Programes de TV

Cuines - 2010 - Setmana del 15 al 19 de febrer (Dos palillos)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100215- Sashimi tebi de gambetes al vapor de te verd
Cuiner: Albert Raurich Restaurant: Dos Palillos Adreça: C/ Elisabets, 9 Població: Barcelona Telèfon: 93 304 05 13

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

- 1/2 kg de gambetes vermelles - 3 cullerades de te oolong - 200 g d'aigua - algues fresques variades - pebre sansho - sal Preparació Per començar, poseu en una tetera el te oolong i l'aigua bullint, tapeu-la i deixeu-la infusionar durant 3 minuts. Mentrestant, poseu les algues a la base de la vaporera, afegiu-hi les gambes pelades a sobre, poseu la vaporera sobre una cassola buida i calenta, aboqueu el te sobre les gambes, tapeu la vaporera i deixeu-ho escalfar durant uns 15 segons. I ja per acabar, destapeu la vaporera, amaniu les gambes amb una mica de sal i pebre sansho i ja ho podeu servir.
ed2k Aliga 1140 2010-03-16 00:44:17
Cuines - 2010 -20100215- Sashimi tebi de gambetes al vapor de te verd(Subs)
ed2k Aliga 1151 2010-03-16 00:45:01
Cuines - 2010 -20100216- Sunomono blanc
Cuiner: Albert Raurich Restaurant: Dos Palillos Adreça: C/ Elisabets, 9 Població: Barcelona Telèfon: 93 304 05 13

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

Per a la base del sunomono: - 600 g d'aigua - 20 g de dashi en pols - 250 g de vinagre d'arròs - 150 g de sucre - 5 g de sal Per a les verdures: - 100 g de coliflor - 100 g de pastanaga - 180 g de cogombre - 200 g de nap daikon - 14 g de sal Per als filets de sardina: - 8 unitats de sardina fresca - 30 g de sal - germinat de shiso Preparació Per fer el sunomono, poseu en un cassó l'aigua i el dashi en pols, remeneu-ho bé amb un batedor i escalfeu-ho a foc suau. . Quan ja estigui calent, poseu-ho en un bol juntament amb el sucre, el vinagre d'arròs i la sal, remeneu-ho bé amb el batedor i deixeu-ho refredar. Mentrestant, netegeu les sardines, talleu-les a filets, poseu-les en un plat amb una mica de sal per sobre i les hi deixeu durant 10 minuts. Seguidament, esbandiu-les amb aigua, poseu-les en un altre bol amb una mica de sunomono i deixeu-les macerar durant uns 15-20 minuts. A continuació, talleu la pastanaga, el nap, la coliflor i el cogombre a làmines molt fines, poseu-les en un bol amb una mica de sal i les hi deixeu durant 10 minuts. Després, escorreu-les bé, poseu-les en un altre bol amb una mica de sonomono i deixeu-les macerar també 15-20 minuts. I ja per acabar, emplateu les verdures, poseu-hi les sardines a sobre, amaniu-ho tot amb una mica més de sunomono i guarniu el plat amb el germinat de sisho.
ed2k Aliga 1164 2010-03-16 00:45:51
Cuines - 2010 -20100216- Sunomono blanc (Subs)
ed2k Aliga 1049 2010-03-16 00:46:18
Cuines - 2010 -20100217- Fetge de rap a l'estil japonès
ed2k Aliga 1123 2010-03-16 00:46:56
Cuines - 2010 -20100217- Fetge de rap a l'estil japonès (Subs)
ed2k Aliga 1088 2010-03-16 00:47:19
Cuines - 2010 -20100218- Navalles Thai
Cuiner: Albert Raurich Restaurant: Dos Palillos Adreça: C/ Elisabets, 9 Població: Barcelona Telèfon: 93 304 05 13

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà

Ingredients:

Per a les navalles cuites: - 4 navalles Per lligar el suc de les navalles: - 200 g del suc de navalles - 0,4 g de xantana Per a l'escabetx thai: - 250 g d'oli de gira-sol - 20 g de fulla de llima de quefir - 50 g d'all sec - 50 g de gingebre fresc - 100 g de ceba - 50 g de pasta de curry vermell thai Altres: - 100 g d'alga fresca fideu (codium) Preparació Per començar, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les navalles durant uns segons fins que s'obrin. Després, retireu-les del cassó, traieu-ne la clova i reserveu-les en un platet. Per fer l'escabetx, poseu en un cassó l'oli de gira-sol, les fulles de llima de quefir, l'all i el gingebre tallat a rodanxes i deixeu-ho infusionar a foc suau durant una estona. A continuació, coleu l'oli, poseu-lo en un cassó amb la pasta de curri vermell, remeneu-ho bé, afegiu-hi la ceba tallada a la juliana i deixeu-ho sofregir a foc suau. Tot seguit, poseu en un bol el suc de les navalles i la xantana i tritureu-ho amb el túrmix. I ja per acabar, emplateu les navalles, poseu-hi el suc amb la xantana a sobre, salseu-ho amb l'escabetx thai i guarniu el plat amb una mica d'alga codium.
ed2k Aliga 1174 2010-03-16 00:48:38
Cuines - 2010 -20100218- Navalles Thai (subs)
ed2k Aliga 1063 2010-03-16 00:49:00
Cuines - 2010 -20100219- Arrel de lotus i tomàquets cherry en tempura
Restaurant: Dos Palillos Adreça: C/ Elisabets, 9 Població: Barcelona Telèfon: 93 304 05 13

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts

Ingredients:

Per a la tempura: - 500 g d'aigua mineral - 300 g de farina d'arròs Per als tomàquets: - 16 tomàquets cherry Per a les làmines d'arrel de lotus: - Una arrel de lotus Altres: - sal - wasabi - sansho - oli de gira-sol - farina d'arròs per enfarinar Preparació Per començar, feu un tall als tomàquets cherry i escaldeu-los durant uns 10 segons en un cassó amb aigua bullint. Seguidament, refredeu-los en un cassó amb aigua i gel. Quan estiguin ben freds, peleu-los i reserveu-los. Mentrestant, peleu l'arrel de lotus i talleu-la a rodanxes ben fines. Per fer la tempura, poseu en un bol la farina d'arròs i l'aigua mineral i remeneu-ho bé amb un batedor. A continuació, enfarineu les rodanxes d'arrel de lotus, espolseu-ne l'excés de farina, passeu-les per la tempura i fregiu-les en un cassó amb l'oli de gira-sol ben calent. Tot seguit, enfarineu els tomàquets, espolseu-ne l'excés de farina, passeu-los per la tempura i fregiu-los en el mateix cassó que l'arrel de lotus. I ja per acabar, emplateu l'arrel de lotus, amaniu-la amb una mica de sal i sansho i, en un altre plat, poseu-hi els tomàquets i guarniu-los amb una mica de wasabi per sobre.
ed2k Aliga 1099 2010-03-16 00:49:45
Cuines - 2010 -20100219- Arrel de lotus i tomàquets cherry en tempura(Subs)
ed2k Aliga 1125 2010-03-16 00:50:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.