Sèries

La sala

Any:
2019
Categories:
Producció Catalana, Sèrie, Minisèrie
Generes:
Crim, Drama, Misteri, Thriller
Descripció:
DURADA: 55min. per capítol aprox. - mida: 1,3GB per capítol aprox.

Direcció: Manuel Sanabria, César Arriero. Guió: Pablo Barrera, Enrique Lojo, Jon Sagalá, Jorge Sáenz de Ugarte. Fotografia: Juan Luis Cabellos. Intèrprets: Francesc Garrido, Goya Toledo, Raúl Prieto, Natalia Rodríguez, Ciro Miró, Angelo Olivier, Tana González, Gonzalo Hernández, Alejandro Pantany.

Yago Costa (Francesc Garrido) és un inspector de policia especialitzat en interrogatoris i és el protagonista de la nova ficció dels dilluns a la nit, a TV3. A la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera, i sense motiu aparent, comet un assassinat que el condemna a la presó durant anys.

Ja a la presó, Yago, conegut com "el policia assassí", rep la visita de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove periodista que li fa una sèrie d'entrevistes per esbrinar quins van ser els motius, fins llavors mai revelats, que el van portar a cometre aquest crim.

Serà a través d'aquestes entrevistes entre el "policia assassí" i la periodista que s'anirà sabent, capítol a capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company Luis Corbalán. A més, tota aquesta informació anirà revelant no només els motius pels quals va cometre el crim. També veurà la llum una gran trama de corrupció.

Aquest és el punt de partida d'aquesta sèrie que TV3 estrenarà al setembre, idea original de Víctor García, Eduardo Villanueva i Manuel Sanabria, amb guió d'Enrique Lojo, Jorge Valdano, Jon Sagalá i Pablo Barrera i dirigida per Manuel Sanabria i César Arriero. Una producció d'Isla Audiovisual, Funwood Media i CanCan amb participació de la FORTA i HBO, amb els actors Francesc Garrido ("Vida privada" o "Cites"), Natalia Rodríguez, Goya Toledo i Raúl Prieto entre els protagonistes.

Gran part del metratge d'aquesta ficció, de 8 capítols de 45 minuts, transcorre a "la sala" o, més aviat, a "les sales". D'una banda, la sala d'interrogatoris de la comissaria en la qual treballen els policies Yago Costa i Luis Corbalán. És l'escenari on els agents desenvoluparan els qüestionaris amb què, gràcies a la seva perícia, aconseguiran apropar-se a la resolució dels diferents casos al llarg dels anys. I, d'altra banda, hi ha la sala de vis-a-vis de la presó, en la qual, un cop a la setmana, es troben el pres Yago Costa i la jove periodista Sara Sibilio. És allà on l'expolicia li relatarà els diferents casos que va portar.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2019 2019-09-11 01:04:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.