Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 07 al 11 juny (El celler de Can Roca)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100607- Colomí amb roses i maduixots
Cuiner: Joan Roca Restaurant: El celler de Can Roca Adreça: Can Sunyer, 48 Població: Girona Telèfon: 972 222 157

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 2 colomins - 1 cullerada d'oli d'oliva verge - 1 cullerada de sal del Delta amb espècies - 40 g de confitura de pètals de rosa - 100 g de maduixots - pètals de rosa de cultiu biològic - 1 dl de brou de colomí - 1 copa de vi de l'Empordà de garnatxa - 1 culleradeta de mantega Preparació Per començar, saleu el colomí amb la sal del Delta i salteu-lo en una cassola amb oli a foc ben fort. Quan estigui daurat per un costat, doneu-li la volta, afegiu-hi els maduixots tallats per la meitat i salteu-ho tot junt uns minuts més. Quan el colomí estigui ros, retireu els maduixots, reserveu-los, poseu la cassola al forn i deixeu coure el colomí durant 20 minuts a 160 graus. A continuació, retireu el colomí, talleu-lo separant els pits de les cuixes i reserveu-lo. Per fer la salsa, a la cassola del colomí, poseu-hi la garnatxa, el brou i la mantega, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. I ja per acabar, emplateu el colomí, salseu-lo per sobre, poseu-hi els maduixots i la confitura als costats i guarniu el plat amb els pètals de rosa.
ed2k Aliga 1070 2010-11-05 01:19:56
Cuines - 2010 -20100609- L'hort
Cuiner: Joan Roca Restaurant: El celler de Can Roca Adreça: Can Sunyer, 48 Població: Girona Telèfon: 972 222 157

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

Per al "salmorejo": - 10 tomàquets madurs - 200 g de pa - 50 cc de vinagre de xerès - 200 cc d'oli d'oliva - mig gra d'all - sal Per a la terra: - 100 g de pa integral Per a les verdures: - cebetes tendres - naps petits - remolatxes tendres - espàrrecs verds - carabassons petits - patates petites - pastanagues petites - sal Preparació Per començar, peleu les verdures i talleu-les per la meitat. Seguidament, escaldeu-les per separat en una olla amb aigua i sal i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel. Per fer el "salmorejo", poseu a la Thermomix els tomàquets pelats, l'oli d'oliva, el vinagre de xerès, el gra d'all, el pa i la sal i tritureu-ho. Per fer la terra, torreu el pa integral, talleu-lo a trossos i tritureu-lo a la Thermomix. I ja per acabar, emplateu el "salmorejo", poseu-hi les verdures dretes a sobre i guarniu el plat amb la terra.
ed2k Aliga 1018 2010-11-05 01:20:47
Cuines - 2010 -20100610- Rap amb olives verdes
Restaurant: El celler de Can Roca Adreça: Can Sunyer, 48 Població: Girona Telèfon: 972 222 157

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix-Mitjà

Ingredients:

- 600 g de llom de rap net - 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra - flor de sal Per a la salsa d'olives verdes: - 100 g d'olives verdes sense pinyol - 60 g de l'aigua de les olives - 50 g d'oli d'oliva verge extra Per a l'oli d'herbes: - 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra - 1 cullerada d'olives negres - 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera - 1 culleradeta de cerfull - 1 culleradeta de sajolida Preparació Per començar, en una paella amb oli salteu el llom de rap tallat per la meitat i salat amb la flor de sal. Quan estigui dauradet, poseu la cassola al forn i deixeu coure el rap durant 8 minuts a 130 graus. Per fer la salsa d'olives, poseu en un bol les olives, la seva aigua i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix. Per fer l'oli d'herbes, poseu en un bol l'oli d'oliva, les olives negres picades, el pebre vermell, el cerfull picat i la sajolida picada i remeneu-ho bé amb un batedor. A continuació, cobriu el rap amb l'oli d'herbes, talleu-lo a rodanxes i reserveu-lo. I ja per acabar, feu una base de salsa d'olives al centre del plat i poseu-hi el rap a sobre.
ed2k Aliga 1056 2010-11-05 01:21:34
Cuines - 2010 -20100611- "Clafoutis" de vainilla i albercoc
Cuiner: Joan Roca Restaurant: El celler de Can Roca Adreça: Can Sunyer, 48 Població: Girona Telèfon: 972 222 157

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 250 g de crema de llet - 240 g d'ous - 70 g de rovells (2 rovells) - 150 g de sucre - 75 g de farina d'ametlla torrada - 20 g de farina - 1 branca de vainilla - 8-10 albercocs - 1 gelat de vainilla ( opcional) - sucre llustre Preparació Per començar, poseu a la Thermomix els rovells batuts, els ous sense batre, el sucre, la farina, la farina d'ametlla, la crema de llet i les llavors de la branca de vainilla i tritureu-ho. Seguidament, poseu la massa en un bol i deixeu-la reposar 12 hores. A continuació, peleu els albercocs, talleu-los per la meitat, traieu-ne el pinyol i talleu-los a làmines. Per fer el "clafoutis" poseu la massa en uns motllos rodons, cobriu-los amb l'albercoc i deixeu-los coure al forn durant 10 minuts a 180 graus. I ja per acabar, desemmotlleu el "clafoutis", poseu-lo al centre del plat, cobriu-lo amb sucre llustre i guarniu el plat amb una bola de gelat de vainilla.
ed2k Aliga 1045 2010-11-05 01:22:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.