Sèries

Nashville

Any:
2012
Categories:
Sèrie
Generes:
Drama, Música, Romàntic
Descripció:
DURADA: 40 minuts. - MIDA: 407 megues c/capítol aprox.

Nashville, la capital mundial de la música country, és l'escenari de les intenses vides de dues estrelles d'aquest gènere musical: la Rayna Jaymes, una cantant veterana respectada per tothom, i la Juliette Barnes, una jove intèrpret amb fama de conflictiva.

Els seus camins es troben quan es veuen obligades a compartir cartell en una mateixa gira. Entre concert i concert, sorgiran tota mena de conflictes entre elles i amb la resta de personatges que poblen l'univers de Nashville: productors, músics, lletristes i jovent amb ganes de triomfar en el competitiu món de la música.

Repartiment: Connie Britton (Rayna James) Hayden Panettiere (Juliette Barnes) Charles Esten (Deacon Claybourne) Eric Close (Teddy Conrad) Powers Boothe (Lamar Hampton)Ç Clare Bowen(Scarlett O'Connor) Jonathan Jackson (Avery Barkley) Sam Palladio (Gunnar Scott) Robert Wisdom (Coleman Caldwell)

Direcció: Callie Khouri i R. J. Cutler Idea i guió: Callie Khouri Música: Tree Adams Fotografia: Rodney Charters Idioma versió original: anglès Producció: ABC Studios, Gaylord Entertainment i Lionsgate Television, 2012 (Estats Units)

El 18 d'abril, a les 16.35, després de "La Riera", TV3 estrena "Nashville", on cantants, compositors i superestrelles miren de reconciliar les seves realitats públiques i privades. Alguns lluiten per pujar al carro de la fama; altres, per quedar-se a dalt. Molts cauran per culpa de la seva pròpia ambició i aprendran com sobreviure malgrat la pèrdua. I tot això passa a Nashville, on la música és el centre de la ciutat i el drama sempre regna.

La superestrella del country Rayna Jaymes (Connie Britton) veu minvada la seva llegendària carrera artística i haurà de compartir escenari amb una arrogant promesa, la jove Juliette Barnes (Hayden Panettiere), per recuperar el seu potencial perdut. Un duel musical i personal entre dues dones de caràcter envoltades de família, amics i, en alguns casos, amants, que els complicaran encara més el difícil equilibri entre vida privada i professional. Traïcions, triangles amorosos i, fins i tot, ambicions polítiques completen la trama d'aquesta sèrie de la cadena ABC.

Ambientada en el marc inigualable d'una de les indústries musicals de més referència i influència en la història de la música dels EUA, "Nashville" és una creació de Callie Khouri, guanyadora de l'Oscar al millor guió per "Thelma & Louise". La sèrie està protagonitzada per Connie Britton ("Spin City", "Friday Light Nights", "American Horror Story") i Hayden Panettiere ("Herois"). El veterà T-Bone Burnett (guanyador d'un Oscar, un Globus d'Or i 9 premis Grammy, a més de nombroses nominacions per títols com "Corazón rebelde" o "Cold mountain") fa de productor, supervisor musical i fins i tot compositor d'alguns dels temes originals de la sèrie.

La seva banda sonora barreja música country, rock i folk d'artistes com Johnny Cash, The Civil Wars, The Lumineers o Taylor Swift amb temes originals, com la nominada el 2013 a l'Emmy a la millor música i lletra original "Nothing in this World Will Ever Break my Heart Again".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2012 2017-04-20 01:33:55
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2013 2017-05-19 00:46:48
DVB 3 3a Temporada Completa!! 2014 2017-06-23 01:11:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.