Sèries

Hospital de campanya - 1a Temporada (SD)

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
xvid, 1500kbps.704x400
Codec audio:
Català 128kbps, 48kHz, mp3, estèreo - VO (anglès): 96kbps, 48kHz, mp3, mono.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Hospital de campanya -1x01- Benvinguts a Kandahar
L'any 2006, la comandant Rebecca Gordon, una eminent cirurgiana de traumatologia, i el capità Bobby Trang, que comença la seva carrera com a metge, es presenten a la Unitat Mèdica Multinacional Rol 3 de l'OTAN a l'aeroport de Kandahar, l'únic hospital quirúrgic de primer nivell de tot el sud de l'Afganistan. A l'extrem de l'aeroport, el barracó fet de fullola, lona i cinta adhesiva que alberga el Rol 3 tremola cada cop que un avió s'enlaira. El cap de l'hospital, el coronel Xavier Marks, adverteix els nouvinguts que l'experiència que estan a punt d'iniciar superarà tot el que han viscut fins ara. La Rebecca creu que està preparada per a tot, mentre que en Bobby és ben conscient de la seva manca d'experiència. Tots dos tenen un debut ben complicat, en què el coronel Marks assenyala els errors de la Rebecca i intenta apujar l'autoestima a en Bobby. Però durant les pròximes 48 hores (enmig de coets enemics, una pluja de metralla i onada rere onada de soldats nord-americans, civils afganesos i, fins i tot, un presoner talibà que necessiten la seva ajuda) aconsegueixen estar a l'altura, fins i tot, a mesura que les forces els van abandonant. Benvinguts a Kandahar.
ed2k Conrad 631 2013-08-29 21:22:51
Hospital de campanya -1x02- L'enemic intern
La Rebecca gairebé és atropellada per un camió ple de soldats de l'exèrcit afganès que es dirigeix cap a l'hospital. El líder del grup —que resulta que és un agent de les forces especials americanes— porta en braços un dels seus homes, que delira a causa d'una infecció molt greu que ni la Rebecca ni en Bobby havien vist mai. Quan un altre pacient agafa la mateixa infecció, resulta evident que l'equip s'haurà d'enfrontar a un bacteri altament contagiós i resistent als antibiòtics. Els metges no saben ni què és, ni d'on ha vingut ni com evitar que se segueixi propagant, i els pacients continuen empitjorant. El coronel Marks no té més remei que posar el quiròfan, l'UCI i la sala de recuperació en quarantena i, per tant, els metges del Rol 3 es veuen obligats a operar al menjador. Si no controlen l'epidèmia aviat, no podran atendre els nous ferits que arribin a l'hospital. Per la seva banda, la Rebecca acompanya la Pedersen a una clínica ginecològica fora de la base, on es troben una afganesa que necessita una cirurgia d'emergència. Direcció: Iain MacDonald Guió: Gub Neal.
ed2k Conrad 584 2013-08-29 21:23:51
Hospital de campanya -1x03- La festa
La Rebecca esgota les reserves de sang mentre ella i en Bobby operen un soldat amb greus ferides de bala, fet que obliga el coronel Marks a iniciar el protocol per fer transfusions directes. La Pedersen interroga la unitat del soldat sobre les circumstàncies que van originar els trets, però les respostes que obté no li acaben d'encaixar. Per la seva part, en Simon veu com revifa una antiga relació amb una atractiva reportera gràfica destinada a la zona. D'altra banda, en Marks nomena la Rebecca encarregada de la moral de les tropes i li encomana la tasca de preparar la festa setmanal del grup a la base. Finalment, i amb l'ajuda de la resta de l'equip, la cirurgiana organitza una festa ambientada al Far West, amb una foguera, menjar, música, balls i fins i tot un toro mecànic. D'altra banda, en Vans descobreix que té altres dots a més de la interpretació. Direcció: Chris Menaul Guió: Sara B. Cooper.
ed2k Conrad 592 2013-08-29 21:24:42
Hospital de campanya -1x04- En el lloc equivocat, en el moment just
Quan en Simon descobreix que l'helicòpter d'evacuació marxa a buscar provisions, s'hi apunta per visitar la seva granja de camí. Els seus plans se'n van en orris quan els pilots de la nau detecten un tiroteig amb bales traçadores i han de fer una parada d'emergència per recollir un soldat americà amb múltiples ferides per metralla. Per la seva part, en Bobby i la Rebecca operen un civil romanès amb una hemorràgia cerebral que necessita urgentment un neurocirurgià. Com que en Simon no arribaria a temps per encarregar-se de l'operació, ha d'indicar a la Rebecca com fer-la per telèfon i des de l'helicòpter. D'altra banda, en Bobby i la Pedersen atenen un oficial de rang de l'exèrcit nord-americà que presenta un episodi d'insomni, ja que li han assignat una missió que és clau per a les operacions estratègiques de les forces aèries. Sense temps per descansar, en Marks ha de fer front a un escàner de TAC que se sobreescalfa, un cirurgià en parador desconegut i la necessitat de presentar un diagnòstic poc esperançador a un pacient. Direcció: Chris Menaul Guió: Angus Fraser.
ed2k Conrad 623 2013-08-29 21:25:37
Hospital de campanya -1x05- Les campanes de l'infern
En Marks rep una trucada preocupant de casa i li explica a la Pedersen. La Rebecca i en Bobby participen en la sessió de teràpia de grup de la Pedersen, i la Rebecca se sent vulnerable després de xerrar més del compte. Una boda entre civils es veu interrompuda pel foc creuat talibà, i tant el nuvi afganès com alguns dels convidats són traslladats al Rol 3. La Pedersen va a la clínica de fora de la base per atendre les dones víctimes i la Rebecca comença a buscar la la núvia. Per la seva part, en Bobby fa valer la seva autoritat com a capità i intenta retenir a la base un sergent decidit a posposar unes proves mèdiques per poder acompanyar els seus homes en una missió. D'altra banda, en Bobby impressiona en Marks en una teleconferència mèdica. Direcció: Stephen Reynolds Guió: Adam Pettle.
ed2k Conrad 596 2013-08-29 21:26:37
Hospital de campanya -1x06- La veritat interior
La Rebecca confessa a en Simon que està gelosa del recent èxit d'en Bobby i parla dels seus sentiments amb la Pedersen. La infermera Suzy Chao s'enamora d'en Bobby mentre l'ajuda amb les seves tasques de recerca, i les nombroses trucades que en Simon rep des d'Anglaterra fan que comencin a circular rumors sobre ell. D'altra banda, set soldats que han estat traslladats a traumatologia esperen ansiosos l'arribada del seu talismà, el soldat de 19 anys Henry Flax. En veure que tota la unitat aconsegueix curar-se de les seves ferides sense complicacions, en Marks comença a creure en la deessa Fortuna i, miraculosament, un nou escàner de TAC arriba poc després. Per la seva part, la Rebecca intenta complir l'últim desig d'un soldat moribund reescrivint el protocol per a la donació d'òrgans, i una atractiva oficial canadenca se sent irremeiablement atreta per la Pedersen. Direcció: Stephen Reynolds Guió: Sara B. Cooper.
ed2k Conrad 572 2013-09-28 18:34:55
Hospital de campanya -1x07- Irresponsable
La base de les forces aèries de Kandahar celebra un concurs per veure qui és capaç de menjar-se més kebabs. De camí cap a l'esdeveniment, la comandant Rebecca Gordon es troba els paracaigudistes Ford i Mehra, que s'estan a punt d'embarcar en un vol llarg. El pilot de la nau, el tinent nord-americà Ray Ludford, li demana estimulants abans del viatge, però la Rebecca es nega a donar-n'hi per motius personals i professionals.

ed2k Conrad 571 2013-09-28 18:35:58
Hospital de campanya -1x08- Al límit
Un xoc entre un autobús i un comboi militar provoca l'arribada de molts ferits al Rol 3. El capità Bobby Trang atén una dona amb ferides greus, i la seva opinió sobre les esperances que la pacient té de sobreviure contrasta amb la del comandant Will Royal. En Will creu que la dona no se'n sortirà i demana al coronel Marks que la deixi morir i no esmerci recursos per intentar mantenir-la amb vida, però el coronel i la Rebecca es posen del costat d'en Bobby. Aquesta divisió es trasllada a la resta de doctors i infermeres mentre en Bobby i la Rebecca fan guàrdia al costat de la pacient. En Will també ha d'estar pendent d'un dels pacients, un jove de la reserva que se li enganxa com una paparra. Per la seva part, la Grace Pedersen rep un pacient força difícil: un jove que es masturba fins a l'extenuació. Direcció: Chris Menaul Guió: Simon Block.
ed2k Conrad 558 2013-10-06 01:00:53
Hospital de campanya -1x09- Arenes movedisses
L'hospital entra en alerta quan hi arriba un detingut, anomenat Kamaal, acusat de detonar un artefacte explosiu casolà, i en Vans el reconeix com un antic amic seu. Tot i que el coronel Xavier Marks ordena a en Vans que no s'acosti a en Kamaal, l'intèrpret vol descobrir la veritat i se sorprèn en descobrir que el soldat afganès que ha disparat a en Kamaal també és un antic amic seu, en Salman. En Vans es veu forçat a triar entre dos amics: en Kamaal diu que és innocent, mentre que en Salman diu que és culpable, i l'intèrpret no sap a quin dels dos creure's. Quan en Kamaal s'escapa durant un atac a l'hospital, en Vans és investigat per la policia militar i el coronel Marks és incapaç d'ajudar-lo. Mentre els policies busquen el desaparegut Kamaal, el doctor Simon Hill utilitza el seu talent per tractar un general esquerp i rondinaire que no pot deixar de plorar. Direcció: Helen Shaver Guió: Angus Fraser.
ed2k Conrad 572 2013-10-25 00:23:42
Hospital de campanya -1x10- Una raó per creure
El doctor Simon Hill i la capellana Marjorie Plottel estan a punt d'ensorrar-se mentalment en tractar i confortar el sergent Geoffry Daums, un pacient ferit de molta gravetat. En Simon se sent perseguit per sentiments de culpa i ràbia provinents del seu passat, i la Plottel ha perdut la fe. En Daums, que ha patit un greu traumatisme a la columna vertebral i podria quedar quadriplègic, crida la capellana Plottel perquè l'ajudi a lluitar amb la seva pròpia fe. Per la seva part, en Simon intenta redimir-se demanant al coronel Marks que l'autoritzi a portar a terme una operació molt arriscada perquè en Daums pugui recuperar la mobilitat als braços. La Plottel promet al sergent que no l'abandonarà i entra amb ell al quiròfan, on la seva conversa amb en Simon s'escalfa cada cop més. Per la seva part, les comandants Rebecca Gordon i Grace Pedersen han de respondre amb rapidesa a la clínica ginecològica quan una jove professora afgana hi porta dues joves que han estat enverinades i estan a punt de morir. Direcció: Helen Shaver Guió: Lara Azzopardi i Will Pascoe Idea original: Jinder Oujla-Chalmers.
ed2k Conrad 514 2013-10-25 00:24:56
Hospital de campanya -1x11- Germans d'armes
Mentre la base acull el partit anual d'hoquei entre americans i canadencs, la comandant Grace Pedersen passa consulta a quatre nens ferits que han estat traslladats a l'hospital des d'un orfenat atacat pels talibans. Però quan el misteriós agent de les forces especials "Menjaserps" retorna a la base, el coronel Marks i la Pedersen descobreixen que res és el que sembla. Conscient que les preguntes sobre l'incident podrien agreujar el trauma emocional dels nens, la Pedersen es veu atrapada entre la seva ètica professional i personal i la necessitat d'esbrinar què saben els nens sobre un imminent atac talibà. Mentre la Pedersen lluita amb la seva consciència, els equips d'hoquei canadenc i americà es van provocant per intentar que el rival es desconcentri. El capità Bobby Trang i la comandant Rebecca Gordon es veuen involucrats en l'escalada de tensió, que finalment explota durant el partit. D'altra banda, la Rebecca reprèn el seu flirteig amb el Menjaserps, fet que no fa cap gràcia a en Simon. Per la seva part, en Will es retroba amb un jove amic. Direcció: Paul Unwin Guió: Sara B. Cooper.
ed2k Conrad 545 2013-11-08 19:00:10
Hospital de campanya -1x12- Triatge
El coronel Marks i l'enginyer estructural i capità Fitzharold (Fitz) inspeccionen un búnquer rus abandonat com a possible seu d'una nova clínica, però la clínica no és tan segura com es pensaven i provoquen accidentalment una explosió. El coronel Marks resulta lleument ferit, però en Fitz és empalat per una barra d'acer. Tots dos fan cap al Rol 3, on la comandant Rebecca Gordon s'ha fet càrrec del triatge durant l'absència d'en Marks. L'hospital acaba d'atendre un grup de ferits i no té gaires recursos disponibles, i l'operació per salvar en Fitz els acabaria d'esgotar tots. Quan una família afgana víctima d'una emboscada arriba a Traumatologia, la Rebecca ha de seguir les normes de triatge en zona de combat i escollir entre la família o en Fitz: qui anirà a quiròfan i sobreviurà i qui s'haurà d'esperar i morirà. Per la seva part, en Bobby comença una teràpia de control de l'agressivitat amb la Pedersen, malgrat que es nega a admetre que té cap problema. Tot i així, quan perd els estreps mentre cuida el petit Aref, el capità es veu obligat a admetre la crua veritat. Direcció: Paul Unwin Guió: Gub Neal.
ed2k Conrad 561 2013-11-08 19:01:06
Hospital de campanya -1x13- Primum non nocere
És un dia normal a la clínica ginecològica. Les comandants Rebecca Gordon i Grace Pedersen atenen les pacients, les infermeres Pam Everwood i Suzy Chao les assisteixen i la comandant Hasti Samizay fa d'intèrpret. Però arran d'un atemptat suïcida contra la vida de la Samizay, la Rebecca es veu obligada a agafar l'arma i defensar els seus drets. Dispara i fereix l'agressor, però a continuació és fidel a la seva professió i comença a salvar-li la vida. D'altra banda, la bala destinada a la Samizay fereix mortalment una de les noies. Tot el Rol 3 està en estat de xoc quan s'assabenta de la mort, i la Rebecca i en Bobby tenen un gran dilema moral quan els criden perquè salvin la vida de l'home que ha mort la seva amiga. Per la seva part, el doctor Simon Hill rep una trucada urgent de matinada que fa que abandoni el seu afer amb la Rebecca i s'embarqui en una espiral alcohòlica que li podria fer perdre la llicència mèdica. Direcció: Ken Girotti Guió: Daniel Petrie, Jr.
ed2k Conrad 528 2013-11-08 19:02:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.