Programes de TV

Cuines - 2011 - Setmana del 9 al 13 de maig (Rest. QuintaForca)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2011 -20110509- Patates braves
Cuiner: Xavier Fabra Restaurant: QuintaForca Adreça: Casafort, 7 Població: Nulles (Alt Camp) Telèfon: 977 05 00 80

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 1 hora

Ingredients:

- 400 g de patata del bufet - 100 ml d'oli d'oliva - 1 cullerada de pebre vermell dolç - 1 cullerada de pebre vermell picant - farina de galeta - 3 ous - sal - 4 bitxos verds en vinagre - aigua Per a la salsa brava: - 300 ml d'oli d'oliva - 3 grans d'all - 1 culleradeta de pebre vermell picant - 1 culleradeta de tabasco - 1 bitxo - 2 ous - sal Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu una punta de bitxo picat durant uns segons. A continuació, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates. Quan estiguin cuites, peleu-les, ratlleu-les, poseu-les en un bol juntament amb el bitxo saltat, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant, una mica de sal i una mica d'oli i barregeu-ho bé amb les mans. Seguidament, feu unes boles amb la massa, passeu-les per ou batut, arrebosseu-les amb la farina de galeta i fregiu-les en una cassola amb oli abundant. Per fer la salsa brava, poseu en un bol els ous, els grans d'all, el pebre vermell picant, el tabasco, la resta del bitxo i una mica de sal i tritureu-ho amb el túrmix mentre hi aneu afegint l'oli. I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi la salsa a sobre i guarniu el plat amb una mica de pebre vermell i els bitxos en vinagre.
ed2k Aliga 1111 2011-05-17 00:24:36
Cuines - 2011 -20110510- Confitat de bacallà amb maduixots, tirabecs i oliv
Cuiner: Xavier Fabra Restaurant: QuintaForca Adreça: Casafort, 7 Població: Nulles (Alt Camp) Telèfon: 977 05 00 80

Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: 40 minuts

Ingredients:

- 4 talls de morro de bacallà dessalat de 200 g - 450 g de maduixots - 300 ml d'oli d'oliva - 200 g d'olives mortes - 8 grans d'all - tirabecs - 1 branqueta de farigola - 1 pela de llimona - 1 pela de taronja - 1 fulla de llorer - sal Preparació Per començar, poseu en un cassó l'oli, els maduixots, la pell de llimona, els alls, el llorer i la farigola i deixeu-ho infusionar durant un parell de minuts a foc ben suau. Seguidament, per fer la salsa de maduixots, retireu els maduixots del cassó i tritureu-los amb la Thermomix. A continuació, poseu el bacallà al cassó de l'oli infusionat i deixeu-lo confitar durant uns 10 o 12 minuts a foc molt suau. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els tirabecs tallats a la juliana durant un parell de minuts. Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les olives mortes, la pell de llimona i la pell de taronja amb una mica de sal durant un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu el bacallà, poseu-hi la salsa de maduixots per sobre i guarniu el plat amb els tirabecs, les olives i les pells de taronja i llimona.
ed2k Aliga 982 2011-05-17 00:24:42
Cuines - 2011 -20110511- Tupina i rostit de porc amb vi de nous i nyàmeres
Cuiner: Xavier Fabra Restaurant: QuintaForca Adreça: Casafort, 7 Població: Nulles (Alt Camp) Telèfon: 977 05 00 80

Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: 1 hora

Ingredients:

- 4 talls de llaminera de porc d'uns 80 g cadascun - 400 g de costella de porc - 400 ml d'oli d'oliva - 3 grans d'all - 1 branqueta de farigola - 1 fulla de llorer - 300 ml de vi de nous - 300 g de nyàmeres - 4 tomàquets petits - 4 pastanagues petites - sal Per a la picada: - 50 g d'avellanes - 10 g de xocolata - 1/2 gra d'all - 4 fulles de julivert Preparació Per començar, feu la picada amb les avellanes, la xocolata, el gra d'all i el julivert. A continuació, en una cassola amb oli fregiu la costella de porc. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els tomàquets sencers, les pastanagues senceres, el llorer, la farigola, les nyàmeres pelades i tallades a trossos, els alls, la picada, la sal i el vi de nous i deixeu-ho coure durant uns 25 minuts amb la cassola tapada. Tot seguit, poseu la llaminera en una altra cassola juntament amb una mica de farigola, llorer, sal i un parell d'alls més, cobriu-ho tot amb oli d'oliva i deixeu-ho confitar durant 15-20 minuts amb la cassola tapada. I ja per acabar, emplateu la llaminera tallada a rodanxes, amaniu-la amb l'oli de la seva cocció, poseu-hi al costat la costella de porc, els tomàquets, les pastanagues i les nyàmeres i amaniu-los amb l'oli de la seva cocció.
ed2k Aliga 988 2011-05-17 00:24:48
Cuines - 2011 -20110512- Sopa freda de poma i ametllons verds
Cuiner: Xavier Fabra Restaurant: QuintaForca Adreça: Casafort, 7 Població: Nulles (Alt Camp) Telèfon: 977 05 00 80

Grau de dificultat: Baix

Ingredients:

- 400 g de poma golden - 200 g d'ametlla marcona - 20 g d'ametllons verds - 150 ml d'oli d'oliva - 25 ml de vinagre de bóta - 3 grans d'all - 600 ml d'aigua - sal - cibulet Preparació Per començar, poseu a la Thermomix la poma pelada i tallada a trossos, els ametllons, les ametlles, els alls, la sal, el vinagre i l'oli i tritureu-ho fins que tingueu una pasta espessa. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i torneu-ho a triturar fins que us quedi com una sopa. Després, deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona. Mentrestant, talleu uns talls de poma a làmines ben fines i escaldeu-les en un cassó amb aigua bullint. A continuació, tritureu la sopa, ja freda, amb el túrmix i passeu-la per un colador xinès. I ja per acabar, poseu els talls de poma escaldada al fons del plat, cobriu-ho amb la sopa i poseu-hi per sobre uns quants ametllons verds, un raig d'oli i el cibulet picat.
ed2k Aliga 975 2011-05-17 00:25:44
Cuines - 2011 -20110513- Sopa anglesa
Cuiner: M. Teresa Segú Rovira Restaurant: Cuina de casa

Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 30 minuts

Ingredients:

- 1/2 l de llet - 4 ous - 100 g de sucre - 20 g de farina de blat de moro (Maizena) - la pela d'una llimona - 1 branqueta de canyella - 6/8 melindros Per al xarop de licor: - 80 cc de Cointreau - 20 cc d'aigua Preparació Per començar, poseu en un cassó la llet, els rovells d'ou, el sucre, la pela de llimona i la canyella, remeneu-ho amb un batedor i deixeu-ho coure un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi la Maizena, ja dissolta amb una mica de llet, i deixeu-ho coure sense deixar de remenar-ho fins que arrenqui el bull i quedi una crema espessa. Per fer el xarop de licor, poseu el Cointreau i l'aigua en un bol i barregeu-ho bé. A continuació, poseu les clares d'ou en un bol i munteu-les a punt de neu. Després, afegiu-hi una mica de sucre i barregeu-lo bé. Tot seguit, poseu una capa de crema a la base d'una safata, cobriu-la amb melindros, mulleu els melindros amb el xarop de licor, poseu-hi una altra capa de crema a sobre, cobriu-la amb més melindros, mulleu-los amb xarop de licor i torneu-los a cobrir amb la crema. Finalment, poseu-hi les clares muntades a sobre i deixeu-ho gratinar al forn fins que estigui dauradet. I ja per acabar, poseu el pastís a la nevera i serviu-lo ben fred.
ed2k Aliga 972 2011-05-17 00:25:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.