Elinks

Cuines - 2011 - Setmana del 30 de maig a 3 de juny (Mas dels Arcs)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2011 -20110530- Tàrtar de gambes de Palamós amb alvocat i tomàquet
Cuiner: Toni Izquierdo Restaurant: Mas dels Arcs Adreça: Carretera C-31 Girona-Palamós, km 41 Població: Palamós Telèfon: 972 31 51 35

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

- 800 g de gamba petita - sal rosada - pebre blanc - 2 alvocats madurs - 4 tomàquets madurs - sal - oli d'oliva - fulles d'enciam per acompanyar Preparació Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu els tomàquets durant un minutet, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, traieu-ne les llavors, piqueu-los, poseu-los en un bol amb una mica d'oli, sal i pebre blanc i deixeu-ho macerar durant 15 minuts. Mentrestant, peleu les cues de gambes, piqueu-les, poseu-les en un bol, afegiu-hi la sal rosada, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar uns minuts. A continuació, peleu els alvocats i talleu-los a dauets. I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el tomàquet, l'alvocat i les gambes, aixafeu-ho una mica, desemmotlleu-ho, poseu-hi una mica d'enciam al costat i amaniu-ho tot amb oli d'oliva.
ed2k Aliga 925 2011-07-21 01:04:42
Cuines - 2011 -20110531- Arròs caldós de gambes de Palamós amb botifarra ne
Cuiner: Toni Izquierdo Restaurant: Mas dels Arcs Adreça: Carretera C-31 Girona-Palamós, km 41 Població: Palamós Telèfon: 972 31 51 35

Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: 1 hora

Ingredients:

- 400 g d'arròs carneroli - 2 cebes grosses - 1 tomàquet madur - 2 grans d'all picats - julivert picat - 100 g de caps de gambes - 100 g de crancs - 8 gambes de Palamós mitjanes o grosses - 100 g de botifarra negra tallada a daus - 1 l de brou de peix (no gaire concentrat) - oli d'oliva - sal Per a la picada: - 4 ametlles torrades - 2 grans d'all - julivert Preparació Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la ceba picada durant uns 30, 40 minuts. Seguidament, poseu-hi els caps de gamba, els crancs partits per la meitat, l'all i julivert picat i el tomàquet picat, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Després, passeu-ho pel colador xinès i reserveu-ho. Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles, els grans d'all i el julivert, piqueu-ho bé amb la mà de morter, afegiu-hi una mica de brou de peix, remeneu-ho bé i reserveu-ho. A continuació, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu l'arròs durant un parell de minuts. Tot seguit, afegiu-hi el sofregit colat i el brou de peix i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Finalment, poseu-hi la botifarra tallada a daus, la picada, les gambes senceres, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure al forn durant 8 minuts a 200 graus. I ja per acabar, guarniu la cassola amb una mica de julivert picat.
ed2k Aliga 1018 2011-07-21 01:05:23
Cuines - 2011 -20110601- Verdures saltades amb sipionets
Cuiner: Toni Izquierdo Restaurant: Mas dels Arcs Adreça: Carretera C-31 Girona-Palamós, km 41 Població: Palamós Telèfon: 972 31 51 35

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

- 100 g de tomàquet madur - 150 g de mongeta verda - 100 g de xampinyons - 100 g de pastanaga - 100 g de carbassó - 100 g de pebrot vermell - 400 g de sipionets - 1 dl d'oli d'oliva - sal - pebre - 4 grans d'all - julivert picat Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la mongeta verda i la pastanaga tallades a tires durant 5 minuts. Després, afegiu-hi el pebrot tallat a tires, el carbassó tallat a tires, el tomàquet tallat a tires, els xampinyons laminats, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Mentrestant, en una paella amb l'oli calent salteu els sipionets, nets i salapebrats, afegiu-hi una mica d'all i julivert picat, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un parell de minuts. I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les verdures, desemmotlleu-ho, poseu-hi els sipionets per sobre i pel voltant i amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli.
ed2k Aliga 974 2011-07-21 01:06:11
Cuines - 2011 -20110602- Sopa de recuit de Fonteta amb fruits vermells
Cuiner: Toni Izquierdo Restaurant: Mas dels Arcs Adreça: Carretera C-31 Girona-Palamós, km 41 Població: Palamós Telèfon: 972 31 51 35

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 20 minuts

Ingredients:

- 400 g de recuit - 50 g de llet - 50 g de nata - 100 g de sucre -1 dl d'aigua - 500 g de fruits vermells (aranyons, maduixes, gerds, groselles...) - fulles de menta Preparació Per començar, poseu en una paella l'aigua i el sucre i deixeu-ho coure durant 5 minuts fins que us quedi un almívar. A continuació, afegiu-hi els fruits vermells sencers i les maduixes tallades a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, retireu-ho del foc, poseu-ho en un bol i deixeu-ho refredar a la nevera. Mentrestant, poseu en un bol el recuit, la llet i la nata i remeneu-ho bé amb el batedor. I ja per acabar, poseu els fruits vermells dins d'una copa, cobriu-los amb la sopa de recuit i guarniu-ho amb una fulleta de menta.
ed2k Aliga 1002 2011-07-21 01:06:52
Cuines - 2011 -20110603- Cassoleta de cananes
Cuiner: Clara Antúnez Restaurant: Cuina de casa

Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: 1 hora

Ingredients:

- 1 kg de cananes (en brut) - 1 ceba grossa de Figueres - 4 tomàquets de pera - 2 bitxos - oli d'oliva - sal - pebre - sucre Preparació Per començar, netegeu les cananes, talleu-les a trossets i sofregiu-les en una cassola amb una mica d'oli. Quan comencin a deixar anar el seu suc, afegiu-hi la ceba tallada a trossos i deixeu-ho coure tot junt durant uns 10 minuts. A continuació, poseu-hi el tomàquet tallat a trossos, rectifiqueu-ho de sal, pebre i sucre, afegiu-hi els bitxos tallats a trossos, remeneu-ho tot bé, tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot junt a foc suau durant uns 30 minuts. Quan ja estigui cuit, rectifiqueu-ho de sal i pebre, si convé, retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar una estona abans de servir-ho. I ja per acabar, emplateu la cassoleta de cananes.
ed2k Aliga 934 2011-07-21 01:07:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.