Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090525- Timbal d'amanida fresca de primavera
Cuiner: Tomàs Cuadrado
Restaurant: El racó d'en Tomàs
Adreça: C/ Topete, 158
Població: Terrassa
Telèfon: 93 784 16 05 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 4 tomàquets verds - 1 patata grossa - 250 g de bonítol en conserva - 2 ous - 1 ceballot - 1 taronja - pebre - escames de sal - salsa de soja - oli d'oliva verge extra Preparació Per començar, en un cassó amb aigua bulliu la patata sencera i amb pell. Quan estigui cuita, deixeu-la refredar, peleu-la, talleu-la a rodanxes i reserveu-la. A continuació, en un altre cassó amb aigua bulliu els ous. Quan estiguin cuits, deixeu-los refredar, peleu-los, talleu-los a rodanxes i reserveu-los. Tot seguit, poseu en un bol el ceballot tallat a la juliana juntament amb l'oli d'oliva, la salsa de soja, les escames de sal i el pebre i deixeu-lo macerar durant un parell o 3 d'hores. I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, poseu-hi una capa de rodanxes de patata al fons, una de rodanxes d'ou a sobre, una de rodanxes de taronja, una de rodanxes de tomàquet, una de bonítol i cobriu-ho amb el ceballot confitat. Finalment, desemmotlleu-ho i amaniu-ho tot amb la salsa de macerar el ceballot. |
ed2k | Aliga | 1115 | 2010-03-12 22:09:12 | ||
Cuines - 2009 -20090525- Timbal d'amanida fresca de primavera (Subs) | ed2k | Aliga | 1099 | 2010-03-12 22:09:54 | ||
Cuines - 2009 -20090526- Macarrons amb pèsols, xoriço ibèric i quicos
Cuiner: Tomàs Cuadrado
Restaurant: El racó d'en Tomàs
Adreça: C/ Topete, 158
Població: Terrassa
Telèfon: 93 784 16 05 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 320 g de macarrons - 100 g de xoriç ibèric - 80 g de quicos - 250 g de pèsols desgranats - 1 ceballot - 4 tomàquets vermells - julivert - oli d'oliva - sal Preparació Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua calenta. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la sal i deixeu-los coure durant una estona. Mentrestant, en un cassó amb aigua escaldeu els pèsols durant 5 minuts. Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel i reserveu-los. A continuació, en una paella sense oli sofregiu el xoriç tallat a daus durant un minutet. Seguidament, afegiu-hi el ceballot tallat a la juliana i el tomàquet tallat a daus. Quan estigui tot ben dauradet, poseu-hi els pèsols i el macarrons i salteu-ho tot junt durant 5 minutets més. Finalment, poseu els quicos en un bol i aixafeu-los amb una cullera fins que quedin una mica trencats. I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons, amaniu-los amb oli d'oliva, i guaniu el plat amb els quicos i una mica de julivert. |
ed2k | Aliga | 1011 | 2010-03-12 22:11:15 | ||
Cuines - 2009 -20090526- Macarrons amb pèsols, xoriço ibèric i quicos(Subs) | ed2k | Aliga | 1071 | 2010-03-12 22:13:12 | ||
Cuines - 2009 -20090527- Salmó confitat amb ceballot i xacolí
Cuiner: Tomàs Cuadrado
Restaurant: El racó d'en Tomàs
Adreça: C/ Topete, 158
Població: Terrassa
Telèfon: 93 784 16 05 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 4 supremes de salmó - 3 cebes mitjanes - 1 got de xacolí - 1 cabeça d'alls - cibulet - oli d'oliva - sal Preparació Per fer les xips d'all, en una paella amb oli ben calent fregiu els alls laminats. Quan estiguin ben dauradets, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el xacolí i deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Seguidament, coleu la ceba, reserveu-la, torneu a posar el suc de la cocció a la paella, rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi el salmó i deixeu-lo confitar a foc suau durant una estona. I ja per acabar, feu una base de ceba confitada al centre del plat, poseu-hi el salmó a sobre, cobriu-lo amb les xips d'all i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat. |
ed2k | Aliga | 1155 | 2010-03-12 22:26:41 | ||
Cuines - 2009 -20090527- Salmó confitat amb ceballot i xacolí (Subtítols) | ed2k | Aliga | 1057 | 2010-03-12 22:27:38 | ||
Cuines - 2009 -20090528- Turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo
Cuiner: Tomàs Cuadrado
Restaurant: El racó d'en Tomàs
Adreça: C/ Topete, 158
Població: Terrassa
Telèfon: 93 784 16 05 Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Calories: Mitjà Ingredients: - 1 conill - 4 tomàquets vermells - 2 cabeces d'all - 2 cebes mitjanes - 2 fulles de llorer - 1/2 l de cervesa - 8 llesques de pa - 1 llauna de pebrots del piquillo - romaní - sal i pebre - oli Preparació Per començar, salpebreu el conill, que haureu desossat, farciu-lo amb els pebrots del piquillo i l'all laminat, emboliqueu-lo, lligueu-lo amb cordill, poseu-lo en una safata, amaniu-lo amb oli d'oliva, sal i pebre i deixeu-lo coure al forn durant 30 minuts a 180 graus. Quan estigui cuit, deslligueu-lo i talleu-lo a talls ben gruixuts. A continuació, en una paella amb oli sofregiu el tomàquet tallat a trossos, la ceba tallada a la juliana, l'all laminat i el llorer. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho reduir durant una estona. Seguidament, poseu el sofregit en un bol, tritureu-lo amb el túrmix, torneu a posar-lo a la paella juntament amb els talls de conill i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin ben rosses. I ja per acabar, emplateu les llesques de pa, poseu-hi el tall de conill a sobre, salseu-ho tot amb la salsa de la cocció i guarniu el plat amb una branqueta de romaní. |
ed2k | Aliga | 1157 | 2010-03-12 22:28:39 | ||
Cuines - 2009 -20090528- Turnedó de conill farcit de pebrots del piq.(Subs) | ed2k | Aliga | 1178 | 2010-03-12 22:31:35 | ||
Cuines - 2009 -20090529- Bunyols de xocolata d'origen únic
Cuiner: Tomàs Cuadrado
Restaurant: El racó d'en Tomàs
Adreça: C/ Topete, 158
Població: Terrassa
Telèfon: 93 784 16 05 Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores Calories: Alt Ingredients: - 300 g de xocolata - 200 g de nata líquida - 100 g de sucre - 1 gotet de conyac - 1 làmina de pasta de full - 1 l d'oli de gira-sol - sucre glacé - menta Preparació Per començar, poseu la xocolata, la nata líquida, el sucre i el conyac en un cassó al bany maria i remeneu-ho amb un batedor fins que quedi tot ben desfet i barrejat. Seguidament, deixeu-ho refredar una estona a temperatura ambient i després una estona més a la nevera. Mentrestant, estireu la pasta de full amb un corró i talleu-la a quadrats. A continuació, poseu una caneló de xocolata sobre cada quadrat de pasta, emboliqueu-los, feu-ne unes boles i fregiu-los en un cassó amb oli de gira-sol ben calent. Quan estiguin ben daurats, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent. I ja per acabar, emplateu els bunyols, cobriu-los amb sucre glacé i guarniu el plat amb unes fulles de menta. |
ed2k | Aliga | 1133 | 2010-03-12 22:31:43 | ||
Cuines - 2009 -20090529- Bunyols de xocolata d'origen únic (Subs) | ed2k | Aliga | 1106 | 2010-03-12 22:31:48 |