Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090504- Pa amb tomàquet i llonganissa
Cuiner: Esteve Camps
Restaurant: La Troballa
Adreça: Av. Nostra Senyora de Montserrat, 19
Població: Sant Julià de Vilatorta, Vic
Telèfon: 93 812 28 28 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 1 kg de tomàquets madurs - 4 llesques de pa del dia abans - oli d'oliva - 4 grans d'all - 1 llonganissa de tòfona - sal i pebre Preparació Per començar, poseu en un cassó l'oli d'oliva i els grans d'all i deixeu-ho confitar a foc suau. Mentrestant, poseu a la Thermomix els tomàquets tallats a quarts, un parell de llesques de pa remullades, l'oli d'oliva, la sal i el pebre i tritureu-ho. Després, passeu-ho per un colador i deixeu-ho refredar a la nevera. A continuació, talleu una altra llesca de pa a dauets, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn durant uns minuts fins que quedin dauradets. Seguidament, amaniu-los amb l'oli d'all i reserveu-los. I ja per acabar, emplateu el tomàquet triturat, poseu-hi els dauets de pa a sobre i guarniu el plat amb la llonganissa de tòfona tallada a tires. |
ed2k | aliga | 1101 | 2010-03-03 21:01:23 | ||
Cuines - 2009 -20090504- Pa amb tomàquet i llonganissa (Subs) | ed2k | aliga | 1080 | 2010-03-03 21:01:51 | ||
Cuines - 2009 -20090505- Arròs negre amb calamarsets
Cuiner: Esteve Camps
Restaurant: La Troballa
Adreça: Av. Nostra Senyora de Montserrat, 19
Població: Sant Julià de Vilatorta, Vic
Telèfon: 93 812 28 28 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Alt Ingredients: - 300 g d'arròs bomba - 1 ceba de Figueres grossa - 1/2 kg de calamarsets - 1 l de fumet - formatge de Parma ratllat - mantega - fulles d'alfàbrega - oli d'oliva - sal i pebre - tinta de calamar Preparació Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu a la Thermomix l'oli d'oliva, l'alfàbrega, la sal i el pebre i tritureu-ho bé. A continuació, poseu en un cassó el fumet i una mica de tinta de calamar i deixeu-ho escalfar. Mentrestant, en una cassola amb una mica de mantega sofregiu la ceba picada. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi l'arròs i deixeu-ho sofregir un parell de minuts més. Després, poseu-hi la resta de tinta de calamar, remeneu-ho bé, afegiu-hi el fumet calent i deixeu-ho coure tot junt durant 15 minuts. Tot seguit, retireu la cassola del foc, poseu-hi la mantega i el formatge de Parma i remeneu-ho bé. Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu els calamarsets ja salpebrats. I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els calamarsets a sobre i guarniu el plat amb una mica d'oli d'alfàbrega. |
ed2k | aliga | 1139 | 2010-03-03 21:02:48 | ||
Cuines - 2009 -20090505- Arròs negre amb calamarsets (Subs) | ed2k | aliga | 1100 | 2010-03-03 21:03:13 | ||
Cuines - 2009 -20090506- Caneló cruixent de rap i gambes
Cuiner: Esteve Camps
Restaurant: La Troballa
Adreça: Av. Nostra Senyora de Montserrat, 19
Població: Sant Julià de Vilatorta, Vic
Telèfon: 93 812 28 28 Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 4 fulls de pasta bric - 2 cuetes de rap de 500 g - 250 g de cues de gambes pelades - 8 gambes - 2 cebes de Figueres - copa de conyac - sal i pebre - oli d'oliva Per a la beixamel de gambes: - 40 g de mantega - 40 g de farina refinada - 1/4 de l de llet - 1 ceba de Figueres - 0,5 g de nou moscada - 1/4 de l de fons de gambes - sal i pebre blanc Preparació Per fer la beixamel de gambes, poseu la llet en un cassó juntament amb la nou moscada i el pebre blanc i deixeu-la bullir una estona. Mentrestant, en un cassó amb una mica de mantega sofregiu la ceba picada. Quan estigui ben daurada, poseu-hi la resta de mantega i quan s'hagi desfet afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé amb un batedor. Quan la barreja ja estigui dauradeta, poseu-hi la llet, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure a foc suau durant una estona. Seguidament, afegiu-hi el fons de gambes, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt una estona més. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el rap tallat a dauets, les cues de gambes tallades també a dauets, rectifiqueu-ho de sal i pebre i salteu-ho durant un parell de minuts. Després, poseu-hi el conyac i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Tot seguit, poseu el saltat de rap i gambes sobre la pasta bric, emboliqueu-la com si fos un caneló i deixeu-la coure al forn durant 10 minuts a 180 graus. Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu les gambes. I ja per acabar, feu una base de beixamel al centre del plat i poseu-hi el caneló a sobre i les gambes al costat. |
ed2k | aliga | 1182 | 2010-03-03 21:04:23 | ||
Cuines - 2009 -20090506- Caneló cruixent de rap i gambes (Subs) | ed2k | aliga | 1096 | 2010-03-03 21:07:22 | ||
Cuines - 2009 -20090507- Macarrons amb verduretes i peus de porc
Cuiner: Esteve Camps
Restaurant: La Troballa
Adreça: Av. Nostra Senyora de Montserrat, 19
Població: Sant Julià de Vilatorta, Vic
Telèfon: 93 812 28 28 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Calories: Mitjà Ingredients: - 1 kg de macarrons - 2 pastanagues - 2 carbassons - 4 espàrrecs verds - 2 peus de porc bullits - ceba cruixent - aigua mineral - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua mineral bullint i sal abundant i deixeu-los coure durant 10 minuts. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc i la pastanaga, tot tallat a dauets, durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi el carbassó i els espàrrecs, també tallats a dauets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els macarrons, ja escorreguts, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot bé i salteu-ho durant un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons i guarniu el plat amb la ceba cruixent. |
ed2k | aliga | 1024 | 2010-03-03 21:09:09 | ||
Cuines - 2009 -20090507- Macarrons amb verduretes i peus de porc (Subs) | ed2k | aliga | 1025 | 2010-03-03 21:09:32 | ||
Cuines - 2009 -20090508- Maduixes d'en Serrallonga
Cuiner: Josep Tienza
Restaurant: La Troballa
Adreça: Av. Nostra Senyora de Montserrat, 19
Població: Sant Julià de Vilatorta, Vic
Telèfon: 93 812 28 28 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Calories: Baix Ingredients: - 1 kg de maduixes del bosc - herbes d'en Serrallonga - 1 cullerada de sucre morè - fulls de gelatina - mató Preparació Per començar, poseu les herbes d'en Serrallonga en un cassó amb aigua bullint i deixeu-les infusionar durant una estona. Després, retireu el cassó del foc, deixeu-lo refredar, afegiu-hi els fulls de gelatina ja remullats i escorreguts, coleu-ho, poseu-ho en un motlle i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. Després, talleu la gelatina a dauets, poseu-la en un bol amb les maduixes, remeneu-ho bé i reserveu-ho. A continuació, poseu el mató en un cassó amb una mica de sucre morè i remeneu-ho bé. I ja per acabar, emplateu les maduixes amb la gelatina, poseu-hi un caneló de mató a sobre, cobriu-la amb sucre morè i cremeu-lo amb el bufador. |
ed2k | aliga | 1239 | 2010-03-03 21:10:28 | ||
Cuines - 2009 -20090508- Maduixes d'en Serrallonga (Subs) | ed2k | aliga | 1277 | 2010-03-03 21:10:53 |