Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20091207- Rapet amb gambes i poma golden confitada | ed2k | Aliga | 1066 | 2010-07-05 17:30:01 | ||
Cuines - 2009 -20091207- Rapet amb gambes i poma golden confitada (Subs) | ed2k | Aliga | 944 | 2010-07-05 17:30:25 | ||
Cuines - 2009 -20091209- Múrgoles farcides de fetge d'ànec i poma Granny Sm
Restaurant: Hotel Picasso
Adreça: Platja de la Gola del Ter
Població: Torroella de Montgrí
Telèfon: 972 75 75 72 Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Ingredients: - 1/2 kg de múrgoles - 150 g de fetge d'ànec - 300 g de pomes Granny Smith - 100 cl de brou de carn - 100 cl de crema de llet - 1 dau de mantega - 2 escalunyes - 1/4 de l de Pedro Ximénez - compota de poma - 1 ou - farina - oli - sal i pebre Preparació Per començar, farciu les múrgoles amb la compota de poma i un tros de fetge d'ànec, poseu-les sobre un colador i deixeu-les coure al vapor durant 20 minuts. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu la poma, tallada a rodanxes gruixudes i passada per farina i ou batut. A continuació, en una paella amb oli sofregiu l'escalunya tallada a trossets. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el Pedro Ximénez i deixeu-ho coure a foc suau. Quan el Pedro Ximénez hagi reduït a la meitat, coleu la salsa, torneu-la a posar a la mateixa paella juntament amb el brou de carn, la crema de llet i la mantega, remeneu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reduir. Finalment, afegiu-hi les múrgoles i deixeu-les coure amb la salsa durant 5 minutets més. I ja per acabar, poseu la poma al centre del plat amb les múrgoles al voltant i salseu-ho tot amb el suc de la cocció. |
ed2k | Aliga | 997 | 2010-07-05 17:31:06 | ||
Cuines - 2009 -20091209- Múrgules amb crema de fetge (Subs) | ed2k | Aliga | 1003 | 2010-07-05 17:31:30 | ||
Cuines - 2009 -20091210- Fetge mi-cuit farcit de pomes del ciri
Cuiner: Joan Mitjà
Restaurant: Hotel Picasso
Adreça: Platja de la Gola del Ter
Població: Torroella de Montgrí
Telèfon: 972 75 75 72 Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Ingredients: - 1/2 kg de fetge d'ànec fresc - 200 g de pomes del ciri o golden - 1 l de llet - 10 g de sal - pebre blanc - 5 g de sucre - 1 gotet d'armanyac - suc de llimona - suc de tòfona Preparació Per començar, poseu el fetge en un bol amb llet i deixeu-lo macerar a la nevera durant 12 hores. Després, netegeu-lo, esmicoleu-lo i poseu-lo en un altre bol juntament amb el sucre, la sal, el pebre, l'armanyac, el suc de llimona i el suc de tòfona i deixeu-lo macerar a la nevera durant 12 hores més. Per fer la compota de poma, en una paella amb una mica d'aigua i sucre, poseu-hi la poma tallada a dauets i deixeu-la coure a foc molt suau una bona estona. Quan estigui ben cuita, poseu-la en un bol i tritureu-la amb el túrmix. A continuació, en un motllo cobert amb paper film, poseu-hi una capa de fetge d'ànec a la base, premeu-la bé, poseu-hi la compota de poma a sobre, cobriu-la amb una altra capa de fetge d'ànec, emboliqueu-ho bé amb el film i deixeu-ho coure al bany maria durant 40 minuts. Finalment, deixeu-lo refredar una mica, traieu-lo del motllo, desemboliqueu-ho, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo. |
ed2k | Aliga | 1009 | 2010-07-05 17:32:09 | ||
Cuines - 2009 -20091210- Fetge mi-cuit farcit de pomes del ciri (Subs) | ed2k | Aliga | 978 | 2010-07-05 17:32:33 | ||
Cuines - 2009 -20091211- Arròs de siurenys amb suc de rostit i pomes del ci | ed2k | Aliga | 1071 | 2010-07-05 17:33:03 | ||
Cuines - 2009 -20091211- Arròs de siurenys amb suc de rostit i pomes (Subs) | ed2k | Aliga | 1091 | 2010-07-05 17:33:37 |