Sèries

Supernanny UK - 3a. Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1200kbps, 640x484, 25fps
Codec audio:
MP3 @ 92 Kbps, 48kHz, mono
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Supernanny UK -3x01- La família Docherty
Kerry Hillhouse i Steven Docherty d'Ayr, Escòcia, ja no saben què fer amb els seus tres fills, Ryan, de nou anys i els bessons David i Declan, de tres. Ryan, de nou anys, destrossa la seva habitació i li diu a la mare que desitjaria que fos morta. Els seus germans bessons de tres anys, David i Declan, són molt malparlats i no pensen en res que no sigui pegar el pare i la mare. Kerrey se sent trepitjada per en Ryan i creu que no pot fer res per controlar el seu comportament destructiu. Tant Kerry com Steven acaben cridant constantment als nens, que els responen amb rebequeries interminables, baralles entre germans i falta de respecte. No es respira bon ambient a la casa.
ed2k Conrad 1112 2009-06-25 16:17:12
Supernanny UK -3x02- La família Howart
Aquesta setmana la Supernanny posa rumb a Hertfordshire, on Tara Howart, mare soltera, estar a punt de parar boja per culpa del fill de quatre anys, molt agressiu i molt malparlat, que la deixa constantment en ridícul davant de la gent. Rhys i la seva germana de set anys, Shannon, molt insolent, estan en peu de guerra amb la mare. Enmig hi tenim la bona Casey, de vuit anys, desatesa per culpa de tant desordre. Des de que s'aixequen fins que tornen a anar a dormir tots lluiten per manar. Rhys no va caminant a l'escola com cal, sinó que arrenca a córrer davant de tothom. Shannon renega, li agafen enrabiades i pega la mare. El comportament de la mare no és gaire millor: es passa el dia escridassant aquesta colla de rebels, però l'única que l'escolta és la dòcil Casey. Quan arriba la Supernanny Jo, calmada i a la vegada ferma, ho fa amb un objectiu clar: posar punt i final a aquest comportament agressiu, perillós i completament irrespectuós de la família Howart. I això vol dir que Tara haurà de controlar el seu temperament.
ed2k Conrad 1104 2009-06-27 17:02:59
Supernanny UK -3x03- La família Smith Brown
Vés amb compte Warrington! La Supernanny corre pel poble. Aquesta setmana, Jo Frost s'encara a dos germans guerrers, Louis, de set anys i Rhys, de cinc. No tenen cap mena de respecte per la seva mare, Steph, ni l'un per l'altre, però la cosa canvia quan el pare, Simon, molt autoritari, és per casa. La bebè Lucie deu pensar: en quina família he anat a néixer! Controlar aquests nois malcarats només serà la meitat de la feina de la Supernanny. Els problemes de debò començaran quan Simon, culturista i porter, decideixi que ja en té prou. La Supernanny haurà d'ajustar comptes amb Simon, espavilar Steph i plantar cara als problemes de mal comportament dels germans. Això és bufar i fer ampolles per la Mary Poppins particular del Channel 4. Vet aquí les tècniques que utilitza Jo per convertir una colla de perdedors en una de guanyadors.
ed2k Conrad 1151 2009-07-06 17:27:57
Supernanny UK -3x04- La família Bates
Stuart i Sarah Bates tenien dos fills encantadors i somiaven amb una nena per acabar d'arrodonir la família. Però quan les bessones idèntiques Erin i Orla venen al món, ho capgiren tot. Les nenes, de tres anys, semblen d'allò més dolces però en el fons no ho són gens: puntades de peu, esgarrapades i intimidacions a casa i cops a tort i a dret a la guarderia del barri. Haver d'encarar-se a les bessones de sol a sol i per duplicat fa parar boja la maniàtica mare, Sarah, mentre que els fills Callum, de 5 anys, i Haydn, de 7, passen a segon terme amb tant de rebombori. Podrà la Supernanny fer creure les bessones? O bé serà encara més difícil ensenyar la mare a calmar-se?
ed2k Conrad 1085 2009-07-21 18:46:03
Supernanny UK -3x05- La família Williams
Aquesta vegada la Supernanny es dirigeix a Birmingham, on quatre nens guerrers i el seu pare estant fent tornar boja la mare. Tyler, de sis anys, pega la seva mare, Natalie Williams, i ataca les seves germanes mentre que la petita de la família, Tia, de quatre anys, dóna puntades de peu, esgarrapa i agafa enrabiades quan no li donen el que vol. Les germanes Bethany, de set anys, i Lori, de cinc, intenten ser obedients però costa comportar-se amb tanta frenesia.
ed2k Conrad 1122 2009-07-21 18:48:02
Supernanny UK -3x06- La gamília Pollard-Morris
Matthew, de tres anys, està complicant la vida a la llar dels Pollard Morris. Nit i dia sotmet als pares Trisha i Daren i als tres germans a un recital de queixes, udols, xiscles i gemecs. Tots n'estan més que tips, però quan la Supernanny Jo Frost arriba veu un panorama ben diferent. De fet, el mal costum de la mare de consentir Matthew amb una dieta a base de biberons i xumets és el factor principal del mal comportament del nen.
ed2k Conrad 1049 2010-06-02 18:30:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.