Sèries

Supernanny USA - 2a. Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1200kbps 640x484, 25fps
Codec audio:
MP @ 92kbps, 48kHz, mono.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Supernanny USA -2x01- La família Minyon
En Frank i la Danielle Minyon són una parella jove i bonica. En Frank és enginyer de software mèdic i treballa a jornada completa i la Danielle té cura de la casa i dels fills. Tenen dos fills, en Frank, de 7, i l'entremaliada Skyler, de 3. Ella és qui mana, les seves múltiples rebequeries li asseguren fer el que vol. La Danielle va haver de deixar la feina per fer-se càrrec de l'Skyler quan a la guarderia on anava li van prohibir tornar-hi. L'àvia de la Danielle, Gigi, que també viu amb ells, s'ha de quedar tancada a la seva habitació per no sentir els crits de la seva renéta.
ed2k Conrad 1133 2008-09-22 11:36:49
Supernanny USA -2x02- La família Webb
L'Arthur i la Cathy Webb són una parella amb carrera que intenta trampejar entre la feina, els nens i, sobretot, dormir. La Cathy treballa a temps complet com a cap de recursos humans, i l'Arthur és assessor. Ha de viatjar cada setmana, des de diumenge a la nit fins a divendres a la nit. Tenen tres nanos, en Josef, de 6 anys, la Paige, de 5 i amb síndrome de Down, i la Madison, de 2 i mig. Amb el pare fora tota la setmana, la mare s'ha d'ocupar, ella sola, dels nens. No té una estructura per a les tardes, rarament menja amb els nens i se sent esgotada cada nit. En Josef juga, sol i contrarellotge, amb els videojocs a la seva habitació.
ed2k Conrad 1195 2008-09-22 18:23:37
Supernanny USA -2x03- La família McMillon
La Sheryl i en Jonathan Macmillan tenen tres fills. En Ryan, de 10 anys, en Hunter, de 7, i en Garret, de 3. En Jonathan és militar i en aquests moments està desplegat a l'Afganistan. Quan el pare no hi és, la mare no pot delegar, ha de fer de pare i de mare. En Ryan i en Hunter es barallen i es peguen. La Sheryl es lamenta que en Garret, el petit, està aprenent les dolenteries dels seus germans grans. El comportament dels nois, quan el pare és a casa, és una mica millor. Amb tres fills agressius fent la seva, la manera de posar pau de la Sheryl és una política de portes tancades.
ed2k Conrad 1075 2008-09-22 18:24:47
Supernanny USA -2x04- La família Larmer
La Jo Frost visita la Judy i l'Ed Larmer per mirar d'adreçar el comportament destructiu i fora de control dels seus quatre fills -en John, de 4 anys, els bessons Jessica i Justin, de 2 i mig, i en Joey, d'11 mesos-. Tanmateix, no trigarà gaire a adonar-se que són la lluita contant i les discussions entre els pares les causes dels problemes d'aquesta família.
ed2k Conrad 1060 2008-09-28 18:01:27
Supernanny USA -2x05- La família Cookes
En aquest programa, la rigorosa supermainadera Jo Frost té un dels desafiaments més forts: una nena de nou anys, batalladora, que domina la seva família, terroritza les seves germanes i explota en qualsevol moment. Podrà la Supemainadera, amb les seves tècniques, apaivagar el seu temperament explosiu? O serà la nena qui en sortirà victoriosa?
ed2k Conrad 1036 2009-06-24 00:48:15
Supernanny USA -2x06- La família Amaral
La família Amaral és una família de negocis que treballa set dies a la setmana al seu restaurant. En Mike i la Lorraine Amaral tenen tres nois. En Ryan, de 9 anys, en Logan, de 4, i en Kade, de 2. Els pares no tenen temps de vigilar els seus fills, el restaurant és més la seva llar que no pas el seu lloc de feina. La Lorraine se sent aclaparada entre el paper de mare i el paper d'empresària. El comportament dels nanos mentre són al restaurant els ha posat al límit. El restaurant sembla un parc d'atraccions, la major part del temps els pares no saben on són els fills, que corren amunt i avall, entre la cuina i el menjador. Els Amaral demanen ajuda a la Jo. En Michel pensa que cadascú va en una direcció diferent, cinc persones, cinc direccions.
ed2k Conrad 1085 2008-10-05 16:53:31
Supernanny USA -2x07- La família Facente
La Supernanny Jo Frost haurà de treballar amb la Dra. Lynn Koegel, una experta en autisme reconeguda mundialment, per abordar els problemes de conducta d'una família amb un fill petit de tres anys que viu immers en el seu món. En Deirdre i la Trae Facence no saben com integrar el seu fill autista, en Tristin, en la seva vida diària i amb les seves bessones, Kayla i Marlana, de quatre anys. En Tristin, immers en el seu món, passa el dia donant voltes, o saltant, o balancejant-se, i sovint, es despulla. L'únic temps que passa amb la família és assegut a la taula a l'hora dels àpats. Les bessones, que demanen pràcticament tota l'atenció de la mare mentre són a casa, no saben com han de jugar amb el seu germà petit. Els pares estan perduts i no saben com ajudar en Tristin a sortir del seu món i gaudir de la família. La Dra. Koegel i la Supernanny treballaran juntes per refinar els clàssics mètodes de la Jo Frost i ensenyar a tota la família Facence tècniques de comunicació per ajudar en Tristin. Per exemple, introduiran una taula de tasques per a tothom, i la Dra. Koeguel farà servir una pissarra amb dibuixos amb en Tristin per ajudar-lo a entendre les coses. En només una setmana, en Tristin, que no havia estat capaç de dir ni una sola paraula conscientment o en desconeixia el significat, és capaç de parlar centenars de vegades fent servir 20 paraules diferents en un mateix context. Es deleix reclamant l'atenció per jugar al seu joc favorit, perquè li facin pessigolles o per menjar una llaminadura. Pas a pas, la Jo i la Dra. Koegel aconsegueixen mantenir-lo lluny del seu comportament negatiu i inclouen en Tristin en els rols i les activitats familiars. Aquests esforços culminaran amb el nen ajudant el seu pare a parar taula, una tasca aparentment fàcil que es pot considerar un miracle amb en Tristin. Això farà plorar la Trae. La Dra. Lynn Kern Koegel és una de les expertes en el tractament de l'autisme més reconegudes mundialment. Ella i el seu marit, el Dr. Robert L. Koegel, són els fundadors del reconegut "Koegel Austim Center at the Graduate School of Education" a la Universitat de Califòrnia, a Santa Bàrbara. És també coautora del llibre "Overcoming Autism: Finding the Answers, Strategies and Hope Than Can Transform a Child's Life" (Lynn Kern Koegel and Claire Lazebnik. Viking Press), considerat el "bestseller" sobre l'autisme, i coautora amb el seu marit del llibre "Pivotal Response Treatments for Autism".
ed2k Conrad 1173 2008-10-06 18:36:57
Supernanny USA -2x08- La família Keilen
La Tami i en Shaun Keilen viuen el somni americà. Aquest exmarine i la seva bella esposa tenen un negoci familiar que va molt bé i quatre fills magnífics. Però el somni esdevindrà un malson quan els pares tornin a casa de la feina i les seves bessones de 4 anys, la Maile i la Malia, corrin esgarrifades cap als seus pares. La Healey, la filla gran, de 6 anys i molt entenimentada, i en Leighton, un dòcil bebè, s'han rendit en la lluita. Les bessones necessiten tres hores senceres per vestir-se, i no deixen de cridar en tota l'estona. La Tami dedica gran part del seu temps a casa per netejar compulsivament, i en Shaun, que podria aplicar qualsevol mètode militar, no pot fer front a les demandes de les bessones. Fins i tot la Supernanny pensa que, en aquesta casa, si vol parlar amb el cap de família, ho ha de fer amb la Maile. Podran la mare i el pare retrobar el control i l'harmonia de la seva prole?
ed2k Conrad 1001 2008-10-26 15:30:53
Supernanny USA -2x10- La família Tsironis
Quan els bessons de l'Elizabeht i el Bob Tsironis, en Teddy i en Nicholas, van néixer, només pesaven una lliura cadascun. Van haver de lluitar molt perquè guanyessin pes i salut. Ara, amb tres anys, els pares estan contents del miracle de la supervivència, però són uns nanos malcriats i aclaparadors. En Nicholas es va trencar una cama quan en Teddy el va fer fora del llit. Sovint, la seva germana gran, la Kate, de 4 anys, queda eclipsada per l'enrenou dels seus germans. I intenta sobreposar-s'hi mentint compulsivament; s'inventa un dolor intens al peu per guanyar-se l'atenció dels pares -tot s'atura quan ella es queixa. També aconsegueix que els bessons es facin responsables del seu mal comportament, i els pares no són conscients de l'engany. Podrà la Jo resoldre els problemes de la família Tsironis?
ed2k Conrad 1040 2008-10-26 23:16:55
Supernanny USA -2x11- La família Carsley
Cinc fills, cinc personalitats, cinc individualitats, una mare. Aquesta setmana, la Jo intentarà rescatar la família Carsely. La Cheryl és mare soltera de cinc fills. Si penseu que pujar una parella de bessons és una tasca difícil, penseu en dues. La senyora Carsely, amb cinc fills, té dues bessonades, i els problemes se li multipliquen. La seva filla Chantal, de 7 anys, ha entrat en una espiral fora de control. El nanos parlen de forma grollera, colpegen la seva mare i no l'escolten.
ed2k Conrad 1122 2008-09-22 11:33:45
Supernanny USA -2x12- La família Schwartz
La Cathy i l'Steve Schwartz treballen fora de casa a temps complet. Donna, la germana de Catherine, que viu al costat i que ajuda la Cathy des de la mort de la seva mare, és la persona que es fa càrrec dels quatre fills dels Schwartz: Emily, un bebè, Katelyn, de 3 anys, Amanda, de 4 i Samantha, de 6. Del matí a la nit, no hi ha manera d'aconseguir que es comportin de manera disciplinada, i qualsevol intent dels pares per aconseguir-ho els desbarata la Donna, la seva màxima és "Només són nens". Els matins són un caos, prepara l'esmorzar per les nenes, ha de córrer per deixar les més petites a l'autobús de l'escola i ha estar a punt per no fer tard a la feina. A més a més, la Katelyn, encara no porta massa bé el tema de demanar d'anar al lavabo. El pare pensa que cuidar unes nenes tant seguides és més dur que traballar de guàrdia urbà, i la Cathy es lamenta del fet que les nenes considerin la Donna més com una mare que no pas a ella mateixa. La Donna no veu cap raó per canviar-ho i no fa res per canviar-ho. No vol que la Jo s'hi interposi. Podrà, la Supernanny, aconseguir que la Donna cregui en el problema i ajudar d'aquesta manera l'Steve i la Cathy?
ed2k Conrad 982 2009-06-19 15:40:30
Supernanny USA -2x13- La família Silva
Els Silva són una família que ha entrat en una espiral fora de control. En Tom i la Danielle tenen cadascun dos fills de matrimonis anteriors, i tres fills més fruit del seu matrimoni -les edats oscil·len entre els 6 mesos de la Caden i els 17 anys de la Meghan. En Tom treballa fora tota la setmana, és membre de la Guàrdia Nacional, i aviat l'enviaran durant 18 mesos a l'Iraq. Quan ell no hi és, la Danielle, que és molt desorganitzada, permet que els nanos es descontrolin. Parlen grollerament sense que ningú els ho reprengui, i les converses amb els pares són negatives. La situació se'ls escapa de les mans. En Tom i la Danielle han d'arreglar la seva relació abans que ell marxi a la guerra.
ed2k Conrad 1076 2008-11-02 13:49:00
Supernanny USA -2x14- La família Young
En Sherman i la Joelle Young tenen torns oposats a la feina. De dia, el pare cuida les criatures mentre la mare treballa. A les 16.30, quan ell va a treballar, passa el relleu a la mare. Durant 6 dies la parella pràcticament ni es veu. El fill gran, en Dylan, de 13 anys, entenimentat i molt responsable, està sempre disposat a fer de cangur i protegir els seus germans, en Shermie, de 5, i la Shelby, de 3, que, literalment, s'enfilen per les parets -en Shelby és capaç d'enfilar-se dalt d'una porta, si ho intenta. En Shermie és aclaparador, irrespectuós, agressiu i colpeja la seva mare. Durant el "temps fora" surt de casa i puja dalt dels arbres, i la Shelby no es queda enrere. Ella és capaç de treure tots els llibres de casa quan s'enfada i de menjar davant del televisor en comptes de fer-ho amb la família. I cap dels dos no vol sortir de l'habitació d'en Dylan. La Joelle intenta portar-ho tan bé com pot cridant a tort i a dret i el pare no té ni idea de com encarrilar els seus fills. Podrà la Jo ajudar la família Young?
ed2k Conrad 1078 2008-11-07 17:21:12
Supernanny USA -2x15- La família Harmony
L'Erin i en Jacob Harmony es dediquen de ple als seus intel·ligents fills - en Jack, d'11 anys, l'Ian, de 5 i en Grant, de 3. El fill gran, en Jack, no és un gran problema, però sí els seus germans petits. L'Ian és qui porta la veu cantant. Molesta en Grant de manera histèrica, i tenen baralles violentes. Pel seu temperament, en Grant es descontrola i pica els mobles fins que sagna. Té crisis d''ansietat quan la mare se'n va, i és ben capaç de seguir el cotxe de la seva mare fins a l'autopista quan ella ha de marxar. Per acabar-ho d'adobar, en Grant es lleva cada dia a les 3 de la matinada i insisteix a dormir amb la mare. El pare ho consent i acaba dormint al sofà. Amb aquesta poca disciplina i descontrol, aquesta família necessita de manera urgent la Supernanny. Podrà tornar l'harmonia a aquesta llar, la Jo?
ed2k Conrad 1050 2008-11-10 21:15:16
Supernanny USA -2x16- La família Wujick
En Tim Wujcik i la seva dona, la Toni, semblen tenir-ho tot - ell és un gran proveïdor i la Toni és mestressa de casa. Amb tres fills, necessiten una cosa que els diners no poden comprar: respecte mutu entre els membres de la família i una vida tranquil·la a casa. En comptes d'això, els fills grans -l'Alec, de 6 i en Bryce, de 4- destrossen totes les seves joguines i desafien, de forma agressiva, qualsevol esforç de la seva mare per aconseguir una mica de disciplina. La petita - la Carly, d'un any- està aprenent les males lliçons dels seus germans grans i la Toni es mou entre dues postures: o bé és massa tova amb els seus fills o bé massa severa quan ja en té prou. En Tim admet que ell és el quart fill de la família, que talla qualsevol esforç de la Toni per mirar de disciplinar-los i que sovint provoca problemes entre els nanos. El seu mètode preferit és el de raonar amb els nens amb grans converses, però no funciona. El pare necessita créixer ràpidament i la Jo Frost entra en escena per mirar d'ajudar.
ed2k Conrad 1038 2008-11-11 14:20:46
Supernanny USA -2x17- La família Jackson
La Lisa i en Terry Jackson tenen trigèmins de 5 anys, en Will, l'Ethan i la Isabella. La Lisa, mestressa de casa, se sent sobrepassada i cremada pels seus fills, bulliciosos i maleducats, i especialment per la seva tenaç filla. La Isabella està totalment fora de control, fins i tot és capaç d'obrir la porta tancada dels seus germans amb un penjarobes per fer palanca. En Terry, el pare, treballa fora, la seva feina el fa estar a 250 milles de casa, 6 dels 7 dies de la setmana. La Supernanny podrà arreglar aquesta fragmentada família de 5 membres?
ed2k Conrad 1115 2008-11-17 15:34:37
Supernanny USA -2x18- La família Newton
La Vicki i l'Aaron Newton estàn separats, però comparteixen la custòdia dels seus fills, l'Aaron de 12 i en Kobe de 5. Els nois són uns àngels amb el seu pare, però el jove Kobe reserva el pitjor comportament per a la seva mare. És violent i destructiu -colpeja, dona patades, bufeteja, dóna cops de puny i diu paraulotes. Fins i tot llança pedres al cap de la Jo. L'Aaron no és un noi agressiu, però no parla amb la seva mare.

Per primera vegada, la Jo Frost observa la vida a dues cases per mirar de millorar les recomanacions per a cadascún dels pares. Però podrà aconseguir que col·laborin en les seves tècniques d'educació infantil?
ed2k Conrad 1004 2009-01-07 14:15:19
Supernanny USA -2x21- La família Uva
Els fills de la família Uva, en Trevor, de 7 anys, i en Travis, de 4, no respecten les figures autoritàries, diuen paraulotes, insulten i intimiden els seus companys de classe. Esperen que els seus pares ho facin tot per ells - de fet, el fill de set anys insisteix que la seva mare l'ajudi a anar al lavabo. La Rosemary, la mare, que treballa en un parvulari de propietat seva a temps complet, al final del dia està molt cansada per donar als seus fills tota l'atenció i l'amor que, desesperadament, necessiten. Vol tenir més ajuda del seu marit, en John, un pare que es queda a casa i que no té ni idea del que passa amb els seus fills. La Jo prepara un pla magistral per a aquesta família perquè es despertin i s'adonin de la realitat de la seva situació.
ed2k Conrad 907 2009-01-17 21:29:44
Supernanny USA -2x22- La família Fager
Stacie i Joe Fager són els orgullosos pares d'una família d'avui en dia d'Iowa. Amb sis criatures, però, se senten desbordats i exhausts. Joe és camioner i estudiant a temps complet i amb prou feines para per casa durant la setmana. Stacie, una mare molt casolana, té treballs per controlar els nens, motiu per el qual gairebé mai surt de casa amb ells ni marxen vacances plegats. La Supernanny Jo Frost apareixerà per donar un cop de mà quan sorprengui els Fager de vacances a la platja en un centre turístic de Florida. Serà el primer episodi de vacances de la sèrie.
ed2k Conrad 1071 2009-07-02 18:07:16

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.