Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090622- Tàrtar de tonyina amb soja i mostassa antiga
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - 200 g de llom de tonyina - 4 cullerades de soja - 1/2 cullerada de mostassa antiga - ous de salmó - amanida - cibulet, pebre negre i sal - oli d'oliva Preparació Per començar, poseu en un bol la tonyina tallada a dauets juntament amb la soja, la mostassa, el cibulet picat i el pebre, , remeneu-ho bé amb una cullera i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores. Mentrestant, poseu l'amanida en un bol, afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre i remeneu-ho bé. I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb els dauets de tonyina, premeu-ho bé, desemmotlleu-ho, poseu-hi l'amanida a sobre i guarniu el plat amb els ous de salmó. |
ed2k | Aliga | 964 | 2010-04-08 19:30:17 | ||
Cuines - 2009 -20090622- Tàrtar de tonyina amb soja i mostassa antiga(Subs) | ed2k | Aliga | 931 | 2010-04-08 19:31:41 | ||
Cuines - 2009 -20090623- Menjar blanc de nous de macadàmia i calamar
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 1 peça de calamar mitjà - brou de pollastre - pasta de nous de macadàmia - caviar de la Vall d'Aran - 4 múrgoles - oli de tòfona blanca - sal Preparació Per fer el menjar blanc, poseu en un bol el brou de pollastre calent i la pasta de nous de macadàmia i remeneu-ho bé amb un batedor. A continuació, obriu el calamar, feu-li uns petits talls amb el ganivet, saleu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli . Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les múrgoles ja salades. I ja per acabar, emplateu el menjar blanc, poseu-hi el calamar a sobre, les múrgoles al voltant i guarniu el plat amb una mica d'oli de tòfona i caviar de la Vall d'Aran. |
ed2k | Aliga | 1022 | 2010-04-08 19:32:33 | ||
Cuines - 2009 -20090623- Menjar blanc de nous de macadàmia i calamar (Subs) | ed2k | Aliga | 950 | 2010-04-08 19:33:05 | ||
Cuines - 2009 -20090625- Arròs venere i bomba amb formatge i calamarsons
Cuiner: Josep Nicolau
Restaurant: Rosal 34
Adreça: C/ Roser, 34
Població: Barcelona
Telèfon: 93 324 90 46 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Calories: Mitjà Ingredients: - 100 g d'arròs venere (negre) - 100 g d'arròs bomba - 100 g de calamarsons - 100 g de formatge Comté - 1 got de nata líquida - 1 gotet de llet - sal fumada - sal comuna Preparació Per començar, poseu l'arròs venere en un cassó amb aigua i deixeu-lo coure durant 45 minuts. Mentrestant, poseu l'arròs bomba en un cassó amb llet i deixeu-lo coure també durant 45 minuts. Seguidament, afegiu-hi la nata líquida i el formatge Comté ratllat i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. A continuació, poseu-hi l'arròs venere i torneu-ho a remenar tot. Tot seguit, en una paella sense oli salteu els calamarsons ja salats. I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els calamarsons a sobre i guarniu el plat amb una mica de sal fumada i formatge ratllat. |
ed2k | Aliga | 1074 | 2010-04-08 19:34:47 | ||
Cuines - 2009 -20090625- Arròs venere i bomba amb formatge i calamar (Subs) | ed2k | Aliga | 935 | 2010-04-08 19:35:58 |