Sèries

El guardià - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 976 kbps 672x504, 25fps
Codec audio:
MP3 @ 96kbps, 48kHz, mono
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El guardià -1x01- Pilot
La bona vida d'en Nick Fallin, un poderós i prestigiós advocat, el porta, finalment, a tocar de peus a terra quan és obligat a pagar el preu del seu inconscient estil de vida. Acusat de consum de drogues, és obligat a complir 1.500 hores de servei. Haurà de canviar el seu món ple de capritxos i d'irresponsabilitat per un en el qual no existeixen les retribucions: treballar als Serveis Legals de Joves. Sota la supervisió d'Alvin Masterson, en Nick s'introdueix en la vida de Hunter Reed, un nen que ha presenciat l'assassinat de la seva mare a mans del seu pare. D'altra banda, a Fallin
ed2k Ayu 966 2008-06-02 19:39:22
El guardià -1x02- Retrobament
En Nick porta un plet contra una empresa farmacèutica en benefici d'en Hunter Reed, ja que vol aconseguir que l'herència de la seva mare sigui de 10 milions de dòlars. Però, quan l'Alvin Masterson se n'assabenta, insisteix que abandoni el cas perquè s'ha creat un conflicte d'interessos. En Nick de seguida assenyala que l'Alvin va obligar-lo a agafar el cas d'en Hunter i que, per tant, ell ara està actuant dins els seus drets com a advocat de Fallin i Associats. Mentrestant, en James s'encarrega d'un cas que afecta un nen de 12 anys que ha viscut amb el seu germà gran després que la seva mare fos arrestada per consum de drogues. En Marcus, el germà gran de l'Andre, ha estat arrestat per haver venut 'crack' i en James intenta desesperadament trobar un familiar que vigili el nen, perquè no l'acabin detenint, com el seu germà. Però, l'Andre no vol que el separin d'en Marcus i, fins i tot, quan en James aconsegueix localitzar un familiar, l'Andre deixa clar que s'estarà amb el seu germà al preu que sigui, fins i tot si l'ha d'arrestar per aconseguir-ho.
ed2k Ayu 838 2008-06-02 19:42:12
El guardià -1x03- Paternitat
En Nick s'encarrega del cas d'un nen invàlid, que està a punt de ser acollit per una família adoptiva, perquè la seva mare exerceix la prostitució. El noi, Lawrence, vol viure amb el seu padrastre, però l'home té un llarg expedient criminal. L'estat vol que el nen visqui a Saint Riley, però en Lawrence no vol viure com un malalt discapacitat. En Nick pensa que l'única oportunitat és seguir la pista del pare, un antic client de la seva mare, i demanar suport pel seu fill. Però quan el pare vol tenir més relació amb el nen, tothom en queda sorprès. Mentrestant, en Burton i en Nick ajuden un amic de tota la vida quan la seva filla, Rebecca, intenta controlar-li els negocis.
ed2k Ayu 859 2008-06-02 19:42:42
El guardià -1x04- Lolita
En Nick és apartat del cas d'en Hunter Reed i li és assignat un cas d'una nena de 15 anys, April Santos, que diu que el seu padrastre, un policia, n'abusa. En Nick fa els tràmits perquè la tia materna en tingui la tutoria, però de seguida descobrirà que res no és el que sembla i que ha col·locat la nena en un lloc pitjor que casa seva. A Fallin i Associats, John Clayton pretén que l'empresa reorganitzi el patrimoni de la seva planta d'acer. En Burton s'hi nega perquè assegura que no ofereix prou diners, però en Simon descobreix que el seu pare té una raó personal per rebutjar el negoci: Clayton Steel és la mateixa fàbrica per a la qual ell va treballar de jove a les ordres del seu pare.
ed2k Ayu 1010 2008-06-02 19:43:35
El guardià -1x05- L'home dels nens
Fallin i Associats defensa un client de tota la vida en un cas d'agressió sexual i hi posen al capdavant una associada jove, l'Amanda, per guanyar-se el jurat. Mentrestant, l'Alvin i la Laurie donen un nou cas a en Nick: un jove que busca una tutoria legal. Un jutge preventiu refuta que una parella homosexual en siguin els tutors i en Nick i el noi, l'Ethan, saben que és el millor lloc per a ell. En Nick intenta apel·lar però, desafortunadament, no en treu res.
ed2k Ayu 954 2008-06-02 19:47:16
El guardià -1x06- Octubre calorós
Després que la jove, la Dina Jameson, es presenti a en Nick en un pub, se'n van a passar la nit a casa la noia. La Dina li diu que és òrfena, menor d'edat, i que té una germana petita pendent de ser col·locada en una nova llar on no volen la Dina. Li dóna un ultimàtum a en Nick: l'ha d'ajudar perquè la família que acull la seva germana també l'accepti a ella o, si no, anirà a la policia i el denunciarà per abusar d'una menor. Mentrestant, en un esforç per guanyar diners i salvar els Serveis Legals per a Nens, després de perdre la seva subvenció i d'haver esgotat els estalvis, l'Alvin recorre a mesures extremes, fins i tot la sol·licitud d'una donació a una societat rica, Garland.
ed2k Ayu 910 2008-06-02 19:57:32
El guardià -1x07- Frenesí esperonat
Ara els Serveis Legals han ampliat el cercle d'operacions incloent-hi tothom que necessiti ajuda legal, no sols els menors. Se li assigna un cas a en Nick sobre un home retardat mental, Malcolm Dempsy, que vol continuar vivint sol. Malgrat que la seva mare pateix per la seva seguretat, ja que la veïna i un amic seu consumeixen drogues, ella no en té proves i el jutjat no el treu del seu apartament. Quan l'Eddie, el presumpte drogoaddicte, és assassinat, en Malcolm és acusat de d'haver-lo matat i en Nick ha de treballar per trobar l'autèntic criminal -una cerca que el tornarà a posar en contacte amb el món de les drogues. A Fallin i Associats, en Jake ha xocat amb un altre advocat amb el cotxe i s'enfronta a pagar una gran indemnització si l'home mor. En Burton Fallin està convençut que la imprudència d'en Jake al volant posa en perill l'estatus de l'empresa, mentre que en Jake pensa que l'advocat Burton, que s'ha ofert a defensar-lo, està més preocupat per allò que és bo pel bufet que pel que és millor per a ell. Per tant, en Jake comença una investigació per descobrir què hi ha al darrere de l'advocat.
ed2k Ayu 948 2008-06-02 19:59:09
El guardià -1x08- Un cor
En Nick s'encarrega del cas d'una nena de 12 anys que ha de ser adoptada immediatament perquè li puguin trasplantar un cor. La Lauri Solt, una treballadora social, té problemes per col·locar la nena a causa dels seus problemes congènits de cor. En Nick es pren la campanya per trobar pares adoptius per a la nena com un assumpte personal. Però s'adona que la única via per salvar la nena és que ell es converteixi en el seu tutor legal. El supervisor d'en Nick, l'Alvin, qüestiona, però, la seva habilitat per fer-se càrrec de la Lesley. Temporalment, el jutge concedeix la tutoria a en Nick. Mentrestant, un dels antics amics d'en Burton Fallin, Harry Joseph, s'està morint de càncer i li diu a en Burton que té dubtes sobre el contracte de feina de la seva empresa, Hopeson, segons el qual la feina d'un treballador acaba si no pot treballar més de 90 dies consecutius. Hopeson és un antic client de Fallin i Associats i en Burton l'ajuda a ultimar els contractes originals. En Burton s'haurà d'enfrontar amb la responsabilitat de lluitar pels seus clients i l'oportunitat de prendre una decisió pel seu amic.
ed2k Ayu 866 2008-06-02 20:00:21
El guardià -1x09- Ninots
L'Alvin demana a en Nick que ajudi la Barbara després d'haver arrestat el seu fill, Russell, per possessió de drogues. Els càrrecs, però, passen a ser d'homicidi sense premeditació quan troben el noi que era amb en Russell mort a causa d'una sobredosi de drogues mal manufacturades. En Russell manté la seva innocència però es nega a dir la veritat, per tant, en Nick haurà de descobrir qui protegeix abans que el futur del noi s'arruïni. Mentrestant, en Burton demana ajuda a en Nick per aconseguir registrar el ninot "Bunny-Buddy", una operació darrera la qual hi ha una compra multimilionària. Però el creador excèntric del ninot crea problemes a en Nick, ja que tem que la integritat de la seva creació quedi compromesa.
ed2k Ayu 898 2008-06-02 20:01:39
El guardià -1x10- Lleialtats
En Nick té una nova cap, la Louisa "Lulu" Archer, i el seu primer cas junts està relacionat amb el vandalisme d'un restaurant que porta un araboamericà i la seva filla petita. Les coses es compliquen quan el vàndal, que ha estat colpejat en defensa pròpia pel restaurador, resulta ser un adolescent.
ed2k Ayu 852 2008-06-02 20:02:54
El guardià -1x11- A casa
En Nick i l'Alvin s'enfronten a en Burton, el pare d'en Nick. En Nick, que ara treballa per la competència del seu pare, Kirk i McGee, s'hi encara quan li reassignen el cas Hunter -el jove que presencia l'assassinat de la seva mare en mans del seu pare-, quan el pare del noi apel·la el veredicte. L'Alvin accepta defensar la seva exdona, per la qual encara sent alguna cosa, en un assumpte il·legal. S'adonen que la companyia que denuncien és representada per en Burton.
ed2k Ayu 722 2009-02-17 16:47:00
El guardià -1x12- Casualitat
Per primer vegada des que va abandonar Fallin i Associats, en Nick s'enfronta cara a cara amb el seu pare, en un cas de pare contra fill. En Nick representa Harry Sloan, que vol vendre la seva empresa al seu fill, en Carter Sloan, representat per en Burton, pare d'en Nick. A mesura que el cas progressa i la pressió es fa cada cop més evident, en Nick recau en antics hàbits que poden costar-li la feina. A Serveis Legals, l'Alvin s'enfronta amb una persona que ha canviat el rumb de la seva vida per sempre. Edith Russo, una antiga clienta, apareix de nou amb un cas de custòdia d'un nen. L'Alvin va representar l'Edith fa molts anys i va lluitar perquè es quedés amb els seus fills, després que un va morir a causa d'una negligència de la dona. Ara, un dels fills de l'Edith lluita perquè no se'n quedi la custòdia. Mentrestant, un altre associat del Servei Legal, la Lulu Archer, s'encara amb un cas difícil amb el qual se sent emocionalment lligada: troba un nadó en un contenidor.
ed2k Ayu 840 2008-06-02 20:05:25
El guardià -1x13- Privilegi
Després d'una sèrie de tempestuosos esdeveniments a Kirk i McGee, en Nick torna a Fallin i Associats quan en Burton està ficat de ple en el cas de la Susan Newberg, la difunta filla d'un client antic i amic de la família, Frank Newberg. El que comença com una investigació al viudo de la Susan, Ray Harper, i de l'herència d'11 milions de dòlars que aquesta li deixa, acaba en un cas de suïcidi lligat a agressions sexuals. En Nick i en Burton posen en perill les seves llicències legals i llibertat quan violen els privilegis del seu client per protegir la víctima, la filla petita, de setze anys, d'en Frank. Mentrestant, l'Amanada Bowles abandona Fallin i Associats quan en Burton desaprova la seva feina de voluntària als Serveis Legals.
ed2k Petiso 955 2008-06-02 20:06:28
El guardià -1x14- Família
En Nick i en Burton Fallin reben una visita inesperada de la tieta Liz, la qual s'assembla molt a la mare d'en Nick, i vol que l'ajudin a vendre's el negoci. De totes maneres, com a membre de la família, en Burton delega la feina i nomena en Jake home de confiança. Però, quan en Burton sap que la Liz pateix una malaltia terminal, torna a agafar les regnes per protegir-la. Al mateix temps, en Nick es troba protegint el fill de la Liz, en Jeremy, un adolescent problemàtic que està a punt de saber el destí fatal de la seva mare.
ed2k Ayu 735 2008-06-02 20:09:02
El guardià -1x15- In loco parentis
En Nick i la Lulu es veuen immersos en una tensa situació d'ostatges relacionada amb una clienta que és addicta a les drogues, i, a causa d'això, ha perdut la tutela del seu nadó. Després de concedir-li una segona oportunitat, la Melinda recau en la drogoaddicció i pren el seu fill com a ostatge quan els Serveis Legals li diuen que se l'han d'emportar. En James s'enfronta a en Todd Wooley, un jove de 17 anys que vol la custòdia del seu fill, que ha estat donat en adopció sense el seu consentiment.
ed2k Ayu 906 2008-06-02 20:10:08
El guardià -1x16- Solidaritat
Gary Edwards, de l'Elèctrica Edwards, recorre a Fallin i Associats perquè l'ajudin a resoldre la vaga dels seus treballadors. Si la vaga no es desconvoca, s'haurà de tancar la planta. En Nick sap, a través d'un dels seus clients dels Serveis Legals, que els treballadors no estan tan units com sembla. La seva clienta, Maria Braczyk, revela que hi ha una divisió entre les dones, que estan espantades perquè no volen perdre la feina, i els homes, que volen lluitar. La Maria està nerviosa pel risc de perdre la feina i no secundar el seu fill, que està a punt d'emancipar-se i desaprova la vaga. De totes maneres, quan la vaga acaba, ell perd la feina i la Maria necessita ajudar-lo . En James Mooney agafa un cas que l'afecta molt de prop, quan el seu nebot dispara al company de la seva mare, en Terry, després de descobrir que aquest ha estat abusant d'ella. Desafortunadament, la germana d'en James està més preocupada per la pèrdua d'en Terry que pel destí del seu propi fill.
ed2k Ayu 910 2008-06-02 20:10:51
El guardià -1x17- La separació
El sentit de justícia d'en Nick es posa en dubte quan el seu cas més recent adopta un gir inesperat. En Matthew, un nen superdotat, i el seu germà gran, en Justin, que pateix retard mental, són germans i lluiten per estar junts, ja que en Matthew està a punt de ser adoptat. Malgrat els avantatges que ofereix trobar una casa i tenir l'oportunitat d'anar a una escola de nivell superior, en Matthew sent l'obligació de cuidar-se'n. En la lluita per la justícia, en Nick descobreix que la seva mare, incapacitada, permet donar-los en adopció perquè pensa que tots dos viuran junts. En Jake Straka descobreix que els seu pares estan a punt de perdre la casa i el negoci familiar. En Jake intenta oferir-los ajuda financera però s'adona que no és suficient perquè puguin conservar-la. En un intent desesperat per salvar els seus pares de la ruïna, en Jake ho arrisca tot i viola les restriccions legals del compromís corporatiu.
ed2k Petiso 831 2009-02-17 16:51:48
El guardià -1x18- Mares dels desapareguts
Després de força anys buscant la seva filla, la Janine creu que l'única oportunitat d'aconseguir els diners que necessita desesperadament és declarar incapacitada la seva filla desapareguda, la Grace. Però, quan un jutge està a punt de declarar la discapacitat de la Grace, apareix inesperadament dient que ha estat segrestada i portada a Europa. En Nick encoratja la Janine per fer els passos necessaris per verificar l'autèntica identitat de la Grace. Però la Janine té un bon pressentiment i està convençuda que la noia és la seva filla. En Nick i en Burton s'enfronten amb la mort d'un amic íntim i col·lega, en Judge Stanton. La seva mort fa que en Burton repassi i avaluï la seva vida i les seves fites com a advocat.
ed2k Petiso 884 2009-03-10 09:13:02
El guardià -1x19- Advocats, armes i diners
Entre l'espasa i la paret, en Nick pren una decisió abans d'assistir a la seva vista oral. El supervisor d'en Nick, en Dale Petrocki, l'amenaça de testificar negativament si no l'ajuda amb el seu contracte. En Dale planeja adquirir un club amb la seva nòvia, la Mandy. Al mateix temps, en Burton aconsegueix un nomenament per formar part del Tribunal Federal. En Nick, que no vol influir negativament en el nomenament del seu pare a l'òrgan jurisdiccional, accedeix a ajudar en Dale. Però les coses empitjoren quan en Dale decideix firmar el contracte, sense fer cas del consell d'en Nick. Quan en Dale descobreix que perdrà el dipòsit, explota una lluita violenta que acaba en un tiroteig. En James Mooney intenta convèncer el seu nebot, en Levi, de la importància que té mantenir-se allunyat dels problemes i li presenta en Toph, un amic d'en James que va en cadira de rodes per la violència del carrer. Després, en James porta en Levi a un ring de boxa per enfrontar-s'hi.
ed2k Petiso 849 2009-03-10 09:14:21
El guardià -1x20- Custòdia
Després de topar-se amb una situació compromesa darrere l'altra, en Nick s'adreça a la comissaria de policia. Tot i no estar-ne convençut, en Nick afirma, rotundament, que la lluita al club de striptease, que implica el responsable de la seva llibertat condicional, en Dale, acaba amb trets. Mentre en Burton continua buscant la plaça al Tribunal, pensa que és hora de passar alguns dels seus clients al seu fill. El primer client, en Wade Meyers, presenta una apel·lació que en Nickes creu capaç d'afrontar. La Lulu i el seu promès Brian van a veure la primera casa per viure-hi junts. De sobte, senten uns crits que vénen del lavabo. És una jove indigent, la Jeanette, que està a punt de donar a llum i ha estat amagada a la casa amb el seu nòvio, en Denny. Un cop el nen ha nascut, els Serveis Legals el donen immediatament en adopció. Però en Denny i la Jeanette volen formar una família junts i, per tant, en Nick decideix representar els interessos d'en Denny, mentre que la Lulu agafa el cas de la Jeanette.
ed2k Ayu 814 2009-03-10 21:49:45
El guardià -1x21- La muralla xinesa
La situació s'intensifica a Fallin i Associats quan en Burton decideix incorporar un nou membre a l'empresa, el senador Nathan Caldwell i el seu associat Mitchell Lichtman. Des de la seva arribada, en Nathan i en Mitchell s'enfronten a un dels clients principals d'en Nick, en Kenneth Van Gergen. Els dos primers posseeixen informació governamental sobre un tros de terra que en Nick està ajudant que en Kenneth aconsegueixi. Per evitar perdre el client, en Nick pacta amb en Mitchell; en Nick manté aïllats en Mitchell i en Nathan del tema de la propietat de la terra, però que evitarà que en Mitchell faci futurs negocis amb en Kenneth. En un esforç de mantenir-se dins el joc polític, en Jake busca un acord amb en Mitchell per canviar el tarannà dels negocis amb en Wade Meyers si en Mitchell el fa tornar a la feina de seguretat pública, en la qual en Jake no hi pot participar com a resultat de les seves recents violacions de la llei corporativa. Però, les coses canvien dramàticament quan en Nick revela a en Burton que en Mitchell va donar a conèixer secrets legislatius, que suposadament no podia fer públics. Als Serveis Legals, en Nick ajuda la Lulu a investigar la sospita de maltractaments a casa d'una infermera, on la seva àvia ha estat greument ferida per una caiguda inexplicable.
ed2k Petiso 817 2009-03-13 09:09:42
El guardià -1x22- El començament
En Nick està descontent amb la situació de Fallin i Associats quan el Senador Caldwell agafa el comandament de l'empresa quan el seu pare ocupa un seient com a Jutge Federal. En Nick decideix trobar-se amb en Jake Straka i altres companys per discutir una possible trasllat. Quan en Burton ho sap, li sap greu que en Nick no hagi anat a parlar abans amb ell. En Burton explica en Nick tot el què ha fet i les cordes que ha hagut d'estirar per protegir-lo. En Nick té un cúmul de problemes resultat del tiroteig al club d'estriptease que involucra el fugitiu Mandy Gressler i el seu supervisor de la condicional. De sobte, la Mandy apareix per demanar-li ajuda, i en Nick intenta fer el correcte per fer-la torna. Quan la Mandy descobreix que en Nick ha trucat la policia, l'ataca just quan el seu pare decideix fer públics els seus errors. En Nick es troba en una situació precària mentre intenta protegir el seu pare d'una situació desastrosa amb la Mandy.
ed2k Petiso 817 2009-03-13 09:10:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.