Elinks

Cuines - 2009 - Setmana del 7 al 11 de decembre (Hotel Picasso)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2009 -20091207- Rapet amb gambes i poma golden confitada
ed2k Aliga 1066 2010-07-05 17:30:01
Cuines - 2009 -20091207- Rapet amb gambes i poma golden confitada (Subs)
ed2k Aliga 944 2010-07-05 17:30:25
Cuines - 2009 -20091209- Múrgoles farcides de fetge d'ànec i poma Granny Sm
Restaurant: Hotel Picasso Adreça: Platja de la Gola del Ter Població: Torroella de Montgrí Telèfon: 972 75 75 72

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 1/2 kg de múrgoles - 150 g de fetge d'ànec - 300 g de pomes Granny Smith - 100 cl de brou de carn - 100 cl de crema de llet - 1 dau de mantega - 2 escalunyes - 1/4 de l de Pedro Ximénez - compota de poma - 1 ou - farina - oli - sal i pebre Preparació Per començar, farciu les múrgoles amb la compota de poma i un tros de fetge d'ànec, poseu-les sobre un colador i deixeu-les coure al vapor durant 20 minuts. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu la poma, tallada a rodanxes gruixudes i passada per farina i ou batut. A continuació, en una paella amb oli sofregiu l'escalunya tallada a trossets. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el Pedro Ximénez i deixeu-ho coure a foc suau. Quan el Pedro Ximénez hagi reduït a la meitat, coleu la salsa, torneu-la a posar a la mateixa paella juntament amb el brou de carn, la crema de llet i la mantega, remeneu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reduir. Finalment, afegiu-hi les múrgoles i deixeu-les coure amb la salsa durant 5 minutets més. I ja per acabar, poseu la poma al centre del plat amb les múrgoles al voltant i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
ed2k Aliga 997 2010-07-05 17:31:06
Cuines - 2009 -20091209- Múrgules amb crema de fetge (Subs)
ed2k Aliga 1003 2010-07-05 17:31:30
Cuines - 2009 -20091210- Fetge mi-cuit farcit de pomes del ciri
Cuiner: Joan Mitjà Restaurant: Hotel Picasso Adreça: Platja de la Gola del Ter Població: Torroella de Montgrí Telèfon: 972 75 75 72

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 1/2 kg de fetge d'ànec fresc - 200 g de pomes del ciri o golden - 1 l de llet - 10 g de sal - pebre blanc - 5 g de sucre - 1 gotet d'armanyac - suc de llimona - suc de tòfona Preparació Per començar, poseu el fetge en un bol amb llet i deixeu-lo macerar a la nevera durant 12 hores. Després, netegeu-lo, esmicoleu-lo i poseu-lo en un altre bol juntament amb el sucre, la sal, el pebre, l'armanyac, el suc de llimona i el suc de tòfona i deixeu-lo macerar a la nevera durant 12 hores més. Per fer la compota de poma, en una paella amb una mica d'aigua i sucre, poseu-hi la poma tallada a dauets i deixeu-la coure a foc molt suau una bona estona. Quan estigui ben cuita, poseu-la en un bol i tritureu-la amb el túrmix. A continuació, en un motllo cobert amb paper film, poseu-hi una capa de fetge d'ànec a la base, premeu-la bé, poseu-hi la compota de poma a sobre, cobriu-la amb una altra capa de fetge d'ànec, emboliqueu-ho bé amb el film i deixeu-ho coure al bany maria durant 40 minuts. Finalment, deixeu-lo refredar una mica, traieu-lo del motllo, desemboliqueu-ho, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo.
ed2k Aliga 1009 2010-07-05 17:32:09
Cuines - 2009 -20091210- Fetge mi-cuit farcit de pomes del ciri (Subs)
ed2k Aliga 978 2010-07-05 17:32:33
Cuines - 2009 -20091211- Arròs de siurenys amb suc de rostit i pomes del ci
ed2k Aliga 1071 2010-07-05 17:33:03
Cuines - 2009 -20091211- Arròs de siurenys amb suc de rostit i pomes (Subs)
ed2k Aliga 1091 2010-07-05 17:33:37

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.