10 coses que heu de saber sobre perdre pes (10 things you need to know about losing weight)
Any:
2009
Categories:
Documental
Generes:
Educatiu
Descripció:
MIDA: 500 megues
Cada any, milions de persones a Gran Bretanya tracten de perdre pes, i la majoria no ho aconsegueixen. Estem constantment bombardejats amb consells sobre la dieta i les últimes modes d'aprimament. Però que es el que realment funciona? En aquest programa, el metge i periodista Michael Mosley investiga els últims avenços científics en l'aprimament, el descobriment de deu de les formes més senzilles que vostè pot desfer d'aquests quilos. Des dels secrets d'aprimament a base de sopes, a la resposta del nostre cervell després de saltar àpats, el que descobreix pot canviar la seva forma de pensar sobre les dietes, la salut i el perdre pes.
Michael no es pensa que tingui excés de pes, però al fer aquesta documental, va descobrir que ell, com milions d'altres, te greix intern al voltant dels ronyons i el fetge que realment necessita perdre. Així que prova els consells científics en si mateix, i pel final del documental ha aconseguit perdre el pes que volia.
A més, el músic Alex James, que és un apassionat fabricant de formatge, prova un descobriment científic intrigant - que els productes lactis baixos en greix pot ajudar a excretar més gros de tots els aliments.
La presentadora de ràdio Amy Lame aprèn que amb només uns petits canvis en la seva rutina diària pot ajudar a cremar moltes mes calories, que és útil per a aquells que odien l'exercici i el gimnàs.
I l'actriu Debbie rebuig, que menja aliments saludables, ha comprovat el seu metabolisme i manté un diari de menjar - amb resultats sorprenents.
Descobrim les raons científiques per les sopes mantenen sensació de estar ple per més temps que l'aliment sòlid: és tot a veure amb la forma particular a l'estómac es contrau i s'expandeix, i anem a demostrar-ho amb ecografies de reclutes de l'Exèrcit.
Ple de consells pràctics i coneixements científics, es descobreix com algú pot perdre pes més fàcilment.