Programes de TV

Cuines - 2011 - Setmana del 16 al 20 de maig (Torreó de l'Indià)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2011 -20110516- Espardenyes
Cuiner: Fran López Restaurant: Torreó de l'Indià Adreça: Camí Molins, 2 Població: Xerta (Baix Ebre) Telèfon: 977 47 38 10

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 10 minuts

Ingredients:

- 1 pastanaga - 1 carbassó - 2 espàrrecs verds tallats fins a làmines - 400 g d'espardenyes - 1 l de fumet de marisc - una llesca de pa de motlle - sal - oli - pebre - sèsam torrat Preparació Per començar, talleu la pastanaga i el carbassó a dauets i escaldeu-los durant 3 minuts en dos cassons amb aigua bullint i sal. Després, escorreu-los i reserveu-los. A continuació, aixafeu la llesca de pa de motlle amb un corró, talleu-la a tires, intercaleu les tires fent una mena de reixa, col·loqueu-la en una safata, afegiu-hi una mica d'oli i el sèsam per sobre i deixeu-ho coure al forn durant 12 minuts a 180 graus. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les espardenyes, salades i obertes. Quan ja estiguin cuites, retireu-les del foc i rectifiqueu-les de pebre. Tot seguit, poseu el fumet en un cassó i escalfeu-lo. I ja per acabar, emplateu la pastanaga i el carbassó, poseu-hi les espardenyes a sobre, aboqueu-hi el fumet pel voltant i guarniu el plat amb la reixa de pa cruixent i les làmines d'espàrrec.
ed2k Aliga 924 2011-05-28 10:05:12
Cuines - 2011 -20110517- Arròs, col i fesols
Cuiner: Fran López Restaurant: Torreó de l'Indià Adreça: Camí Molins, 2 Població: Xerta (Baix Ebre) Telèfon: 977 47 38 10

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 20 minuts

Ingredients:

- 300 g d'arròs bomba - 100 g de col - 100 g col llombarda - 8 c/s de fesols cuits - 1,5 l de caldo de porc - 110 g de sofregit de tomàquet i ceba - 25 g de mantega - sal, oli i pebre - 2 peus de porc (4 meitats) bullits Preparació Per començar, desosseu els peus de porc, poseu-ne la meitat en una safata, premseu-los bé i deixeu-los refredar a la nevera. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la col i la col llombarda tallades a la juliana durant uns segons, reservant-ne un parell de fulles per a l'emplatat. Seguidament, afegiu-hi el sofregit de tomàquet i ceba, l'altra meitat dels peus de porc i l'arròs i deixeu-ho coure durant un parell de minuts. Després, poseu-hi els fesols i el caldo i deixeu-ho coure tapat durant 17 minuts. Quan ja estigui cuit, rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé fins que es desfaci. Mentrestant, traieu els peus de porc de la nevera, talleu-ne un rectangle i fregiu-lo en una paella amb una miqueta d'oli fins que quedi ben torrat. Finalment, en un cassó amb aigua bullint escaldeu un parell de fulles de col durant uns segons. I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi el rectangle de peu de porc a sobre i guarniu el plat amb les fulles de col escaldades.
ed2k Aliga 946 2011-05-28 10:05:49
Cuines - 2011 -20110518- Amanida de crustacis
Cuiner: Fran López Restaurant: Torreó de l'Indià Adreça: Camí Molins, 2 Població: Xerta (Baix Ebre) Telèfon: 977 47 38 10

Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: 8 minuts

Ingredients:

- 8 navalles - 12 grumols (cloïsses fines) - 12 musclos - 80 g d'oli d'oliva - 1 c/c pebre dolç - enciams variats - 20 g de sèsam caramel·litzat - sal Per a la vinagreta: - 1 c/c de vinagre balsàmic - 1 c/c de mel del Perelló - 3 c/c d'oli Preparació Per començar, poseu el marisc en una cassola amb una mica d'oli, tapeu-la i deixeu-ho coure durant un parell de minuts. Quan el marisc es comenci a obrir, retireu-lo del foc, traieu-li la closca i reserveu-lo en un plat. A continuació, poseu en un bol el suc de la cocció, l'oli i el pebre dolç, remeneu-ho bé amb un batedor, poseu-hi el marisc a dins i deixeu-ho macerar uns minuts. Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre balsàmic, l'oli i la mel i remeneu-ho bé amb el batedor. A continuació, poseu els enciams en un bol, amaniu-los amb la sal i la vinagreta, afegiu-hi el sèsam i remeneu-ho bé. I ja per acabar, emplateu l'amanida, poseu-hi el marisc macerat a sobre i guaniu el plat amb una mica del suc de macerar el marisc.
ed2k Aliga 973 2011-05-28 10:06:52
Cuines - 2011 -20110519- Anguila amb faves
Cuiner: Fran López Restaurant: Torreó de l'Indià Adreça: Camí Molins, 2 Població: Xerta (Baix Ebre) Telèfon: 977 47 38 10

Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

- 1 kg d'anguila de mar - 1/2 kg de faves fresques - 2 cebetes tendres - 12 tomàquets cherry - sal - oli - pebre negre - germinat de ceba Preparació Per començar, talleu l'anguila per la meitat, traieu-li l'espina central i talleu-la a trossos. Seguidament, saleu-la i fregiu-la en una paella amb oli fins que estigui ben dauradeta. Mentrestant, desgraneu les faves i escaldeu-les en un bol amb aigua bullint i sal durant uns segons. Després, traieu-los la segona pell i reserveu-les. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu durant un parell de minuts la ceba tendra tallada a la juliana, les faves pelades i els tomàquets cherry tallats per la meitat. Quan ja estiguin cuits, retireu-ho del foc i rectifiqueu-ho de pebre. I ja per acabar, emplateu el saltat de verdures, poseu-hi els talls d'anguila a sobre i guarniu el plat amb una mica de germinat de ceba.
ed2k Aliga 905 2011-05-28 10:07:25
Cuines - 2011 -20110520- Fogasseta
Cuiner: Montse Aviñó Restaurant: Cuina de casa

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

- pa de 300 g (especial per a la fogasseta) - 12 ous (3 per truita) - 600 g de salsitxa - 1 kg de carxofes - un manat d'alls tendres - oli - sal Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls tendres tallats a trossos, fins que estiguin dauradets. Mentrestant, en una altra paella amb oli fregiu la botifarra tallada a rodanxes. A continuació, en una cassola amb una mica d'oli fregiu els cors de carxofa tallats a trossos durant uns minuts. Quan ja estiguin dauradetes, poseu-ne una part en una altra paella de la mida del pa, juntament amb una mica de botifarra, d'alls tendres i una mica d'aigua, tapeu la paella i deixeu-ho coure tot junt a foc suau. Mentrestant, poseu 3 ous en un bol amb una mica de sal i bateu-los bé. Tot seguit, quan les carxofes i la botifarra ja hagin absorbit tota l'aigua, afegiu-hi els ous batuts i feu una truita. I ja per acabar, emplateu el pa tallat per la meitat i poseu-hi la truita al mig.
ed2k Aliga 881 2011-05-28 10:08:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.