Programes de TV

Cuines - 2010 - Setmana del 20 al 24 de des. (El molí dels fanals)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20101220- Crema d'au
Cuiner: Dolors Abad Restaurant: El molí dels fanals Adreça: Av. Les Comes, 11 Població: Sispony (Andorra) Telèfon: +37 683 53 80

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 45 minuts

Ingredients:

- 50 g de mantega - 50 g de farina - 1/2 copa de xerès sec - 1/2 litre de crema de llet - 100 g d'ametlla laminada Per fer 2 litres de brou: - 1/2 pollastre sense pell - 1 pit de gallina - 2 pastanagues - 1 porro - 1 ceba - 3 fulles d'api - sal Preparació Per començar, feu un brou amb el pollastre, la gallina, les pastanagues, el porro, la ceba i l'api. Quan ja estigui cuit, rectifiqueu-lo de sal, coleu-lo i reserveu-lo. A continació, poseu la mantega en un cassó i deixeu-la desfer. Quan estigui desfeta, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé fins que quedi rossa. Seguidament, poseu-hi el xerès i el brou i continueu-ho remenant fins que quedi una barreja ben fina. Després, poseu-hi la crema de llet, remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir 5 minutets. Finalment, en una paella amb una mica de mantega salteu les ametlles laminades fins que estiguin dauradetes. I ja per acabar, emplateu la sopa i poseu-hi les ametlles torrades per sobre.
ed2k Aliga 1007 2011-02-06 23:19:43
Cuines - 2010 -20101222- Confit d'ànec amb salsa de raïm
Cuiner: Dolors Abad Restaurant: El molí dels fanals Adreça: Av. Les Comes, 11 Població: Sispony (Andorra) Telèfon: +37 683 53 80

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: 45 minuts

Ingredients:

- 4 cuixes d'ànec confitades (en llauna) - 500 g de raïm negre - 1 l de vi de Porto - 1 culleradeta de farina de blat de moro - 30 g de mantega Per a la ceba confitada: - 1 ceba de Figueres - 30 g de mantega - 30 g de sucre moreno Preparació Per començar, poseu les cuixes d'ànec en una safata i deixeu-les coure al forn fins que estiguin ben rosses. A continuació, en una paella amb una mica de mantega poseu-hi el raïm i el Porto i deixeu-ho reduir durant uns 20 minuts. Seguidament, afegiu-hi la farina de blat de moro i remeneu-ho bé. Tot seguit, en una altra paella amb una mica de mantega sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre morè i deixeu-la confitar una estona. I ja per acabar, emplateu la ceba confitada, poseu-hi una cuixa d'ànec a sobre i salseu-ho tot amb la reducció de Porto i els grans de raïm.
ed2k Aliga 1044 2011-02-06 23:21:10
Cuines - 2010 -20101223- Creps farcides de bolets
Cuiner: Dolors Abad Restaurant: El molí dels fanals Adreça: Av. Les Comes, 11 Població: Sispony (Andorra) Telèfon: +37 683 53 80

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: 1 hora i 30 minuts

Ingredients:

Per a la pasta de creps: - 1/2 l de llet - 150 g de farina - 1 ou - 1 pessic de sal Per al farciment: - 1 ceba - 500 g de ceps - 300 g de xampinyons - 1/2 l de crema de llet - 1/2 copa de xerès - oli, sal i pebre - tòfona - 10 g de mantega Preparació Per fer el farcit, en un cassó amb una mica de mantega i oli sofregiu la ceba picada. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els xampinyons i els ceps laminats, rectifiqueu-ho de sal i pebre, poseu-hi la crema de llet, el xerès i una mica de tòfona ratllada i deixeu-ho sofregir durant 10 minuts. Mentrestant, poseu en un bol els ous batuts i la llet, i afegiu-hi la sal i la farina a poc a poc mentre ho remeneu amb un batedor fins que quedi una massa ben fina. Per fer les creps, poseu una cullerada de massa en una paella amb una mica de mantega, escampeu-la bé i deixeu-la coure fins que les vores quedin dauradetes. I ja per acabar, emplateu el crep, poseu-hi el farcit al mig, emboliqueu-lo com si fos un caneló i guarniu el plat amb la tòfona ratllada.
ed2k Aliga 1012 2011-02-06 23:21:55
Cuines - 2010 -20101224- Bescuit de gelat de torró
Cuiner: Neus Bellsolà Restaurant: Cuina de casa

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 15 minuts

Ingredients:

- 1 l de crema de llet per muntar - 6 rovells d'ou - 300 g de sucre - 1 barra de torró d'Alacant - 1/2 barra de torró de Xixona - 200 g de cobertura de xocolata negra - 30 g de mantega Preparació Per començar, poseu els rovells d'ou i la meitat del sucre en un bol i barregeu-ho bé amb la batedora. A continuació, poseu la crema de llet i l'altra meitat de sucre en un altre bol i munteu-la. Després, afegiu-hi la barreja de rovells i sucre i remeneu-ho bé. Quan tingueu una massa ben fina, poseu-hi el torró de Xixona i el torró d'Alacant ben esmicolats i remeneu-ho bé. Seguidament, poseu la barreja en un motllo i deixeu-la al congelador durant 24 hores. Finalment, desfeu la xocolata negra amb la mantega en un cassó al bany maria. I ja per acabar, desemmotlleu el bescuit, poseu-lo en una safata i cobriu-lo amb la xocolata fosa.
ed2k Aliga 1033 2011-02-06 23:22:45
Cuines - 2010 -20121221- Pintada amb mel i taronja
Cuiner: Dolors Abad Restaurant: El molí dels fanals Adreça: Av. Les Comes, 11 Població: Sispony (Andorra) Telèfon: +37 683 53 80

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Alt Temps d'elaboració: 1 hora i 30 minuts

Ingredients:

- 2 pintades - 1 copa de vi ranci - suc de dues taronges - 1 branca de canyella - 2 cullerada de mel - oli, sal i pebre Per a la guarnició: - 1 mango - 30 g de mantega - 2 culleradeta de sucre Preparació Per començar, talleu les pintades per la meitat, salpebreu-les, poseu-les en una safata, amaniu-les amb una mica d'oli i deixeu-les coure al forn durant 40 minuts a 80 graus. . A continuació, afegiu-hi el vi ranci, el suc de taronja, la canyella i la mel per sobre la pintada i deixeu-la coure al forn durant 20 minuts més. Mentrestant, en una paella amb una mica de mantega i sucre salteu el mango tallat a làmines. I ja per acabar, emplateu la pintada, salseu-la amb el suc de la seva cocció i poseu-hi els talls de mango al costat.
ed2k Aliga 943 2011-02-06 23:20:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.