Nom | Format | Muntador | Audio | Mida | Clicks | Afegit |
---|---|---|---|---|---|---|
Cuines - 2009 -20090309- Bacallà negre amb agredolç d'albergínies
Cuiner: Joan Ferré i Jayson Evangelista
Restaurant: La xina
Adreça: C/ Pintor Fortuny, 3
Població: Barcelona
Telèfon: 93 342 96 28 Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: menys de 30 minuts Calories: Baix Ingredients: - 3/4 kg de bacallà negre - 200 g d'albergínies - 1 got de soja líquida - 2 cullerades de mel o almívar - 1 culleradeta de vinagre d'arròs - oli de gira-sol - sèsam Preparació Per començar, en un wok amb oli abundant i ben calent fregiu l'albergínia tallada a rodanxes i enfarinada. Quan estigui daurada, retireu-la i reserveu-la. A continuació, poseu una mica de mel a la planxa i salteu el bacallà. Quan estigui dauradet, afegiu-hi una mica de mel per sobre i cremeu-lo amb un bufador. Després, poseu-hi una mica de soja i de vinagre d'arròs per sobre i retireu-lo del foc. Tot seguit, poseu l'albergínia i el bacallà a la vaporera i deixeu-lo coure al vapor durant 3 minuts. I ja per acabar, serviu el plat amb la mateixa vaporera i guarniu-lo amb una mica de sèsam per sobre. |
ed2k | spk2010 | 1139 | 2009-03-15 10:52:19 | ||
Cuines - 2009 -20090309- Bacallà negre amb agredolç d'albergínies - Subs | ed2k | spk2010 | 1030 | 2009-03-15 10:53:37 | ||
Cuines - 2009 -20090310- Llamàntol amb xili
Cuiner: Joan Ferré i Xin Yu
Restaurant: La xina
Adreça: C/ Pintor Fortuny, 3
Població: Barcelona
Telèfon: 93 342 96 28 Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà-Alt Temps d'elaboració: més de 3 hores Calories: Baix Ingredients: - 2 llamàntols - una culleradeta d'oli d'oliva - 5 g de gingebre picat - 1 gra d'all picat - 1 pebrot vermell - 2 xilis vermells - 2 cullerades de vi xinès - 2 cullerades de sake - 2 cullerades de mirin - 5 g de sucre - 5 g de sal - 100 g d'escalunyes - 2 cullerades de suc de llima - la pell de les llimes Preparació Per començar, en un wok amb una mica d'oli d'oliva salteu l'all, el gingebre, l'escalunya picada, el pebrot tallat a daus i el llamàntol escaldat, pelat i tallat a trossets. Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el suc de llima, el sake, el mirin, el vi xinès, la sal, el sucre, la pell de la llima tallada a la juliana, els xilis tallats a rodanxes i salteu-ho durant dos o tres minuts. I ja per acabar, ho serviu en un bol. |
ed2k | spk2010 | 1040 | 2009-03-15 10:54:46 | ||
Cuines - 2009 -20090310- Llamàntol amb xili - Subtítols català (.srt) | ed2k | spk2010 | 1028 | 2009-03-15 10:55:34 | ||
Cuines - 2009 -20090311- Dim sum de tofu i verdures
Cuiner: Joan Ferré, Ana Bautista i Wang Jianping
Restaurant: La xina
Adreça: C/ Pintor Fortuny, 3
Població: Barcelona
Telèfon: 93 342 96 28 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora Calories: Mitjà Ingredients: Per a la massa de les "tortillas": - 50 g de farina de blat de moro - 1 tasseta d'aigua tèbia - sal Per al farcit: - 20 g de fideus secs d'arròs hidratats - 50 g de tofu - 2 bolets xinesos hidratats - 4 bolets negres hidratats - 1 pastanaga - 10 g de tomàquet sec - olives negres - coriandre picat - 2 escalunyes - 1 gra d'all - 1 culleradeta de salsa de soja Per a la salsa: - 1 culleradeta de salsa de soja - 1/4 l d'aigua - 20 cacauets sense sal Preparació Per fer la massa, poseu en un bol la farina, la sal i l'aigua i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, feu unes boles amb la massa, estireu-les amb un corró, talleu-les amb un motllo rodó i reserveu-les. Per fer el farcit, poseu en un bol el tofu, passat per la planxa i picat, les olives negres picades, els bolets tallats a trossos, els fideus d'arròs, la pastanaga picada, el tomàquet sec picat, el coriandre, l'escalunya picada, l'all picat i la soja i remeneu-ho bé amb una forquilla. A continuació, poseu una mica de farcit sobre la massa, tanqueu-la donant-li forma d'empanadilla, poseu-ho a la vaporera i deixeu-ho coure al vapor durant 3 o 4 minuts. Per fer la salsa, poseu en un wok l'aigua, els cacauets picats, l'oli i la soja i deixeu-ho coure a foc suau durant una hora. Seguidament, coleu-la i reserveu-la. I ja per acabar, emplateu el dim sum i serviu-lo amb un bol amb la salsa al costat. |
ed2k | spk2010 | 1044 | 2009-03-15 10:56:39 | ||
Cuines - 2009 -20090311- Dim sum de tofu i verdures - Subtítols català | ed2k | spk2010 | 1098 | 2009-03-15 10:57:29 | ||
Cuines - 2009 -20090311- San Choy Bau
Cuiner: Joan Ferré i Xin Yu
Restaurant: La xina
Adreça: C/ Pintor Fortuny, 3
Població: Barcelona
Telèfon: 93 342 96 28 Grau de dificultat: Baix Preu: Baix Calories: Baix-Mitjà Ingredients: - 6 bolets xinesos - 3 cullerades d'oli - 1 botifarra de porc esmicolada - 2 cuixes de pollastre tallada a tires - 2 grans d'all - 10 g de gingebre - 1 api - 50 g de mongetes verdes - 1 pebrot vermell - 50 g de castanyes d'aigua - 2 cullerades de salsa d'ostres - 2 cullerades de soja líquida - 2 cullerades de salsa de prunes - pebre - 8 fulles d'enciam francès Preparació Per començar, en un wok amb una mica d'oli salteu el pollastre i la botifarra. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi l'all picat, el gingebre picat, els bolets tallats a trossos, i l'api, la mongeta i el pebrot, tot tallat a la juliana, i salteu-ho durant un parell de minuts. Després, poseu-hi la salsa d'ostres, la salsa de prunes, la soja, les castanyes d'aigua i el pebre i salteu-ho durant un parell de minuts més. I ja per acabar, poseu el saltat sobre les fulles d'enciam, enrotlleu-les com si fos un caneló i ja ho podeu emplatar. |
ed2k | spk2010 | 1095 | 2009-03-15 10:58:26 | ||
Cuines - 2009 -20090312- San Choy Bau - Subtítols en català (.srt) | ed2k | spk2010 | 1085 | 2009-03-15 10:59:12 | ||
Cuines - 2009 -20090312- Sopa de won ton
Cuiner: Joan Ferré i Ana Bautista
Restaurant: La xina
Adreça: C/ Pintor Fortuny, 3
Població: Barcelona
Telèfon: 93 342 96 28 Grau de dificultat: Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores Calories: Mitjà Ingredients: - 12 fulls de won ton quadrats - 3/4 l de brou d'aviram - citronella - 10 g de gingebre fresc - 3 cebes tendres Per al farcit: - 1 pit de pollastre - 3 bolets secs xinesos - 1 cullerada de salsa de soja - 1 culleradeta d'oli de sèsam - 2 cebes tendres - 1 pastanaga - 1 culleradeta de gingebre fresc Preparació Per començar, escalfeu el brou al wok. Quan arrenqui el bull afegiu-hi el gingebre, la citronella i la ceba tendra, retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar durant una hora. Seguidament, coleu la sopa i reserveu-la. A continuació, poseu en un bol els bolets picats, el pollastre picat, la pastanaga picada, la ceba tendra picada, el gingebre picat, la sala de soja i l'oli de sèsam i remeneu-ho bé amb una forquilla. Tot seguit, poseu el farcit sobre els fulls de won ton, mulleu-ne les vores, emboliqueu-los fent un farcellet, poseu-los a la vaporera i deixeu-los coure al vapor durant 4 minuts. I ja per acabar, poseu els won ton en un bol, cobriu-los amb la sopa i ja ho podeu servir. |
ed2k | spk2010 | 1009 | 2009-03-15 11:00:22 | ||
Cuines - 2009 -20090313- Sopa de won ton - Subtítols en català (.srt) | ed2k | spk2010 | 989 | 2009-03-15 11:01:07 |