Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090511- Arròs mediterrani de verdures i olives
Cuiner: Quim Marquès
Restaurant: El Suquet de l'Almirall
Adreça: Passeig Joan de Borbó, 65
Població: Barcelona
Telèfon: 93 221 62 33 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: - 320 g d'arròs - 2 cebes tendres - 2 carbassons - 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd - 2 pastanagues - 1 porro - 2 tomàquets de pera madurs - 1 tija d'api - 1 tija de fonoll - 1 branqueta de farigola - 1 fulla de llorer - 2 grans d'all - 2 patates - 50 g d'olives verdes - 50 g d'olives d'Aragó - sal i pebre en gra - oli d'oliva - picada d'all i julivert Preparació Per fer el brou, poseu les pastanagues, el porro, l'api, les patates, una ceba, el fonoll, el llorer i la farigola en un cassó amb aigua bullint i deixeu-ho coure durant una mitja horeta. Mentrestant, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu el carbassó picat, la ceba picada, el pebrot picat, el tomàquet picat i els alls picats. Quan estigui tot dauradet, rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir un parell de minuts més. A continuació, poseu-hi el brou i les olives triturades i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Finalment, afegiu-hi la picada d'all i julivert, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja el podeu emplatar. |
ed2k | aliga | 1117 | 2010-03-03 21:18:29 | ||
Cuines - 2009 -20090511- Arròs mediterrani de verdures i olives (Subs) | ed2k | aliga | 1097 | 2010-03-03 21:19:05 | ||
Cuines - 2009 -20090512- Caldereta de xai amb fideus | ed2k | aliga | 1159 | 2010-03-03 21:19:54 | ||
Cuines - 2009 -20090512- Caldereta de xai amb fideus (Subs) | ed2k | aliga | 1083 | 2010-03-03 21:20:28 | ||
Cuines - 2009 -20090513- Amanida de tonyina fresca
Cuiner: Quim Marquès
Restaurant: El Suquet de l'Almirall
Adreça: Passeig Joan de Borbó, 65
Població: Barcelona
Telèfon: 93 221 62 33 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - 250 g de llom de tonyina - tomàquets de jardí - 2 cebes tendres - 80 g de tàperes o taperons - 2 ous durs - enciams variats - 1 fulla de llorer - 1 branqueta de romaní - grans de pebre - sal - 2 grans d'all - 1 l d'oli d'oliva - vinagre de xerès Preparació Per començar, poseu la tonyina en un cassó amb oli abundant juntament amb els grans d'all, el llorer, la sal i el pebre i deixeu-ho confitar a foc suau durant una estona. Després, deixeu-ho reposar durant unes hores. A continuació, poseu en un bol els enciams tallats en trossos i la ceba tallada en juliana, amaniu-ho amb una mica d'oli, sal i vinagre de xerès, remeneu-ho bé i reserveu-ho. Tot seguit, talleu els tomàquets en trossos, poseu-los en un bol i amaniu-los amb una mica d'oli i sal. I ja per acabar, poseu el tomàquet a la base del plat, cobriu-ho amb l'amanida de ceba i enciam, poseu-hi la tonyina per sobre i guarniu el plat amb una mica d'ou dur ratllat, les tàperes i la branqueta de romaní. |
ed2k | aliga | 1196 | 2010-03-03 21:21:30 | ||
Cuines - 2009 -20090513- Amanida de tonyina fresca (Subs) | ed2k | aliga | 1157 | 2010-03-03 21:21:56 | ||
Cuines - 2009 -20090514- Bruixes a la marinera amb musclos de roca
Cuiner: Manel Marquès
Restaurant: El Suquet de l'Almirall
Adreça: Passeig Joan de Borbó, 65
Població: Barcelona
Telèfon: 93 221 62 33 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - 4 bruixes - 150 g de musclos de roca - 2 cebes de Figueres - 4 tomàquets de pera madurs - picada d'all i julivert - 1 fulla de llorer - 1 got de vi blanc - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, poseu els musclos en un cassó amb el vi blanc i deixeu-los coure fins que s'obrin. Seguidament, traieu-los la closca i reserveu els musclos i el vi blanc. A continuació, en una cassola amb oli sofregiu la ceba picada. Quan estigui una mica dauradeta, afegiu-hi els tomàquets picats, la picada d'all i julivert i el llorer i deixeu-ho coure uns minuts més. Després, poseu-ho en un bol juntament amb una mica del vi de coure els musclos i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una salsa ben fina. Tot seguit, poseu els musclos sobre els filets de bruixa, emboliqueu-los i tanqueu-los amb un escuradents. Després, poseu els rotllets de bruixa en una safata, salpebreu-los, amaniu-los amb oli i deixeu-los coure al forn durant 5 minuts a 180 graus. I ja per acabar, emplateu la salsa, poseu-hi les bruixes a sobre i amaniu-les amb una mica d'oli d'oliva. |
ed2k | aliga | 1043 | 2010-03-03 21:25:37 | ||
Cuines - 2009 -20090514- Bruixes a la marinera amb musclos de roca (Subs) | ed2k | aliga | 1069 | 2010-03-03 21:26:04 | ||
Cuines - 2009 -20090515- Sèpia estofada amb verdures
Cuiner: Quim Marquès
Restaurant: El Suquet de l'Almirall
Adreça: Passeig Joan de Borbó, 65
Població: Barcelona
Telèfon: 93 221 62 33 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 2 sèpies grosses netes de tinta, amb la tinta a part - 1 carbassó - 1 albergínia - 2 cebes tendres - 1 pebrot vermell - 100 g de tirabecs - 2 grans d'all - brou de verdures - oli d'oliva - sal i pebre Opcional: - 100 g de xampinyons, xiitake o qualsevol bolet de primavera - picada d'all i julivert i fruita seca (ametlles i avellanes) Preparació Per començar, poseu en una safata l'albergínia tallada en daus, el carbassó tallat en daus, la ceba tallada en trossos, el pebrot tallat en tires, els grans d'all, amaniu-ho tot amb oli, sal i pebre, tapeu la safata amb paper de plata i deixeu-ho escalivar al forn durant 25 minuts a 180 graus. Mentrestant, en una cassola amb oli sofregiu la sèpia, prèviament salpebrada i tallada en trossos. Quan estigui daurada, afegiu-hi els tirabecs i els xampinyons tallats en trossos i deixeu-ho sofregir uns minuts més. Quan estigui tot ben ros, poseu-hi les verdures escalivades, la tinta de la sèpia i el brou de verdures i deixeu-ho coure tot junt durant 25 minuts. Seguidament, afegiu-hi la picada, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu la sèpia amb les verdures. |
ed2k | aliga | 1019 | 2010-03-03 21:27:41 | ||
Cuines - 2009 -20090515- Sèpia estofada amb verdures (Subs) | ed2k | aliga | 1002 | 2010-03-03 21:28:04 |