Sèries

Els virreis

Any:
2007
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama, Història
Descripció:
Producció: Televisió de Catalunya, Institut del Cinema Català, RAI i Jean Vigo Italia Director: Roberto Faenza Guió: Francesco Bruni, Filippo Gentili, Andrea Porporati i Roberto Faenza Director de fotografia: Maurizio Calvesi (AIC) Música: Paolo Buonvino

Intèrprets: Alessandro Preziosi (Consalvo), Lando Buzzanca (Princep Giacomo), Cristiana Capotondi (Teresa), Gudio Caprino (Giovannino), Assumpta Serna (Duchessa Radali), Sebastiano lo Monano (Don Gaspare), Pep Cruz (Don Blasco), Jorge Calvo (Michele Radali) i Lucia Bosé (Donna Ferdinanda) Catània, segle XIX.

Sinopsis:La noble saga familiar dels Uzeda di Francalanza, descendents dels Borbons espanyols, lluita per adaptar-se als nous temps, en el marc d'una Italia que camina cap a la unificació i cap a un nou ordre social. Consalvo es refugia a casa la tia Ferdinanda. Tot i que aquesta menysprea els llibres i la lectura, el noi passa la seva convalescència en una cambra on la tia acumula els llibres que ha espoliat a un creditor, amant de la lectura. Així, per casualitat, Consalvo comença a interessar-se pels grans filòsofs. En la lectura de fet és l'únic lloc on troba refugi per la seva ànima , penedit del que va fer a Concetta. Demana ajuda al seu oncle, el Duc, per tal que convenci al seu pare que el deixi marxar a l'estranger. Necessita allunyar-se per una temporada i a més vol estudiar i veure món. La família, mentrestant, arregla el seu petit problema legal, ja que els germans de Concetta havien posat una denúncia.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Els virreis Completa!! 2007 2008-06-29 17:34:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.