Sèries

Els Pirineus des de l'aire

Any:
2006
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana
Generes:
Documental
Descripció:
"Els Pirineus des de l'aire" és una sèrie documental de sis capítols dedicada a recórrer els Pirineus des del cel, i ofereix una perspectiva inusual que l'espectador no té possibilitat de veure mai.

Rodada en alta definició, i a través del sistema Cineflex, únic a Europa que permet la màxima qualitat d'imatge, "Pirineus" viatja per aquestes muntanyes, que, lluny de ser una barrera, han constituït un nexe d'unió entre els pobles de les seves vessants.

Les imatges del paisatge, espectaculars per la bellesa de l'entorn i sorprenents per la nova perspectiva que ofereix la vista aèria, s'acompanyen de referències a la fauna i flora, la història, el patrimoni arquitectònic, l'art, la literatura, la gastronomia i el folklore, aspectes que fan d'aquesta una regió única i especial.

El recorregut comença al Pirineu Oriental, zona a la qual es dediquen tres capítols. Dos capítols més recorren l'Alt Pirineu, i l'altre està dedicat al Pirineu Occidental. Cada un dels capítols té una durada de 30 minuts.

"Els Pirineus des de l'aire" és una coproducció d'Aurea Documentary, Televisió de Catalunya i la Televisió Autonòmica d'Aragó, amb la col·laboració de la Radiotelevisió d'Andorra i Canal 6 de Navarra, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el govern d'Andorra.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Els Pirineus des de l'aire Completa!! 2006 2007-10-29 21:16:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.