Programes de TV

Cuines - 2010 - Setmana del 29 nov al 3 de desembre (Rest. Morros)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20101129- Sopa de galeres
Cuiner: Ivan Llopart Restaurant: Morros Adreça: Passeig Rafel Campanals, 42 Població: Torredembarra Telèfon: 977 64 00 61

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 1 hora i 30 minuts

Ingredients:

- 700 g de galeres - 16 musclos - 40 g d'oli d'oliva - 2 porros - 3 l de fumet blanc (sense sofregit) - sal Per l'oli d'anet: - 200 cl d'oli de gira-sol - 10 g d'anet Preparació Per començar, en un cassó amb l'oli ben calent salteu unes quantes galeres durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi el porro tallat a trossets. Quan estigui dauradet, cobriu-ho amb el fumet blanc i deixeu-ho coure durant 45 minuts amb el cassó tapat. Després, tritureu-ho amb el túrmix, passeu-ho pel colador xinès, torneu-ho a posar en un cassó juntament amb els musclos i deixeu-ho coure tot junt fins que s'obrin. Finalment, rectifiqueu-ho de sal. Per fer l'oli d'anet, poseu en un cassó l'oli de gira-sol i l'anet, deixeu-ho escalfar un parell de minuts, retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar durant 15 minuts més. Tot seguit, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel colador xinès. A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu la resta de les galeres pelades i salades. I ja per acabar, emplateu la sopa amb els musclos, poseu-hi les galeres saltejades a sobre i guarniu el plat amb una mica d'oli d'anet.
ed2k Aliga 1028 2011-02-06 22:59:10
Cuines - 2010 -20101130- Sardines amb verduretes saltades i reducció de tar
Cuiner: Ivan Llopart Restaurant: Morros Adreça: Passeig Rafel Campanals, 42 Població: Torredembarra Telèfon: 977 64 00 61

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 40 minuts

Ingredients:

- 16 sardines - 1 pastanaga - 1 porro - 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd - 1 carbassó - 1 ceba - 1 culleradeta de cibulet - sal i oli Per a la reducció: - 1/2 l de suc de taronja natural - 150 g de sucre moreno - 100 cl d'aigua - 50 ml de vinagre de xerès Preparació Per fer la reducció de taronja, poseu en un cassó a foc suau el sucre moreno i l'aigua. Quan s'hagi desfet, afegiu-hi el vinagre, remeneu-ho bé, afegiu-hi també el suc de taronja i deixeu-ho reduir durant una estona a foc suau. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba, la pastanaga, el pebrot, el carbassó i el porro, tot tallat a la juliana. Quan estiguin ben dauradets, poseu-hi una mica de reducció de taronja, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc. A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les sardines ja netes i salades. I ja per acabar, emplateu les verduretes saltades, poseu-hi les sardines al voltant, salseu el plat amb la reducció de taronja i guarniu-lo amb una mica de cibulet picat.
ed2k Aliga 950 2011-02-06 23:00:13
Cuines - 2010 -20101201- Farcellets de patata amb sípia, gambes i ceps
Restaurant: Morros Adreça: Passeig Rafel Campanals, 42 Població: Torredembarra Telèfon: 977 64 00 61

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: 1 hora més el temps de congelar la sípia

Ingredients:

- 2 sípies - 3 lloms de sípia - 10 gambes - 300 g de ceps - 4 patates mitjanes - 2 cebes - 1 rajolí de conyac - sal - oli d'oliva Per a la salsa: - 1/2 l de fumet - els 10 caps de les gambes Preparació Per començar, poseu els lloms de sípia un sobre l'altre, emboliqueu-los amb paper film i poseu-los al congelador. A continuació, peleu les patates, bulliu-les, aixafeu-les, poseu-les en un bol, afegiu-hi sal i un bon raig d'oli, remeneu-ho bé, tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho refredar a la nevera. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada fins que estigui dauradeta. Per fer el farcit, en una altra paella, salteu la sípia, les gambes i uns quants ceps, tot tallat a dauets. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la ceba sofregida i el conyac, i flamegeu-ho. Tot seguit, poseu una capa de patata aixafada sobre el paper film, talleu-la amb un cilindre per donar-li la forma rodona, poseu-hi el farcit a sobre, emboliqueu-ho bé amb el film donant-li forma de farcellet i escalfeu-ho durant uns minuts al microones. Per fer la salsa, en una paella amb una mica d'oli salteu els caps de gamba. Quan estiguin rossos, cobriu-los amb el fumet i deixeu-ho coure una estona. Després, tritreu-ho amb el túrmix, passeu-ho pel xinès, torneu a posar-ho en un cassó i deixeu-ho reduir una estona. Per fer els encenalls de sípia, desemboliqueu els lloms de sípia congelats, talleu-los amb una mandolina, saleu-los i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Finalment, en una altra paella amb una mica d'oli salteu uns quants ceps tallats a trossos i salats. I ja per acabar, emplateu els farcellets, que haureu desembolicat, poseu-hi els encenalls de sípia i els ceps al voltant i salseu-ho tot amb la salsa de caps de gamba.
ed2k Aliga 1037 2011-02-06 23:01:39
Cuines - 2010 -20101202- Sopa d'avellanes amb el seu cruixent
Cuiner: Ivan Llopart Restaurant: Morros Adreça: Passeig Rafel Campanals, 42 Població: Torredembarra Telèfon: 977 64 00 61

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 1 hora

Ingredients:

Per a la sopa: - 400 g d'avellanes torrades - 150 g de sucre - 800 ml d'aigua Per al cruixent: - 100 g d'avellanes torrades - 100 g de sucre - 80 g de mantega - 80 g de nata - 4 boles de gelat de vainilla Preparació Per fer la sopa d'avellanes, poseu en un bol les avellanes, el sucre i l'aigua i tritureu-ho amb el túrmix. Seguidament, passeu-ho pel colador xinès, poseu-ho en un bol i deixeu-ho refredar a la nevera. Per fer el cruixent, poseu en un cassó a mantega, la nata, el sucre i les avellanes prèviament esmicolades i deixeu-ho coure uns minuts fins que la mantega estigui ben desfeta i estigui tot ben barrejat. A continuació, poseu un silpat en una safata de forn, aboqueu-hi la barreja a sobre i deixeu-ho coure al forn durant uns 10 minuts a 180 graus. Tot seguit, poseu en una paella unes quantes avellanes i una mica de sucre i deixeu-les caramel·litzar. I ja per acabar, emplateu una bola de gelat al centre del plat, claveu-hi un tros de cruixent a sobre, poseu-hi la sopa d'avellanes al voltant i guarniu el plat amb les avellanes caramel·litzades.
ed2k Aliga 1059 2011-02-06 23:02:36
Cuines - 2010 -20101203- Bacallà a la bruta
Cuiner: Gabriel Comes Restaurant: Cuina de casa

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: 40 minuts

Ingredients:

- 4 talls de morro de bacallà - 6 patates de mida mitjana - 1 ceba - 4 alls - 2 ous - 2 tomàquets - 2 culleradetes de pebre vermell - 1/2 canó de canyella (opcional) - 1 fulla de llorer - 1/4 l d'oli - 1 l d'aigua - sal Preparació Per començar, en una cassola amb oli abundant en fred, poseu-hi les patates pelades i escapçades a trossets, els tomàquets tallats a quarts, la ceba tallada a la julinana, els grans d'all sencers i pelats, el pebre vermell, una mica de sal, el llorer i la canyella. Tot seguit, cobriu-ho tot amb aigua, poseu-hi els talls de bacallà a sobre, enceneu el foc, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que veieu que les patates estiguin ben cuites. Per fer els ous durs, en un cassó amb aigua bulliu els ous amb la closca durant una estona. Després, deixeu-los refredar, peleu-los, talleu-los per la meitat i reserveu-los. I ja per acabar, emplateu el bacallà amb les patates, poseu-hi l'ou dur a sobre i salseu-ho amb el suc de la seva cocció.
ed2k Aliga 1225 2011-02-06 23:03:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.