Sèries

Estació d'enllaç

Any:
1994
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama, Família
Descripció:
'Estació d'ellaç' és una sèrie dramàtica de producció pròpia. Cada capítol, de 45 minuts de durada, gira al voltant del microcosmos d'una estació de tren, un espai que connota comiat, cruïlla, decisions, penediments, persecució, viatge, somnis, fugida, retrobament, mosaic de vides i tipologies humanes diverses. Les situacions dramàtiques que es generen a 'Estació d'enllaç' pivoten a l'entorn de la vida personal de personatges fixos, que fan de l'estació el seu paisatge habitual, i d'altres d'esporàdics que, en cada capítol, es converteixen en l'excusa argumental.

L'ambient: L'acció d' 'Estació d'enllaç' passa al vestíbul d'una important estació de tren d'una gran ciutat en l'interval que va de les 17.00 a les 23.00. No es tracta d'una estació terminal com l' Estació de Sants o l'Estació de França, sinó més aviat d'una estació d'enllaç com les de Passeig de Gràcia o Fabra i Puig. Per aquesta estació passen trens de llarg recorregut i hi ha un enllaç amb l'aeroport i el metro. Fora del recinte hi ha una important parada de taxis i una estació d'autobusos.

L'escenari central de la sèrie és el vestíbul de l'estació, la seva zona comercial, lloc o estan ubicats alguns establiments importants en el transcurs de la sèrie:. - la botiga d'objectes de regal i la rebotiga - el quiosc-llibreria - el bar - el despatx del cap d'estació - la casa del cap d'estació - la casa de la mestressa de la botiga
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Estació d'enllaç Completa!! 1996 2008-01-21 16:13:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.