Sèries

GR Gran Recorregut - Barcelona - 2a Temporada - Pirineus 1

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1250kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x01- Comença un dolç viatge
Marc de las Heras va fer la temporada passada un recorregut pel Camí de Sant Jaume. Ara, amb aquest programa de descoberta de la Catalunya rural i més desconeguda, inicia un segon viatge cap als orígens del país, a través dels Pirineus i amb 26 capítols.
ed2k naroatna 1868 2011-10-10 21:55:16
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x02- Petits plaers de l'Empordà
El segon programa d’aquest Gran Recorregut comença a Begur i acaba a l’Escala, en total, uns 65 quilòmetres repartits en dues jornades, fets a peu, en bici, en cotxe i en barca. En la segona ruta coneixerem els indians, i assistirem a la dansa de la mort de Verges, una joia de la nostra cultura. I ja a prop del mar, viurem les Illes Medes des de dins de l’aigua, aprendrem a conduir un vaixell i tastarem l’Anxova de l’Escala.
ed2k naroatna 1832 2011-10-10 21:55:30
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x03- Finisterre a la catalana
En el tercer programa del Gran Recorregut encetem la primera de les quatre rutes per l’Alt Empordà, i anem des d’Empúries fins el Cap de Creus, uns 55 quilòmetres fets a peu, en cotxe i...en paracaigudes! De les ruïnes d’Empúries anirem a Viladamat i l’Armentera. Després pujarem cap a Sant Pere Pescador i els Aiguamolls de l’Empordà. L’endemà visitarem Empuriabrava i continuarem fins a Roses per agafar el GR92 cap a Cadaqués. Per acabar, travessarem les roques més braves d’aquesta costa passant per Portlligat i arribarem al Cap de Creus, el nostre Finisterre particular.
ed2k naroatna 1660 2011-10-18 00:42:11
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x04- Terra, mar i presons medievals
El nostre quart Gran Recorregut comença a l'extrem més oriental de l'Empordà, a Portbou, i acabarà a Castelló d'Empúries. En total, uns 50 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en tren, en caiac i en bicicleta. En la primera jornada s'anirà en tren des de Portbou fins a Llançà, on el xef Paco Pérez ensenyarà la seva cuina marinera d'avantguarda. Un cop paït el dinar, es farà una excursió en un caiac molt ecològic per arribar fins al Port de la Selva, per fer nit. L'endemà, tot just quan despunti l'alba, se sortirà a pescar peix de roca i, i si es pesca alguna cosa, es farà un bon suquet! Al tornar a terra ferma, es recorrerà el primer tram del Camí de Sant Jaume, en bicicleta, passant per Sant Pere de Rodes, Vilajuïga i Pedret, on es visitarà la pastora Caty. Finalment s'acabarà a Castelló d'Empúries, un poble de llegenda, on l'equip viurà situacions un pèl estranyes... Només us diem que el Marc acabarà a la presó.
ed2k naroatna 1757 2011-10-29 20:59:53
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x05- Maridant la història
En aquest cinquè GR la ruta ens portarà des d’Empuriabrava fins al castell de Requesens, direcció nord per l’interior de l’Alt Empordà. En total uns 70 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en quad... Per començar creuarem per Castelló d’Empúries, Vilanova de la Muga i farem una paradeta a Peralada, on toparem amb una veritable heroïna! Després seguirem fins a Garriguella, un poble molt dolç on descobrirem l’avantpassat del vi; I acabarem el dia passant per Espolla i Sant Climent Sescebes. L’endemà, començarem a la Jonquera, on visitarem el MUME. Anirem a Cantallops a fer un bon maridatge. I, finalment, dalt d’un quad, pujarem fins al Castell de Requesens, una fortalesa màgica on viurem en primera persona una autèntica batalla medieval...
ed2k naroatna 1695 2011-11-08 19:06:34
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x06- L'última ruta del vent
ed2k naroatna 1591 2011-11-08 19:07:13
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x07- El pla del monstre
En aquesta ruta el Marc es mou pel Pla de l'Estany, concretament des de Crespià fins a Sant Miquel de Campmajor. En total, uns 45 Km repartits en dues jornades, fets en cotxe, en bicicleta i amb un monstre de fons... De Crespià anirà a Esponellà i després a Serinyà, on viurà en pròpia pell com és la vida d'un arqueòleg. A continuació, agafarà la bici per anar fins a Banyoles. Allà rodejarà l'estany i intentarà descobrir si existeix o no el monstre de Banyoles! L'endemà anirà fins a Cornellà de Terri, on aprendrà a enforcar alls i després a cuinar-los. Continuarà fent via direcció Porqueres, on es perdrà en un bosc que amaga alguns secrets molt picants. Finalment, acabarà la ruta a Sant Miquel de Campmajor, amb les seves caramelles!
ed2k naroatna 1542 2011-11-15 02:00:14
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x08- Somnis de volcans
Desprès de passejar pel magnífic casc antic de Besalú, el Marc apendrà a fer forja artística. Tot seguit, enfilarà camí passant per Argelaguer, un poble que amaga el laberint de l’home de les cabanes, i seguirà per Tortellà, Montagut, Begudà ifinalment la capital, Olot, on descobrirà el museu dels volcans. L’endemà, el Marc farà un vol en globus sobre la zona volcànica: colades de lava, una fageda espectacular i molts volcans... Un bon menú, que completarà collint fesols, un dels productes autòctons més representatius de la comarca, per després cuinar-los... A on? Doncs a dins d’un volcà... On podria ser si no... Finalment visitarà un poble meravellós, Santa Pau, i acabarà a la fageda més famosa de Catalunya.
ed2k naroatna 1574 2011-11-22 00:36:44
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x09- Món pintoresc
En el novè gran recorregut, el Marc de las Heras anirà de Castellfollit de la Roca a Beget, és a dir, de la Garrotxa al Ripollès. En total, uns 65 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en ruc. En Marc sortirà d'un poble realment singular per anar a Sant Joan les Fonts, un lloc farcit de bruixes! Després, en Marc travessarà la Vall de Bianya i, al llom d'un ruc català, arribarà a Sant Pau de Segúries, per tornar a agafar el cotxe després fins a Camprodon, on farà nit. L'endemà, a Llanars, el Marc farà de cowboy! Tot seguit enfilarà el camí cap a Vilallonga de Ter per aprendre a plantar la famosa trumfa de la vall; i acabarà passant per Rocabruna i Beget, l'últim destí de la ruta i un dels pobles més pintorescos de tot el Pirineu, on farà i es cruspirà un espectacular estofat de poltre amb trumfes!!
ed2k naroatna 1653 2011-11-28 23:01:38
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x10- Terra de Comtes i Abats
En aquesta ruta, el Marc anirà de Sant Joan de les Abadesses, al castell de Mataplana, després de recórrer el cor del Ripollès. En total, uns 77 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en bicicleta i en cremallera, descobrint una terra d'autèntica llegenda. Des de Sant Joan de les Abadesses, el Marc agafarà la bici per fer la ruta del ferro fins a Ripoll, on assistirà a un dels enllaços més tradicionals que existeixen: el casament a pagès. I des d'aquí, cap a Campdevànol i Ribes de Freser, on farà nit. L'endemà, de bon matí, el Marc pujarà al cremallera de Núria, passant per Queralbs i acompanyat dels Randellaires; per visitar la vall de Núria, un lloc espectacular, ideal per afinar la punteria... Al baixar, seguirà camins ramaders des de Campdevànol passant per Gombrèn, el Santuari de Montgrony i arribant al Castell de Mataplana, un lloc llegendari on el Comte Arnau, l'obligarà a fer-li un bon sopar...
ed2k naroatna 1509 2011-12-04 21:29:15
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x11- Trens, mines i monestirs
En aquesta nova riuta, en Marc de las Heras anirà de Castellar de n’Hug fins a Sant Jaume de Frontanyà, a través d’un viatge per les entranyes del Berguedà. En total uns 70 quilòmetres, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en tren... Una recerca del tresor en tota regla!! En Marc encetarà la ruta aprenent a fer el dolç típic de Castellar de n’Hug: els croissants gegants. A partir d’aquí començarà un repte singular buscant tresors passant per la fàbrica Asland, el tren del ciment, els Jardins Artigas, la Pobla de Lillet, la mina de petroli de Riutort i el monestir de Guardiola de Berguedà...A continuació, a Sant Corneli, s’endinssarà en una mina per entendre com era la vida d’un miner. I acabarà la primera jornada passant per Cercs, el Pantà de la Baells i el Pont de Pedret... L’endemà, en Marc passejarà per Berga, la ciutat de la Patum, on va viure el polèmic trobador Guillem de Berguedà, que coneixerem de la mà d’un altre trobador, el Titot. Després en Marc anirà a menjar bolets, però no com a plat principal...sinó com a postres! I finalment passarà per Vilada, Borredà i posarà fi a la ruta a Sant Jaume de Frontanyà.
ed2k naroatna 1562 2011-12-18 19:29:56
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x12- Trinxant el passat el present i el futur
En la penúltima ruta de la temporada en Marc de las Heras anirà del Berguedà a la Cerdanya. En total uns 70 quilòmetres, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe, en avioneta, en Segway i en patins!! En Marc encetarà la nova ruta a Bagà, descobrint qui van ser els càtars i un pastor que utilitza les noves tecnologies com a eina habitual. Travessarà el túnel del Cadí, passant per Bellver de Cerdanya i ens endinsarem a la vall de Santa Eugènia fins a Montellà i Martinet, on visitarem el Parc dels Búnquers. I acabarà la primera jornada anant fins a Lles i Aransa, per fer-hi un típic trinxat de la Cerdanya. L’endemà, en Marc passarà per All, Ger, Bolvir i Alp, just on hi ha l’aeròdrom, on aprendrà com es pilota una avioneta. En aterrar, a Puigcerdà, en Marc practicarà un dels esports que té més aficionats en aquesta comarca: l’hoquei gel. I acabarà la ruta a sobre d’un Segway per anar fins a Llívia, un enclavament català a França.
ed2k naroatna 1550 2011-12-18 19:30:34
GR Gran Recorregut - Barcelona -2x13- Els Pirineus, als peus
Avui, la ruta ens portarà des de Saldes fins a la Seu d’Urgell. En total, uns 65 km, repartits en tres jornades, fets a peu, en cotxe i amb els Pirineus als nostres peus. I començarem forts: pujant al Pedraforca! Un cim especial. La primera nit la passarem al refugi Lluís Estasen i, l’endemà, coronarem aquest símbol del muntanyisme català amb un expert muntanyenc. De baixada passarem per Gósol, un poble encantador, seguirem per Josa i farem nit a Tuixén, on visitarem el museu de les trementinaires. La tercera jornada d’aquest utòpic GR matinarem per anar fins a Ossera, el lloc ideal per comprar herbes remeieres. Seguirem per Sorribes, el Ges i, finalment, arribarem a la Seu d’Urgell, on aprendrem com es fa un dels millors formatges de vaca del món, que després vendrem al mercat de Sant Ermengol; i on ens toparem amb un concertista, que ens convidarà al Festival de Música Antiga dels Pirineus. Un menú molt complet, no trobeu? Una bona manera d’acomiadar la temporada! Però recordeu que encara ens queda molt Pirineu per recórrer!
ed2k naroatna 1504 2011-12-29 01:05:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.