Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2010 -20101011- Conill en escabetx
Cuiner: Jordi Navarro
Restaurant: Piqué
Adreça: Avinguda Catalunya, 68
Població: Gandesa
Telèfon: 977 42 00 68 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 1 conill - una mica de romaní - 4 fulles de llorer - 500 ml de vi blanc - 1/2 got de vinagre - un got d'aigua - oli d'oliva verge extra - una cabeça d'alls - 8 cebes petites - sal i pebre Preparació Per començar, poseu en un bol el conill, ja tallat a trossos i salpebrat, les cebes pelades, els grans d'all pelats, el romaní, el llorer, el vinagre, el vi blanc, l'oli i l'aigua i deixeu-ho macerar 12 hores a la nevera. A continuació, reserveu l'adob en un bol i en una paella amb una mica d'oli salteu els talls de conill, les cebes, els alls, el romaní i el llorer. Quan el conill estigui ben daurat, poseu-ho tot dins d'una cassola, afegiu-hi la meitat de l'adob que havíeu reservat i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Mentrestant, poseu la resta de l'adob en una paella i deixeu-lo reduir a foc suau fins que quedi com una salsa. I ja per acabar, emplateu el conill i les cebes, salseu-ho tot amb l'adob reduït i guarniu el plat amb el romaní i el llorer. |
ed2k | Aliga | 996 | 2010-11-18 21:24:21 | ||
Cuines - 2010 -20101012- Pastís Tatin de poma | ed2k | Aliga | 1024 | 2010-11-18 21:30:31 | ||
Cuines - 2010 -20101013- Costella de cabrit amb peres, pomes i raïm
Cuiner: Jordi Navarro
Restaurant: Piqué
Adreça: Avinguda Catalunya, 68
Població: Gandesa
Telèfon: 977 42 00 68 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà-Alt Ingredients: - 4 rams de costella de cabrit - 4 pomes petites - 4 peres petites - un carràs de raïm - 150 g de sucre - 100 g de mistela - oli d'oliva verge extra - sal i pebre - 8 agulles de broqueta (opcional, per lligar els costellams) Preparació Per començar, salpebreu la costella de cabrit, enrotlleu-la, enganxeu-la amb unes agulles de broqueta, amaniu-la amb oli i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 220 graus. Mentrestant, buideu la part de dalt d'una poma i d'una pera deixant-hi un forat a sobre. A continuació, poseu la poma i la pera a la safata amb la costella, cobriu-ne els forats amb sucre i mistela, separeu una mica els ossos de la costella amb un ganivet, afegiu un altre raig de mistela sobre la costella i deixeu-ho coure al forn 15 minuts més a 220 graus. Tot seguit, poseu el raïm a la safata i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més a 250 graus. I ja per acabar, emplateu la costella al centre del plat, traieu-ne les agulles de broqueta i poseu-hi al voltant la pera, la poma i el raïm. |
ed2k | Aliga | 1034 | 2010-11-18 21:27:47 | ||
Cuines - 2010 -20101014- Amanida tèbia de pegaloses
Cuiner: Jordi Navarro
Restaurant: Piqué
Adreça: Avinguda Catalunya, 68
Població: Gandesa
Telèfon: 977 42 00 68 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 1 enciam de fulla de roure blanc - 1 enciam de fulla de roure negra - 500 g de llenegues - 8 alls tendres - 10 tomàquets de cirereta - 50 g d'avellanes torrades - cibulet - sal i oli Per a l'amaniment: - 150 g de nous pelades - 200 ml d'oli - 1 tall d'anxova - julivert (opcional) - 1/2 gra d'all - 30 g de formatge parmesà - sal - vinagre de Mòdena Preparació Per començar, poseu en un bol el parmesà tallat a daus, les nous, l'anxova tallada a trossos, el gra d'all, la sal, el vinagre de Mòdena, el julivert i l'oli i deixeu-ho macerar durant 2 dies a la nevera. Després, tritureu-ho amb el túrmix i reserveu-ho. A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els alls tendres picats i les llenegues ja salades fins que estiguin dauradetes. Tot seguit, poseu les avellanes en un bol i piqueu-les amb un morter. I ja per acabar, emplateu els enciams, poseu-hi el saltat de llenegues i alls tendres a sobre, els tomàquets de cirereta al voltant, amaniu-ho tot amb la vinagreta de nous i guarniu el plat amb les avellanes picades i una mica de cibulet. |
ed2k | Aliga | 1054 | 2010-11-18 21:31:32 | ||
Cuines - 2010 -20101015- Cócs de sagí
Cuiner: Consol Galano
Restaurant: Cuina de casa Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà-Alt Ingredients: 25 unitats: - 200 g de farina - 1 rovell d'ou - 100 g de sagí (llard) - 100 g de sucre - pell de llimona ratllada - 1 clara d'ou - 25 g de sucre per anar al forn Preparació Per començar, poseu en un bol el sucre, el rovell de l'ou, la ratlladura de llimona i el sagí i barregeu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi la farina i amasseu-ho durant uns 15 minuts fins que aconseguiu una massa sense grumolls. A continuació, estireu la massa amb un corró, talleu-la amb els motllos, poseu-los en una safata, pinteu-los amb clara d'ou, cobriu-los amb una mica de sucre i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus. |
ed2k | Aliga | 1001 | 2010-11-18 21:32:54 |