Sèries

Atelier Fontana - Les germanes de la moda (Atelier Fontana - Le sorelle della moda)

Any:
2011
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 107 minuts. - MIDA: 977 megues (1a part). DURADA: 104 minuts. - MIDA: 967 megues (2a part).

Les germanes Fontana van créixer entre telers i màquines de cosir, i per això van conrear una gran passió pel món de la moda. Les seves peces acabarien traspassant les fronteres italianes i arribant fins a Hollywood, el bressol del cel·luloide.

Zoe, Micol i Giovanna Fontana són tres germanes que treballen al taller de costura que dirigeix ​​la seva mare a Traversetolo, una petita ciutat de la província de Parma.

Micol té les idees clares sobre el seu futur i convenç les seves dues germanes d'anar a Roma, la capital italiana de la moda. Allà coneix l'actriu Linda Christian, la futura esposa de l'actor Tyrone Powell, i la seva vida canvia per sempre.

"Atelier Fontana" explica, en veu de Mícol, l'arribada de les tres germanes a Roma, les seves primeres feines, com aconsegueixen obrir la seva sastreria i donar-se a conèixer, creant al mateix temps el concepte de moda italiana que ben aviat seria conegut a tot el món.

El gran moment de les germanes Fontana va arribar els anys cinquanta, quan les grans productores de Hollywood van descobrir Roma i van aterrar a la capital acompanyats d'estrelles de renom de la gran pantalla. En aquells anys, van confeccionar vestits per a icones com Ava Gardner a "La comtessa descalça", el film de Joseph L. Mankiewicz rodat el 1954; Anita Ekberg en l'escena banyant-se a la Fontana di Trevi a "La dolce vita" de Federico Fellini, i Audrey Hepburn en ple rodatge de "Vacances a Roma".

Aquest drama italià de dos capítols està dirigit per Ricardo Milani i protagonitzat per Alessandra Mastronardi, Anna Valle, Federica de Cola i Anna Bonaiuto.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Atelier Fontana - Les germanes de la moda Completa!! 2011 2017-04-18 00:30:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.