Programes de TV

Cuines - 2010 - Setmana del 13 al 17 de setembre (Rest. Infinit)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100913- Premsat de sardines amb tomàquet confitat
Cuiner: David Contreras Restaurant: Infinit Adreça: Llibertat, 107-109 Població: Vilanova i la Geltrú Telèfon: 93 815 67 31

Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 16 sardines grosses - 20 tomàquets - 3 alls - comí - oli - sal - pebre - daus de formatge fresc Per a la vinagreta: - 2 tomàquets sense llavors ni pell, tallats a daus - 10 avellanes torrades, esmicolades a trossos - 10 ametlles torrades, esmicolades a trossos - 6 cullerades d'oli d'oliva verge extra - 1 cullerada de vinagre de Mòdena - 12 olives negres a trossets i sense pinyol Preparació Per començar, poseu els tomàquets prèviament escaldats, pelats, sense llavors i tallats a quarts en una safata amb oli d'oliva, una mica de sal, pebre i una mica d'all picat i deixeu-los confitar al forn durant 10 minuts a 150 graus. A continuació, poseu les sardines tallades en filets en una safata amb oli d'oliva, una mica de sal, pebre i comí i deixeu-los confitar al forn durant 3 minuts a 200 graus. Per fer el premsat, cobriu un motlle amb paper film, poseu-hi una capa de tomàquet confitat, una de sardina a sobre i cobriu-ho amb una altra capa de tomàquet. Després, poseu-hi un pes a sobre i deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 hores. Per fer la vinagreta, poseu en un bol els tomàquets a daus, les avellanes, les ametlles, l'oli, el vinagre de Mòdena i les olives i remeneu-ho bé amb una forquilla. I ja per acabar, desemmotlleu el premsat, talleu-ne un tall, emplateu-lo, amaniu-lo amb la vinagreta i guarniu el plat amb uns daus de formatge fresc.
ed2k Aliga 988 2010-11-11 17:48:41
Cuines - 2010 -20100914- Sípia a la bruta
Cuiner: David Contreras Restaurant: Infinit Adreça: Llibertat, 107-109 Població: Vilanova i la Geltrú Telèfon: 93 815 67 31

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

- 2 sípies (un kg) - julivert - 2 alls - 6 tomàquets madurs - 2 cebes - 5/6 patates de mida mitjana - 1 got de vi blanc - pebre blanc - aigua - 1 fulla de llorer - oli d'oliva - allioli - 1 porció de xocolata negra ratllada (opcional) Preparació Per començar, poseu la sípia en un cassó amb aigua freda i deixeu-la coure fins que arrenqui el bull. Seguidament, talleu-la a daus, poseu-la en una cassola juntament amb la ceba tallada a daus, el tomàquet tallat a daus, els alls laminats, el llorer, les patates pelades i esqueixades, un raig d'oli, el vi blanc, el pebre i l'aigua, tapeu la cassola i deixeu-la coure. Quan ja estigui cuita, afegiu-hi la xocolata picada, retireu-ho del foc, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar uns minuts. I ja per acabar, poseu una mica d'allioli al fons del plat i poseu-hi les patates amb sípia a sobre i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
ed2k Aliga 1087 2010-11-11 17:49:32
Cuines - 2010 -20100915- All cremat
ed2k Aliga 1051 2010-11-11 17:49:57
Cuines - 2010 -20100916- Merengues farcides de gelat de llimona
Cuiner: David Contreras Restaurant: Infinit Adreça: Llibertat, 107-109 Població: Vilanova i la Geltrú Telèfon: 93 815 67 31

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

- 1/2 kg de sucre glacé - 300 g de clares d'ou (10 ous aprox.) - 1 culleradeta de suc de llimona - un polsim de sal - 4 càpsules de paper (rodones com les d'una magdalena grossa) - 4 boles de gelat de llimona Preparació Per començar, poseu en un bol les clares d'ou, el sucre glacé, la sal i el suc de llimona, poseu-les al bany maria i remeneu-les amb un batedor fins que les clares estiguin tèbies. Seguidament, munteu-les amb el batedor. A continuació, farciu les càpsules de paper amb les clares muntades fins a la meitat, poseu-hi una bola de gelat de llimona a sobre i cobriu-les amb més clara muntada. Finalment, deixeu-les coure al forn durant 2 minuts a 200 graus. I ja per acabar, desemmotlleu les merengues i emplateu-les.
ed2k Aliga 944 2010-11-11 17:50:43
Cuines - 2010 -20100917- Samfaina amb botifarra
Cuiner: Remei Gimeno Restaurant: Infinit Adreça: Llibertat, 107-109 Població: Vilanova i la Geltrú Telèfon: 93 815 67 31

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 2 cebes tendres - 1 all - 1 carbassó - 1 albergínia - 1 pebrot vermell - 3 pebrots verds - 500 g de tomàquets madurs - 4 botifarres - oli i sal - un polsim de sucre (opcional) Preparació Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la ceba tendra tallada a daus i l'all laminat durant uns minuts. Seguidament, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi l'albergínia tallada a daus, deixeu-ho coure uns minuts més, poseu-hi el pebrot vermell, els pebrots verds i el carbassó, tot tallat a daus, i deixeu-ho coure una estona. Després, afegiu-hi el tomàquet triturat i rectificat de sucre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona més. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu la botifarra. A continuació, poseu la botifarra a la cassola de la samfaina i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu la samfaina i poseu-hi la botifarra al costat.
ed2k Aliga 954 2010-11-11 17:51:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.