Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090921- Tàrtar de tonyina amb soja i mostassa antiga
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - 200 g de llom de tonyina - 4 cullerades de soja - 1/2 cullerada de mostassa antiga - ous de salmó - amanida - cibulet, pebre negre i sal - oli d'oliva Preparació Per començar, poseu en un bol la tonyina tallada a dauets juntament amb la soja, la mostassa, el cibulet picat i el pebre, , remeneu-ho bé amb una cullera i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores. Mentrestant, poseu l'amanida en un bol, afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre i remeneu-ho bé. I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb els dauets de tonyina, premeu-ho bé, desemmotlleu-ho, poseu-hi l'amanida a sobre i guarniu el plat amb els ous de salmó. |
ed2k | Aliga | 805 | 2010-05-30 17:54:18 | ||
Cuines - 2009 -20090921- Tàrtar de tonyina amb soja i mostassa antiga(Subs) | ed2k | Aliga | 783 | 2010-05-30 17:54:46 | ||
Cuines - 2009 -20090922- Menjar blanc de nous de macadàmia i calamar
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 1 peça de calamar mitjà - brou de pollastre - pasta de nous de macadàmia - caviar de la Vall d'Aran - 4 múrgoles - oli de tòfona blanca - sal Preparació Per fer el menjar blanc, poseu en un bol el brou de pollastre calent i la pasta de nous de macadàmia i remeneu-ho bé amb un batedor. A continuació, obriu el calamar, feu-li uns petits talls amb el ganivet, saleu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli . Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les múrgoles ja salades. I ja per acabar, emplateu el menjar blanc, poseu-hi el calamar a sobre, les múrgoles al voltant i guarniu el plat amb una mica d'oli de tòfona i caviar de la Vall d'Aran. |
ed2k | Aliga | 826 | 2010-05-30 17:55:31 | ||
Cuines - 2009 -20090922- Menjar blanc de nous de macadàmia i calamar (Subs) | ed2k | Aliga | 846 | 2010-05-30 17:57:05 | ||
Cuines - 2009 -20090923- Popets amb mongetes i ceba caramel·litzada
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Calories: Mitjà Ingredients: - 6 popets - 4 cebes de Figueres mitjanes - 200 g de mongetes de Santa Pau - 1 l de fumet suau de peix de roca - germinat variat - oli d'oliva - sal i pebre - sucre Preparació Per començar, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana durant 5 hores a foc molt suau. De tant en tant, afegiu-hi sucre i una mica d'aigua i remeneu-ho bé. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els popets ja salats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns minuts. A continuació, cobriu-ho amb el fumet i deixeu-ho coure una estona més. Finalment, afegiu-hi la ceba caramel·litzada i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu les mongetes amb els popets i guarniu el plat amb els germinats. |
ed2k | Aliga | 1017 | 2010-05-30 17:57:48 | ||
Cuines - 2009 -20090923- Popets amb mongetes i ceba caramel·litzada (Subs) | ed2k | Aliga | 968 | 2010-05-30 17:58:19 | ||
Cuines - 2009 -20090924- Arròs venere i bomba amb formatge i calamarsons
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Calories: Mitjà Ingredients: - 100 g d'arròs venere (negre) - 100 g d'arròs bomba - 100 g de calamarsons - 100 g de formatge Comté - 1 got de nata líquida - 1 gotet de llet - sal fumada - sal comuna Preparació Per començar, poseu l'arròs venere en un cassó amb aigua i deixeu-lo coure durant 45 minuts. Mentrestant, poseu l'arròs bomba en un cassó amb llet i deixeu-lo coure també durant 45 minuts. Seguidament, afegiu-hi la nata líquida i el formatge Comté ratllat i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. A continuació, poseu-hi l'arròs venere i torneu-ho a remenar tot. Tot seguit, en una paella sense oli salteu els calamarsons ja salats. I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els calamarsons a sobre i guarniu el plat amb una mica de sal fumada i formatge ratllat. |
ed2k | Aliga | 862 | 2010-05-30 17:59:05 | ||
Cuines - 2009 -20090924- Arròs venere i bomba amb formatge i calamar (Subs) | ed2k | Aliga | 801 | 2010-05-30 17:59:46 | ||
Cuines - 2009 -20090925- Llom de xai amb trompetes de la mort i polenta
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 2 peces de llom de xai desossat - 100 g de trompetes de la mort - 200 g de dàtils - polenta exprés - una tasseta de fons de carn - 1/4 l d'aigua mineral - sal i pebre - oli d'oliva Preparació Per començar, poseu el llom de xai sobre paper film, salpebreu-lo, poseu-hi les trompetes de la mort a sobre i emboliqueu-lo fent-ne un cilindre. Després, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn juntament amb una altra safata plena d'aigua durant 40 minuts. Tot seguit, traieu les dues safates del forn, desemboliqueu el xai, talleu-lo a rodanxes ben gruixudes, poseu-les en una altra safata, amaniu-les amb una mica d'oli i deixeu-les coure al forn durant 20 minuts a 180 graus. Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint, poseu-hi la polenta i una mica de sal, remeneu-ho bé, retireu-ho del foc, poseu-ho en un motllo i deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona. Quan estigui ben dur, talleu-la a dauets i reserveu-la. A continuació, poseu en un bol els dàtils sense os i l'aigua mineral i tritureu-ho bé amb el túrmix. I ja per acabar, emplateu el xai, salseu-lo amb el fons de carn i guarniu el plat amb una caneló de puré de dàtils i els dauets de polenta. |
ed2k | Aliga | 1079 | 2010-05-30 18:00:47 | ||
Cuines - 2009 -20090925- Llom de xai amb trompetes de la mort i pole (Subs) | ed2k | Aliga | 989 | 2010-05-30 18:02:52 |