Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090317- Escamarlans escaldats amb farigola, morros de rap
Cuiner: Jordi Herrera
Restaurant: Restaurant Manairó
Adreça: Diputació, 424
Població: Barcelona
Telèfon: 93 231 00 57 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - 13 escamarlans mitjans - la pell d'un cap de rap - un manat de farigola - 600 g de capipota cuita - 150 g de ceba - 300 g de tomàquet - 6 grans d'all - sal i pebre - oli de gira-sol - oli d'oliva Preparació Per començar, en un cassó amb una mica d'oli d'oliva sofregiu els caps dels escamarlans, la ceba tallada a la juliana, el tomàquet tallat a quarts, els grans d'all i la capipota tallada a daus. Mentrestant, poseu en un cassó la farigola i l'oli de gira-sol i deixeu-ho infusionar a foc suau durant 20 minuts. Seguidament, coleu la infusió, poseu les cues d'escamarlans, ja pelades i salpebrades, en un plat i aboqueu-hi la infusió calenta per sobre. Per fer els morros de rap, poseu en una safata la pell del cap de rap tallada a trossos, amaniu-la amb una mica d'oli d'oliva i sal i deixeu-la coure al forn durant 25 minuts a 180 graus. I ja per acabar, emplateu el capipota, poseu-hi els escamarlans a sobre, salseu-ho amb el suc de la cocció del capipota i guarniu el plat amb els morros de rap. |
ed2k | spk2010 | 1043 | 2009-03-30 14:08:17 | ||
Cuines - 2009 -20090317- Escamarlans escaldats amb farigola, morros (Subs) | ed2k | spk2010 | 1071 | 2009-03-30 14:08:39 | ||
Cuines - 2009 -20090318- Amanida de bonítol fumat amb perles de vermut
Cuiner: Jordi Herrera
Restaurant: Restaurant Manairó
Adreça: Diputació, 424
Població: Barcelona
Telèfon: 93 231 00 57 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Baix Ingredients: - un cabdell - 800 g de bonítol - 1 manat de farigola - 12 grans d'all - 1 sobre de gelatina - 1 gotet de vermut - brots germinats variats - oli d'oliva i sal - oli de gira-sol Preparació Per començar, poseu en una safata el bonítol tallat a daus, poseu-hi la farigola i els alls laminats per sobre i cremeu-ho amb un bufador. Seguidament, afegiu-hi oli d'oliva abundant i deixeu-ho marinar a temperatura ambient durant 4 hores. A continuació, poseu el cabdell en una safata, amaniu-lo amb una mica d'oli i sal i deixeu-lo coure al forn durant 15 minuts a 180 graus. Per fer les perles de vermut, poseu en un cassó l'aigua i la gelatina, escalfeu-ho una mica al foc i remeneu-ho bé amb un batedor. Tot seguit, retireu-ho del foc, poseu-ho en un bol juntament amb el vermut, remeneu-ho bé, ompliu una xeringa amb aquesta barreja i buideu-la tirant gotetes en un bol amb l'oli de girasol fred. Finalment, deixeu-les refredar dins de l'oli, coleu-les amb un colador i reserveu-les sobre paper absorbent. I ja per acabar, emplateu el cabdell, poseu-hi els daus de bonítol al voltant i guarniu el plat amb les perles de vermut i els brots de germinats i amaniu-ho tot amb l'oli de marinar el bonítol. |
ed2k | spk2010 | 1158 | 2009-03-30 14:10:14 | ||
Cuines - 2009 -20090318- Amanida de bonítol fumat amb perles de verm (Subs) | ed2k | spk2010 | 1002 | 2009-03-30 14:11:04 | ||
Cuines - 2009 -20090319- Pizza bombó de gorgonzola amb tomàquet i orenga
Cuiner: Jordi Herrera
Restaurant: Restaurant Manairó
Adreça: Diputació, 424
Població: Barcelona
Telèfon: 93 231 00 57 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Calories: Mitjà Ingredients: - 250 g de gorgonzola - 2 ous - 100 g de farina - sucre - 1/2 tassa d'aigua -1 tassa d'aigua amb gas - oli de tòfona - 30 g d'orenga picada - 200 g de tomàquet - 50 g de mantega - oli de gira-sol - sal Preparació Per començar, feu unes boletes de gorgonzola amb les mans, poseu-les en una safata, cobriu-les bé amb l'orenga i poseu-les al congelador. Per fer la salsa de formatge, poseu en un cassó una mica de gorgonzola, la mantega i l'aigua i deixeu-ho coure a foc suau. A continuació, poseu en un bol la farina, un ou, un rovell i el sucre i remeneu-ho bé amb una forquilla. Seguidament, afegiu-hi l'aigua amb gas, remeneu-ho bé amb el batedor i deixeu-ho refredar a la nevera durant mitja hora. Després, poseu-hi les boles de formatge congelades, cobriu-les bé amb la barreja i fregiu-les en una paella amb oli abundant. Tot seguit, peleu el tomàquet, talleu-lo a quarts, traieu-ne les llavors, piqueu-lo amb un ganivet, poseu-lo en un bol amb una mica d'oli de tòfona, sal i orenga i remeneu-ho bé amb una forquilla. I ja per acabar, emplateu el tomàquet picat, poseu-hi les boles de formatge a sobre i salseu-ho tot amb la salsa de formatge. |
ed2k | spk2010 | 1094 | 2009-03-30 14:14:09 | ||
Cuines - 2009 -20090319- Pizza bombó de gorgonzola amb tomàquet i (Subs) | ed2k | spk2010 | 1078 | 2009-03-30 14:14:38 | ||
Cuines - 2009 -20090320- Galtes de xai rostides amb patates, rossinyols de
Cuiner: Jordi Herrera
Restaurant: Restaurant Manairó
Adreça: Diputació, 424
Població: Barcelona
Telèfon: 93 231 00 57 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Calories: Baix Ingredients: - 4 caps de xai - 200 g de rossinyols de pi - 16 tirabecs - 4 tomàquets - 2 cebes petites - 1 pastanaga - 1/4 kg de patates del platillo - oli d'oliva i sal Preparació Per començar, poseu en una cassola la meitat dels tomàquets tallats a daus, la meitat de la ceba tallada a la juliana, mig cap de xai, les llengües i les galtes de xai, i deixeu-ho sofregir durant una estona. Seguidament, poseu la cassola al forn, deixeu-ho coure a 180 graus durant una hora i mitja i afegiu-hi aigua de tant en tant. Mentrestant, en una altra cassola poseu l'altra meitat dels tomàquets i de la ceba, mig cap de xai i les patates senceres i amb pell i deixeu-ho sofregir una estona. Després, poseu la cassola al forn, deixeu-ho coure a 180 graus durant una hora i mitja i afegiu-hi aigua de tant en tant. A continuació, retireu les galtes, les llengües i el cap de xai de la cassola, coleu la salsa, poseu-la a reduir en un cassó a foc suau, poseu les llengües i les galtes en una paella, saleu-les i salteu-les amb una mica d'oli. Tot seguit, retireu les patates de l'altra cassola, trenqueu-les una mica amb una forquilla, saleu-les, poseu-les en una cassola amb una mica del suc de la seva cocció i deixeu-les coure a foc suau durant una estona més. Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu les pastanaga tallada a la juliana, els tirabecs i els rossinyols tallats a trossos. Quan estiguin dauradetes, saleu-les i retireu-les del foc. I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi les llengües i les galtes per sobre, les verdures saltades pel voltant i salseu-ho tot amb la reducció del rostit. |
ed2k | spk2010 | 1211 | 2009-03-30 14:16:00 | ||
Cuines - 2009 -20090320- Galtes de xai rostides amb patates, rossiny (Subs) | ed2k | spk2010 | 1144 | 2009-03-30 14:17:09 |