Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2010 -20100308- Bacallà a la llauna amb verdures
Cuiner: Sergi de Meià
Restaurant: Monvínic
Adreça: C/ Diputació, 249
Població: Barcelona
Telèfon: 93 272 61 87 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Ingredients: - 1 kg de morro de bacallà - 150 g de pèsols - 180 g de favetes - 1 cullerada de pebre vermell - 2 grans d'all - 1/4 de l d'oli - 1 cullerada de farina de blat - 8 pastanagues petites - oli d'oliva - sal Preparació Per començar, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu el morro de bacallà enfarinat durant un parell o tres de minuts. Després, retireu-lo del cassó i reserveu-lo sobre paper absorbent. A continuació, en un cassó amb una mica d'oli fregiu l'all laminat. Quan estigui ben daurat, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi el pebre vermell i remeneu-ho bé. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els pèsols, les favetes i les pastanagues senceres. Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi una mica d'aigua, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Finalment, poseu el bacallà en una safata i escalfeu-lo una mica al forn. I ja per acabar, emplateu el bacallà, cobriu-lo amb la salsa d'oli, all i pebre vermell i poseu-hi les verduretes saltades al voltant. |
ed2k | Aliga | 1188 | 2010-03-19 11:46:22 | ||
Cuines - 2010 -20100308- Bacallà a la llauna amb verdures (Subtítols) | ed2k | Aliga | 1056 | 2010-03-19 11:45:19 | ||
Cuines - 2010 -20100309- Crema de carxofes
Cuiner: Sergi de Meià
Restaurant: Monvínic
Adreça: C/ Diputació, 249
Població: Barcelona
Telèfon: 93 272 61 87 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Ingredients: - 5 kg de carxofes del Prat - 3 cebes - 3 l de brou de pollastre - pit de pollastre bullit i tallat a daus - tòfona negra - oli d'oliva extra verge - sal i pebre Preparació Per començar, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta afegiu-hi els cors de carxofa tallats per la meitat, rectifiqueu-ho de sal i pebre, cobriu-ho amb el brou de pollastre i deixeu-ho coure durant 20 minuts. A continuació, poseu-ho tot a la Thermomix juntament amb l'oli d'oliva i tritureu-ho. I ja per acabar, poseu els daus de pollastre i la tòfona ratllada al centre del plat, amaniu-ho amb un raig d'oli d'oliva i poseu-hi la crema de carxofa al voltant. |
ed2k | Aliga | 1208 | 2010-03-19 11:56:02 | ||
Cuines - 2010 -20100309- Crema de carxofes (Subtítols) | ed2k | Aliga | 1094 | 2010-03-19 11:56:53 | ||
Cuines - 2010 -20100311- Tripes de bacallà amb cargols
Cuiner: Sergi de Meià
Restaurant: Monvínic
Adreça: C/ Diputació, 249
Població: Barcelona
Telèfon: 93 272 61 87 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Ingredients: - 400 g de tripes de bacallà - 25 g de cargols bovers nets de closca - 2 cebes de Figueres - 2 grans d'all - 2 tomàquets madurs - 1 pastanaga - 150 g de botifarra negra - 5 avellanes torrades - 5 ametlles torrades - 3 carquinyolis - 1 bitxo - 1 cullerada de pebre vermell dolç - 1 branca de farigola - 1 branca de romaní - 1 branca de canyella - julivert - oli d'oliva verge extra - sal i pebre Preparació Per començar, en una cassola amb oli abundant sofregiu, a foc ben suau, la pastanaga i la ceba picades ben petites. Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi els tomàquets pelats, la farigola, la canyella i el romaní, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant 15 minuts a foc suau. Després, rectifiqueu-ho de sal i pebre, poseu-hi el pebre vermell dolç i el bitxo tallat a trossets, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc. A continuació, afegiu-hi les tripes de bacallà tallades a trossets, els cargols i la botifarra tallada a rodanxes, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb aigua, tapeu la cassola i deixeu-la coure al foc durant 20 minuts més. Per fer la picada, poseu en un bol les avellanes, les ametlles, els grans d'all i els carquinyolis i tritureu-ho amb el morter. Tot seguit, afegiu la picada i el julivert picat a la cassola, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu les tripes amb els cargols i la botifarra. |
ed2k | Aliga | 1130 | 2010-03-19 11:59:05 | ||
Cuines - 2010 -20100311- Tripes de bacallà amb cargols (Subtítols) | ed2k | Aliga | 1010 | 2010-03-19 12:07:50 | ||
Cuines - 2010 -20100312- Postres de músic
Cuiner: Sergi de Meià
Restaurant: Monvínic
Adreça: C/ Diputació, 249
Població: Barcelona
Telèfon: 93 272 61 87 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Ingredients: Per a la crema pastissera: - 370 g de llet sencera - 80 g de rovell d'ou - 110 g de sucre - 44 g de farina de blat - 100 g de nata muntada - 18 ml de moscatell Per a la sablée d'avellanes: - 250 g de farina - 250 g d'avellana torrada - 250 g de mantega - 100 g de sucre llustre - 5 g de sal Sopa de vi: - 100 ml de moscatell - 100 ml d'almívar Per a la crema de mató: - 400 g de mató - 50 g de mel de romaní Fruita seca: - ametlles, nous, pinyons, orellanes, figues seques i avellanes Preparació Per fer la sablée, poseu en un bol la farina, el sucre llustre, la sal i la mantega pomada i amasseu-ho bé amb les mans. Quan estigui tot ben amassat afegiu-hi l'avellana picada i acabeu-ho d'amassar. A continuació, cobriu un motllo amb paper sulfuritzat, poseu-hi la massa a sobre, aixafeu-la bé i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 165 graus. Seguidament, talleu-la amb un motllo circular i reserveu-la. Tot seguit, feu una crema pastissera amb la llet, el rovell, el sucre, la farina, la nata i el moscatell i reserveu-la a la nevera. Per fer la sopa de vi, poseu en un bol el moscatell i l'almívar i remeneu-ho bé. Per fer la crema de mató, poseu en un bol el mató i la mel i remeneu-ho bé amb una forquilla. I ja per acabar, emplateu la crema pastissera, poseu-hi la sablée a sobre amb una quenelle de crema de mató i la fruita seca i la sopa de vi al voltant. |
ed2k | Aliga | 1052 | 2010-03-19 12:10:00 | ||
Cuines - 2010 -20100312- Postres de músic (Subtítols) | ed2k | Aliga | 1039 | 2010-03-19 12:10:43 |