Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2011 -20110502- Minihamburgueses de pollastre
Cuiner: Gabriel Paricio
Restaurant: La cuina del Galvany
Adreça: Mercat de Galvany C/ Santaló, 47
Població: Barcelona
Telèfon: 93 200 18 97 Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 1 hora i 30 minuts Ingredients: - 2 pits de pollastre picats - 2 g de curri - 1 porro - 40 ml d'oli d'oliva - sal i pebre - 4 panets petits Per a la ceba confitada: - 2 cebes vermelles - 1 cullerada de sucre Per a la maionesa al curri: - 1 ou - 200 ml d'oli d'oliva - sal - 2 g de curri Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli confiteu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre i deixeu-la caramel·litzar durant uns 5 minuts. A continuació, poseu en un bol el pollastre picat, el curri, la sal i el pebre i barregeu-ho bé. Després, feu unes boles amb les mans, aixafeu-les i fregiu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin ben dauradetes. Per fer la maionesa, poseu en un bol l'ou, la sal, el curri i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el porro tallat a rodanxes gruixudes. I ja per acabar, emplateu els panets tallats per la meitat, poseu-hi a sobre una rodanxa de porro, l'hamburguesa i la ceba caramel·litzada, tapeu-ho amb l'altra meitat de pa i poseu-hi la maionesa al costat. |
ed2k | Aliga | 956 | 2011-05-17 00:08:22 | ||
Cuines - 2011 -20110503- Estofat de cua de bou
Cuiner: Gabriel Paricio
Restaurant: La cuina del Galvany
Adreça: Mercat de Galvany C/ Santaló, 47
Població: Barcelona
Telèfon: 93 200 18 97 Grau de dificultat: Mitjà Temps d'elaboració: més de 4 hores Ingredients: - 2 cues de bou tallades - 2 cebes de Figueres - 1 porro - 3 pastanagues - 4 patates - 2 tomàquets madurs - 250 ml d'oli - 5 cullerades de farina - sal i pebre - 1 manat d'herbes - 1,5 l de brou de carn - 750 ml de vi negre Preparació Per començar, poseu el brou de carn i el vi negre en una cassola i deixeu-lo coure sense que arribi a bullir. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les pastanagues, el porro i les cebes tot tallat ben petit. A continuació, enfarineu la cua de bou i fregiu-la en una paella amb oli abundant fins que estigui dauradeta. Tot seguit, afegiu les verdures saltades, la cua de bou, les patates pelades i esqueixades, els tomàquets tallats a quarts, el manat d'herbes, la sal i el pebre a la cassola del brou i el vi, i deixeu-ho coure al forn durant unes 4 hores i mitja. Al principi, poseu el forn a 200 graus i quan el suc comenci a bullir abaixeu-lo a 180 i deixeu-ho coure girant la cua de tant en tant. I ja per acabar, emplateu els talls de cua de bou, poseu-hi les patates i les verduretes al voltant i salseu-ho tot amb el suc de la cocció. |
ed2k | Aliga | 1066 | 2011-05-17 00:09:07 | ||
Cuines - 2011 -20110504- Bacallà a l'"Ajoarriero" | ed2k | Aliga | 928 | 2011-05-17 00:10:45 | ||
Cuines - 2011 -20110505- Tataki de carn de bou | ed2k | Aliga | 916 | 2011-05-17 00:11:12 | ||
Cuines - 2011 -20110506- Costelles de porc amb pomes i coulis de taronja
Cuiner: Rosa Maria Garcia Fort
Restaurant: Cuina de casa Grau de dificultat: Baix Temps d'elaboració: 1 hora Ingredients: - 12 costelles de porc - 4 taronges per fer suc - 100 g de pinyons - un bon raig de vinagre balsàmic - 2 pomes - 1 cullerada de sucre - 1 culleradeta de canyella - 2 claus - 1 nou de mantega - julivert picat - oli - sal i pebre Preparació Per començar, en una paella amb una miqueta d'oli salteu les costelles durant uns 15 minuts fins que estiguin ben cuites, donant-los la volta de tant en tant i salpebrant-les a mitja cocció. Quan estiguin ben dauradetes, retireu-les del foc i reserveu-les en un plat. A continuació, a la mateixa paella, poseu-hi la mantega, el sucre, la canyella i una miqueta d'aigua, remeneu-ho bé, afegiu-hi la poma ja pelada i tallada a grills i deixeu-la caramel·litzar durant uns minuts. Finalment, afegiu-hi les costelles i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Per fer el coulis de taronja, poseu en un cassó el suc de taronja, els claus i el vinagre balsàmic i deixeu-ho coure a foc suau fins que redueixi a la meitat. Després, afegiu-hi una mica de mantega, remeneu-ho bé fins que es desfaci i reserveu-ho. Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu els pinyons durant un parell de minuts. I ja per acabar, emplateu les costelles, poseu-hi la poma al voltant, salseu-ho tot amb el coulis de taronja i guarniu el plat amb els pinyons i el julivert picat. |
ed2k | Aliga | 992 | 2011-05-17 00:11:54 |