Programes de TV

Cuines - 2010 - Setmana del 18 al 22 de gener (Fleca Turris)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100118- Pa rústic aromàtic
Cuiner: Xavier Barriga Restaurant: Fleca Turris Adreça: C/ Calvet, 7 C/ Aribau, 158 Població: Barcelona Telèfon: 93 217 96 06

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 2 hores i 3 hores

Ingredients:

- 500 g de farina - 10 g de sal - 300 g d'aigua - 5 g de llevat Preparació Per començar, poseu a l'amassadora la farina, la sal, el llevat i una mica d'aigua i amasseu-ho a velocitat lenta durant uns 10-12 minuts. A mesura que s'absorbeixi l'aigua aneu-n'hi afegint més de mica en mica. Quan estigui tot ben amassat, poseu la massa en un bol amb una mica de farina, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar a la nevera durant 24 hores. A continuació, talleu la massa per la meitat, poseu les peces sobre el taulell cobert amb farina, doneu-los forma rodona amb les mans, tapeu-les amb un drap i deixeu-les fermentar durant un parell d'hores. Tot seguit, poseu-les en una safata i deixeu-les coure al forn, amb una olla amb aigua bullint i una pedra, durant 35-40 minuts a 190 graus.
ed2k Aliga 1190 2010-03-15 23:59:44
Cuines - 2010 -20100118- Pa rústic aromàtic (Subs)
ed2k Aliga 1106 2010-03-16 00:00:17
Cuines - 2010 -20100119- Pa de sègol amb fruits secs
Cuiner: Xavier Barriga Restaurant: Fleca Turris Adreça: C/ Calvet, 7 C/ Aribau, 158 Població: Barcelona Telèfon: 93 217 96 06

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 2 hores i 3 hores

Ingredients:

- 250 g de farina de sègol integral - 5 g de sal - 250 g d'aigua a 35º - 5 g de llevat - 180 g de mescla de fruits secs (ametlla, avellana, orellanes, nous, festucs, pinyons, prunes i figues) Preparació Per començar, poseu en un bol la farina, la sal, el llevat i una mica d'aigua, remeneu-ho bé amb una espàtula i, a mesura que l'aigua es vagi absorbint, afegiu-n'hi la resta de mica en mica. Quan estigui tot ben barrejat, poseu-hi els fruits secs, remeneu-ho una mica més, tapeu el bol amb un drap i deixeu-ho fermentar un parell d'hores. A continuació, poseu la massa en un motllo allargat, ompliu-ne tres quartes parts, poseu-hi uns quants fruits secs més a sobre, deixeu-ho fermentar mitja horeta més i tot seguit, deixeu-los coure al forn, amb una olla amb aigua bullint, durant 30 minuts a 210 graus. Finalment, traieu-lo del forn, deixeu-lo refredar una mica i desemmotlleu-lo.
ed2k Aliga 1122 2010-03-16 00:05:55
Cuines - 2010 -20100119- Pa de sègol amb fruits secs (Subs)
ed2k Aliga 1014 2010-03-16 00:06:03
Cuines - 2010 -20100120- Coca de forner amb pinyons i anís
Cuiner: Xavier Barriga Restaurant: Fleca Turris Adreça: C/ Calvet, 7 C/ Aribau, 158 Població: Barcelona Telèfon: 93 217 96 06

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 2 hores i 3 hores

Ingredients:

- 500 g de farina panificable - 10 g de sal - 280 g d'aigua - 25 g d'oli - 10 g de llevat - pinyons, sucre i anís Preparació Per començar, poseu a l'amassadora la farina, la sal, el llevat, l'oli i una mica d'aigua i amasseu-ho a velocitat lenta durant uns 12 minuts. A mesura que la massa absorbeixi l'aigua, aneu-n'hi afegint més de mica en mica. Quan estigui tot ben amassat, poseu-la en un bol, tapeu-la amb un drap i deixeu-la fermentar durant una hora, proximadament. A continuació, talleu la massa en dos trossos, poseu-los sobre el taulell enfarinat, aixafeu-los bé, enrotlleu-los, tapeu-los amb un drap i deixeu-los fermentar fins que doblin el seu volum. Tot seguit, aixafeu-los amb les mans, poseu-los en una safata amb paper sulfuritzat, unteu-los amb oli d'oliva, poseu-hi els pinyons i el sucre per sobre i deixeu-los coure al forn a 250 grams durant 10-12 minuts. Finalment, quan surtin del forn afegiu-hi un raig d'anís per sobre.
ed2k Aliga 1363 2010-03-16 00:06:11
Cuines - 2010 -20100120- Coca de forner amb pinyons i anís (Subs)
ed2k Aliga 1143 2010-03-16 00:06:18
Cuines - 2010 -20100121- Xapata d'olives, nous i béicon
Cuiner: Xavier Barriga Restaurant: Fleca Turris Adreça: C/ Calvet, 7 C/ Aribau, 158 Població: Barcelona Telèfon: 93 217 96 06

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 2 hores i 3 hores

Ingredients:

- 500 g de farina panificable - 10 g de sal - 10 g de llevat - 280 g d'aigua - 25 g d'oli d'oliva - 75 g d'olives negres - 75 g d'olives verdes - 25 g de nous - 50 g de béicon fumat a daus - herbes provençals Preparació Per començar, poseu a l'amassadora la farina, la sal, el llevat, l'oli i una mica d'aigua i amasseu-ho a velocitat lenta. A mesura que la farina absorbeixi l'aigua aneu-n'hi afegint més de mica en mica, sense deixar d'amassar durant uns 12 minuts. Mentrestant, poseu en un bol les olives sense pinyol i tallades a rodanxes, les nous trencades a trossos, les herbes provençals, i el béicon ja fregit i remeneu-ho tot bé. A continuació, poseu-hi la barreja d'olives, herbes, nous i béicon a l'amassadora i amasseu-ho tot junt durant un parell de minuts més. Tot seguit, poseu la massa en un bol, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar durant 24 hores a la nevera. Després, poseu la massa sobre el taulell enfarinat, talleu-la a trossos, doneu-los forma rectangular, poseu-los en una safata amb paper sulfuritzat, deixeu-los fermentar durant 30-45 minuts i, finalment, deixeu-los coure al forn fins que estiguin dauradetes. Quan les xapates estiguin cuites, unteu-les amb una mica d'oli d'oliva per sobre.
ed2k Aliga 1174 2010-03-16 00:07:35
Cuines - 2010 -20100121- Xapata d'olives, nous i béicon (Subs)
ed2k Aliga 1065 2010-03-16 00:07:42
Cuines - 2010 -20100122- Panets de llet per esmorzar
Cuiner: Xavier Barriga Restaurant: Fleca Turris Adreça: C/ Calvet, 7 C/ Aribau, 158 Població: Barcelona Telèfon: 93 217 96 06

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 500 g de farina panificable - 10 g de sal - 40 g de sucre - 20 g de llet en pols - 280 g de llet - 25 g de mantega -15 g de llevat Preparació Per començar, poseu a l'amassadora la farina, la llet en pols, la mantega, la sal, el llevat i el sucre i amasseu-ho a velocitat lenta durant 13-14 minuts, mentre hi aneu afegint la llet de mica en mica. A continuació, talleu la massa a trossos, d'uns 80 grams, poseu-los sobre el taulell enfarinat, aixafeu-los amb les mans, enrotlleu-los, torneu-los a aixafar, feu-ne unes boles, tapeu-les amb un drap i deixeu-les fermentar durant 20 minuts. Tot seguit, doneu forma a les boles, fent-ne panets rodons o barretes, poseu-les en una safata amb paper sulfuritzat, feu-los uns talls a sobre amb un cúter, pinteu-les amb ou batut, deixeu-les fermentar durant uns 45 minuts més i, finalment, deixeu-les coure al forn fins que estiguin dauradetes.
ed2k Aliga 1234 2010-03-16 00:08:16
Cuines - 2010 -20100122- Panets de llet per esmorzar (Subs)
ed2k Aliga 1119 2010-03-16 00:08:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.