La cuina popular de Tailàndia (Thai Street Food) transporta als espectadors directament al bulliciós cor dels colorits llocs de venda i mercats de carrer de Tailàndia - des de les rondes prèvies a l'alba dels monjos al llarg dels passadissos fins als llocs de menjars fets d'encàrrec, inflamats de neó i atapeïts de ciutadans famolencs després del vespre. Les receptes, com el peix al vapor amb xili i salsa de llima, Satay de porc, ànec rostit i sopa de fideus d'ou i dolç plàtan Roti il?luminen el món captivador dels aliments tan integral per als tailandesos.
L'acadèmic i xef David Thompson viu amb una passió singular les costums de Tailàndia, la cultura i la gent. Encara que ell afirma "És tot sobre el menjar," aquest ambiciós treball comparteix els seus coneixements sobre els ritmes i matisos de la vida quotidiana tailandesa juntament amb una fascinant història de la seva rica i diversa gastronomia de carrer. Aquests documentals són una descripció autoritzada, temptadora i inspiradora, del menjar tailandès de carrer, un vibrant mosaic culinari.