Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2010 -20100531- Llagostins macerats en fulles de cítrics
Cuiner: Ly Leap
Restaurant: Indochine
Adreça: C/ Muntaner, 82
Població: Barcelona
Telèfon: 93 451 17 96 Grau de dificultat: Baix Preu: Alt Ingredients: - 24 llagostins - 4 cullerades de coco ratllat - 2 o 3 fulles de llimoner - 2 escalunyes - sal - 10 g de sucre - oli d'oliva Per a la salsa: - 2 cullerades de salsa de peix - 15 g de sucre - 1 mango verd - bitxo - 2 cl de vinagre d'arròs o de coco Preparació Per fer la salsa, poseu en un bol el mango picat, el bitxo picat, la salsa de peix, el sucre i el vinagre, remeneu-ho bé i reserveu-ho. A continuació, poseu en un bol l'escalunya picada, les fulles de llimoner picades, les cues de llagostí, pelades i tallades a trossos, el coco ratllat, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí durant uns segons. I ja per acabar, emplateu els llagostins i poseu-hi la salsa per sobre. |
ed2k | Aliga | 961 | 2010-11-05 01:13:13 | ||
Cuines - 2010 -20100601- Caneló de pasta d'arròs
Cuiner: Ly Leap
Restaurant: Indochine
Adreça: C/ Muntaner, 82
Població: Barcelona
Telèfon: 93 451 17 96 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Ingredients: - 500 g farina d'arròs - 300 ml d'aigua Per al farcit: - 10 g xampinyons negres secs - 1 cebeta - 1 pastanaga - 3 branquetes de coriandre - 150 g carn picada de porc - 8 llagostins - 1,5 cl de salsa d'ostres - 1 all - sal, pebre i sucre - 50 g de brots de soja - menta - 15 g de cacauets picats - 1,5 cl de salsa de soja - pètals de rosa Preparació Per fer el farcit, en un wok amb una mica d'oli calent sofregiu l'all picat. Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cues de llagostins, pelades i tallades a trossos, i la carn picada de porc, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts. Seguidament, afegiu-hi la pastanaga picada, el coriandre picat, la cebeta picada, els xampinyons, la sal, el pebre, el sucre i la salsa d'ostres i salteu-ho tot junt durant uns minuts. A continuació, en un wok amb aigua calenta escaldeu els brots de soja durant uns segons. Tot seguit, en un bol barregeu la farina d'arròs i l'aigua fins que obtingueu una massa ben fina. Després, poseu una mica de massa, donant-li forma de crep, sobre l'olla especial per coure la pasta al vapor. I ja per acabar, emplateu la pasta d'arròs, poseu-hi el farcit a sobre, emboliqueu-lo com si fos un caneló, amaniu-lo amb la salsa de soja i guarniu el plat amb els brots de soja, els pètals de rosa, els cacauets picats i les fulles de menta. |
ed2k | Aliga | 988 | 2010-11-05 01:14:12 | ||
Cuines - 2010 -20100602- Lasanya de farina d'arròs
Cuiner: Ly Leap
Restaurant: Indochine
Adreça: C/ Muntaner, 82
Població: Barcelona
Telèfon: 93 451 17 96 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Ingredients: - 500 g de farina d'arròs - 1/2 l d'aigua - 15 g de cebetes tallada - 100 g carn de porc picada - 8 llagostins - 2 cebetes - 2 branquetes de coriandre - 20 g de gambes seques - sal - pebre - sucre - salsa de soja - 1,5 cl de salsa d'ostres - salsa picant (opcional) - flors comestibles - oli d'oliva Preparació Per fer el farcit, en un wok amb una mica d'oli calent salteu la carn picada i les cues de llagostins pelades i tallades a trossos. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi les gambes seques, la sal, el sucre, el pebre, la salsa d'ostres, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. Seguidament, poseu-hi les cebetes picades i el coriandre picat i salteu-ho tot junt uns minuts més. A continuació, poseu en un bol l'aigua, la farina i la cebeta tallada a trossets i remeneu-ho bé amb un batedor fins que quedi una massa ben fina. Després, poseu la massa a l'olla per coure al vapor i deixeu-la coure fent diverses capes de massa, una sobre de l'altra. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu la massa de la lasanya pels dos costats fins que estigui dauradeta. I ja per acabar, emplateu la massa, poseu-hi el farcit a sobre, amaniu-ho amb salsa de soja i salsa picant i guarniu el plat amb les flors comestibles. |
ed2k | Aliga | 1017 | 2010-11-05 01:14:54 | ||
Cuines - 2010 -20100603- Arròs negre amb llet de soja i coco
Cuiner: Ly Leap
Restaurant: Indochine
Adreça: C/ Muntaner, 82
Població: Barcelona
Telèfon: 93 451 17 96 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Ingredients: - 150 g d'arròs negre - aigua - 5 g de sal - 250 g de sucre - 3 o 4 fulles de llima de kafir - gingebre - sèsams torrats Per a la llet de soja: - 100 g de soja groga - 1 l d'aigua Per a la llet de coco: - 1 coco - 1/2 litre d'aigua Preparació Per fer la llet de soja, poseu la soja groga en remull en un bol amb l'aigua durant 12 hores. Seguidament, tritureu-la, coleu-la i reserveu-la. Per fer la llet de coco, poseu en un bol el coco ratllat i l'aigua calenta i remeneu-ho bé amb les mans. Després, coleu-la i reserveu-la. A continuació, poseu en un cassó la llet de soja, l'arròs negre remullat, la llet de coco, les fulles de llima, el gingebre tallat a rodanxes, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc, afegiu-hi el sucre i la sal, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica. I ja per acabar, emplateu l'arròs negre i poseu-hi una mica de coco ratllat i sèsam per sobre. |
ed2k | Aliga | 1071 | 2010-11-05 01:15:43 | ||
Cuines - 2010 -20100604- Rillette
Cuiner: Ly Leap
Restaurant: Indochine
Adreça: C/ Muntaner, 82
Població: Barcelona
Telèfon: 93 451 17 96 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Ingredients: - 100 g de carn de porc - 100 g d'ànec sense pell - 1 cm de gingebre tendre o sec - 100 g de planta de crisantem o espinacs - 2 cebetes - 3 branquetes de coriandre - nou moscada - pebre blanc - sal - 50 g de fècula de patata - 4,5 cl d oli d'oliva Per a la salsa i la presentació: - 3 prunes vermelles - 150 g de sucre - 5 g de sal - pètals de flors comestibles Preparació Per començar, poseu en un bol l'ànec picat i que haureu cuit al forn, la carn de porc tallada a daus i prèviament bullida, el gingebre picat, la cebeta picada, el coriandre picat, remeneu-ho bé i tritureu-ho tot amb una picadora. A continuació, afegiu-hi els crisantems picats, la fècula de patata, la sal, el pebre, la nou moscada, l'oli d'oliva i remeneu-ho bé amb les mans. Tot seguit, feu unes boles amb la massa com si fossin mandonguilles i fregiu-les en un wok amb l'oli ben calent. Per fer la salsa, poseu en un wok les prunes picades, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar a foc suau fins que quedi com una mena de melmelada. I ja per acabar, emplateu les boles, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb els pètals de flors. |
ed2k | Aliga | 992 | 2010-11-05 01:16:28 |