Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2010 -20101004- Amanit de tomàquet cor de bou amb anxoves i escali
Cuiner: Miquel Aldana
Restaurant: Tres Macarrons
Adreça: Avinguda del Maresme, 21
Població: El Masnou
Telèfon: 93 540 92 66 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - 4 tomàquets cor de bou madurs - 1 pebrot vermell escalivat - 16 anxoves en oli - 2 cebes tendres - 20 crostons de pa (d'una llesca de pa de motlle) - una mica d'oli d'oliva verge extra - unes gotes de vinagre - pebre Per a l'olivada: - 500 g d'olives negres - un all - 10 g d'alfàbrega fresca Preparació Per començar, poseu en un bol el tomàquet pelat i tallat a dauets, l'anxova picadeta, la ceba tendra tallada a la juliana, el pebrot escalivat tallat a tires, el pebre, el vinagre i l'oli, remeneu-ho tot bé i reserveu-ho. Per fer l'olivada, poseu a la Thermomix les olives negres sense pinyol, l'all picat i les fulles d'alfàbrega i tritureu-ho. A continuació, talleu la llesca de pa a dauets, poseu-los en una safata i deixeu-los torrar al forn durant 12 minuts a 160 graus. I ja per acabar, poseu el tomàquet amanit dins un motllo al centre del plat, premeu-ho bé, desemmotlleu-ho, poseu-hi els dauets de pa i l'olivada al voltant i guarniu el plat amb una mica de ceba tendra i un raig d'oli. |
ed2k | Aliga | 1026 | 2010-11-16 00:25:10 | ||
Cuines - 2010 -20101005- Gambes amb minicarbassons cruixents i mostassa ver
Cuiner: Miquel Aldana
Restaurant: Tres Macarrons
Adreça: Avinguda del Maresme, 21
Població: El Masnou
Telèfon: 93 540 92 66 Grau de dificultat: Baix Preu: Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 800 g de gambes d'Arenys de mida mitjana - 12 carbassonets flor - oli d'oliva Per a la salsa de mostassa: - 100 g de mostassa verda - 40 g d'aigua mineral - 5 gotes de llima - 100 g d'oli d'oliva de gust suau Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els carbassonets tallats per la meitat. Quan estiguin dauradets, retireu-los de la paella i reserveu-los sobre paper absorbent. A continuació, a la mateixa paella, afegiu-hi una mica d'oli i fregiu les gambes ja salades fins que estiguin rosses. Per fer la salsa de mostassa, poseu en un bol la mostassa verda i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix. Després, afegiu-hi l'aigua i les gotes de llima i torneu-ho a triturar amb el túrmix. I ja per acabar, emplateu els carbassonets, salseu-los amb la salsa de mostassa, poseu-hi les gambes a sobre i amaniu el plat amb una mica d'oli de fregir les gambes. |
ed2k | Aliga | 997 | 2010-11-16 00:26:06 | ||
Cuines - 2010 -20101006- Verats amb escalivada
Cuiner: Miquel Aldana
Restaurant: Tres Macarrons
Adreça: Avinguda del Maresme, 21
Població: El Masnou
Telèfon: 93 540 92 66 Grau de dificultat: Baix Preu: Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 2 verats d'uns 500 g - 2 pebrots vermells - 2 albergínies - 6 patates petites - 8 cebes de platillo - oli d'oliva verge extra (arbequí) - escates de sal - una mica de fonoll o de cibulet Preparació Per començar, escaliveu els pebrots, les albergínies, les patates i les cebes. Després, peleu-ho i reserveu-ho. A continuació, en una paella sense oli salteu els filets de verat ja tallats per la meitat i salats. I ja per acabar, emplateu l'albergínia i el pebrot tallats a tires i les patates i les cebes tallades per la meitat, amaniu-ho tot amb oli i escates de sal, poseu-hi els filets de verat a sobre i guarniu el plat amb una mica de fonoll. |
ed2k | Aliga | 1030 | 2010-11-16 00:27:05 | ||
Cuines - 2010 -20101007- Maduixes amb xocolata blanca, taronja confitada i
Cuiner: Miquel Aldana
Restaurant: Tres Macarrons
Adreça: Avinguda del Maresme, 21
Població: El Masnou
Telèfon: 93 540 92 66 Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà-Alt Ingredients: - 400 grs de maduixes del Maresme ben vermelles - 225 g de xocolata blanca - 125 g de iogurt natural sense sucre - 10 g d'alfàbrega fresca ( i 1 fulla per decorar) - 50 g d'oli de gira-sol Per confitar la taronja: - 1 taronja - 100 g d'aigua - 100 g de sucre Preparació Per començar, poseu en un bol la xocolata blanca tallada a trossets i el iogurt i deixeu-ho escalfar al microones durant un parell de minuts a 700 watts. . Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 hores. A continuació, talleu la pell de taronja a tires, escaldeu-la 3 vegades en un cassó amb aigua bullint. Tot seguit, poseu en un cassó l'aigua i el sucre i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pell de taronja i deixeu-la confitar durant 10 minuts a foc suau. Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu en un cassó l'oli de gira-sol i les fulles d'alfàbrega i deixeu-ho infusionar durant una hora a foc suau. Després, coleu-lo i reserveu-lo. I ja per acabar, emplateu les maduixes tallades a rodanxes, amaniu-les amb l'oli d'alfàbrega, poseu-hi una canel de crema de xocolata blanca a sobre i guarniu el plat amb la taronja confitada i una fulla d'alfàbrega. |
ed2k | Aliga | 979 | 2010-11-16 00:28:12 | ||
Cuines - 2010 -20101008- Lluç amb tomàquet i pinyons
Cuiner: Beni Tabaras
Restaurant: Cuina de casa Grau de dificultat: Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Alt Ingredients: - 1 lluç d'1 kg 200 (aprox.) - 1 kg de tomàquets madurs - 400 g de pinyons - sal - una mica de farina blanca - un polsim de sucre (opcional) - oli d'oliva Per a la maionesa: - 1 ou - 1 got d'oli - unes gotes de llimona Preparació Per començar, saleu el lluç, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui dauradet, retireu-lo, reserveu-lo i a la mateixa paella salteu-hi els pinyons. Quan estiguin rossos, poseu-los en un bol i tritureu-los amb el túrmix. A continuació, a la mateixa paella sofregiu el tomàquet, ja pelat i ratllat, amb una mica de sal i sucre. Després, afegiu-hi els pinyons triturats, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir uns minuts més. Mentrestant, per fer la maionesa, poseu en un bol l'oli, l'ou i la llimona i tritureu-ho amb el túrmix. Tot seguit, poseu el lluç en una safata de forn, cobriu-lo amb el sofregit de tomàquet i pinyons i deixeu-lo coure al forn durant 20 minuts a 200 graus. Finalment, quan el lluç ja estigui cuit, cobriu-lo amb la maionesa i gratineu-lo al forn durant un parell de minuts. I ja per acabar, emplateu el lluç tallat a trossos. |
ed2k | Aliga | 1025 | 2010-11-16 00:30:01 |