a pescar si no et menges el peix. Això no alimenta les persones!
ed2k lopere 713 2014-09-30 23:52:48
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -04- L'elegància de la perdiu d'Escòcia
En el seu periple a través de la cuina anglesa i escocesa, Sarah Wiener aterra després al nord de Yorkshire, prop de les més altes torberes d'Anglaterra. Pickering és una petita vila a la vora de la gran torbera. Aquí és on Victor Buchanan, que dirigeix la fonda White Swan, espera la seva convidada amb una prova que requereix una mà atenta: rostir una Red Grouse (que recorda la perdiu) just al punt, quan la pell s'esquerda. La caça d'aus és un dels esdeveniments més importants del reialme. Abans, estava reservat a la noblesa i els grans terratinents; avui en dia, no és estrany veure banquers de la City fent-s'hi portar en helicòpter! Però abans de carregar la seva escopeta, Sarah Wiener ha de respondre tres preguntes. 1: Què és el famós douze? 2: Què li atrau de la caça? 3: Com s'ha de rostir l'au per què la seva pell sigui cruixent a voluntat?
ed2k lopere 784 2014-09-30 23:52:51
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -05- El rosbif de diumenge
Aquí estem a la cinquena estació de la ruta gastronòmica. Sarah Wiener s'ha familiaritzat amb les olles de Sussex. En el restaurant Sussex Ox, és rebuda pel propietari, Neil Wakefield. Aquesta vegada es tracta de no perdre's el Sunday Roast, el plat dominical, institució multisecular a la Gran Bretanya. El plat consisteix en un bon rosbif, un duo de verdures i un pudding de Yorkshire. La carn prové directament de les exuberants pastures de Sussex (la regió és famosa per la seva ramaderia que li donaria la millor carn de la Gran Bretanya). Al costat, també hi ha una vinya de veritat i ostres de veritat... Fàcil fins aquí, però què és exactament un pudding de Yorkshire i com es prepara?
ed2k lopere 755 2014-09-30 23:52:56
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -06- Vieires a l'anglesa
ed2k lopere 753 2014-10-07 18:45:16
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -07- Un pícnic típic anglès
ed2k lopere 757 2014-10-07 18:45:40
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -08- El millor d'Irlanda
ed2k lopere 744 2014-10-07 18:46:01
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -09- Un esmorzar anglès complet
ed2k lopere 773 2014-10-07 18:46:28
Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB -10- Les anguiles del Tàmesi
ed2k lopere 699 2014-10-07 18:46:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.