Sèries

Joc de cartes

Any:
2017
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Sèrie
Generes:
Concurs
Descripció:
"Joc de cartes" és el nou programa de TV3 presentat per Marc Ribas en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. "Joc de cartes" buscarà, entre d'altres, el millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental o el millor establiment entre pedres històriques de Tarragona. Aquest nou concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks", un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

Marc Ribas és presentador del programa "Cuines" de TV3. Abans d'arribar a la televisió, el Marc va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. Marc Ribas, aprofitant el seu coneixement i experiència a les cuines de grans restaurants, tindrà un paper destacat al llarg de cada entrega: serà el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador.

"Joc de cartes" és una producció de TV3 en col·laboració amb Magnolia.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2017 2017-05-06 18:37:39
HDTV 2 2a Temporada Completa!! 2018 2018-04-02 23:07:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.